Di Union University , akan berubah.

MBA Kesatuan membina pemimpin perniagaan untuk memenuhi tujuan mereka dalam Kristus dan masyarakat. Kami menawarkan kursus pengajaran yang fleksibel dengan pelbagai mata masuk. Kursus ditawarkan satu malam seminggu dalam format 8 minggu di Memphis, Jackson atau Online. Konsentrasi dan sijil termasuk Perakaunan, Sumber Manusia, Kepimpinan, dan Pemasaran. Digabungkan, ini memberikan profesional yang bekerja dan pelajar sepenuh masa keupayaan untuk melengkapkan MBA yang bertauliah AACSB berkualiti tinggi dalam 12, 18 atau 24 bulan.

Kecemerlangan akademik

Kurang daripada lima peratus sekolah perniagaan di seluruh dunia memperolehi akreditasi dari Persatuan untuk Memperluaskan Sekolah Perniagaan Collegiate. Kesatuan adalah salah satu daripada tiga sekolah swasta di Tennessee - dan satu-satunya di Tennessee Barat - untuk mencapai tahap ini.

Pembelajaran Experiential

Mendapat manfaat dari projek pembelajaran yang berkaitan dan langsung yang memberi faedah kepada komuniti. Keuntungan pengalaman organisasi diterapkan melalui pembangunan strategi dan cadangan. Juga, belajar di luar negara dengan kami untuk fokus antarabangsa yang dipertingkatkan. Perjalanan baru-baru ini ke Itali, Croatia, England, Sepanyol, Brazil, dan Perancis termasuk Lloyds of London, Bank of England, Universiti Novancia, kilang L'Oreal, dan banyak lagi.

Integrasi Kepercayaan

MBA Kesatuan mengintegrasikan akademik yang relevan dan teratas dengan kepercayaan Kristian dengan cara yang memberi kesan positif kepada etika perniagaan dan membuat keputusan organisasi.

Hubungan Fakulti Pelajar

Kekuatan MBA Kesatuan adalah fakulti yang berkelayakan yang berkhidmat kepada badan pelajar kami. Fakulti Perniagaan Union menggabungkan pengalaman kerja praktikal dalam amalan perniagaan dengan latar belakang akademik yang kuat. Penekanan dua hala terhadap amalan dan pendidikan perniagaan ini memberikan pengalaman kelas yang kaya dan relevan untuk para pelajar MBA kami. Fakulti meneruskan konsep pengajaran inovatif sambil terus menjalankan dan menerbitkan penyelidikan praktikal. Pelajar akan menyambung dan melibatkan diri dengan fakulti yang memberi mereka pengalaman akademik yang bermanfaat.

Apakah MBA Kesatuan?

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari Union menyediakan kompetensi peringkat siswazah dalam pengurusan dan organisasi terkemuka. Ijazah ini menggabungkan akademik yang relevan dan teratas dengan kepercayaan Kristian dengan cara yang berkesan mempengaruhi etika perniagaan dan membuat keputusan organisasi.

Bagaimanakah saya memohon?

  • Lengkapkan permohonan ($ 25 permohonan fee)
  • Markah GMAT / GRE rasmi (Pengecualian tersedia dengan 5 tahun pengalaman perniagaan yang penting)
  • Transkrip rasmi dari institusi terdahulu
  • Teruskan

Bagaimana persediaan program?

Kursus ditawarkan satu malam seminggu dalam format 8-minggu sama ada di Memphis, Jackson, atau Dalam Talian. Anda boleh melengkapkan MBA bertauliah AACSB berkualiti tinggi Union dalam 12, 18, atau 24 bulan.

Adakah anda menawarkan kepekatan?

Kami menawarkan empat kepekatan:

  • Perakaunan
  • Pengurusan Sumber Manusia
  • Kepimpinan
  • Pemasaran

Apakah kosnya?

Kosnya ialah $ 615 setiap jam kredit (kadar pengajian 2019-2020) ditambah yuran perkhidmatan pelajar $ 22 per jam.

McAfee School of Business bekerjasama dengan majikan yang menawarkan pembayaran balik tuisyen untuk membantu pekerja mereka kerana mereka memperolehi MBA mereka.

Bantuan Kewangan tersedia melalui aplikasi dan melalui proses FAFSA. Union University juga diluluskan oleh Jabatan Hal Ehwal Veteran untuk menawarkan faedah pendidikan kepada veteran, rejim, dan tanggungan veteran yang layak.

Hasil Kerjaya

Alumni kami membantu membina, mempengaruhi dan memimpin komuniti di mana mereka tinggal dan bekerja. MBA Kesatuan membuka peluang pekerjaan dalam pelbagai industri yang menghasilkan ROI yang kukuh. Alumni memberitahu kami pengalaman pendidikan perniagaan siswazah secara peribadi dan bermanfaat.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Union University »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 14, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
12 - 24 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
615 USD
setiap jam kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date