Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA Dalam Talian)

Umum

Penerangan Program

Di Union University , akan berubah.

MBA Kesatuan membina pemimpin perniagaan untuk memenuhi tujuan mereka dalam Kristus dan masyarakat. Kami menawarkan kursus pengajaran yang fleksibel dengan pelbagai mata masuk. Kursus ditawarkan dalam talian dalam format lapan minggu. Konsentrasi dan sijil termasuk Perakaunan, Sumber Manusia, Kepimpinan, dan Pemasaran. Digabungkan, ini memberikan profesional yang bekerja dan pelajar sepenuh masa keupayaan untuk melengkapkan MBA yang bertauliah AACSB berkualiti tinggi dalam 12, 18, atau 24 bulan.

Kecemerlangan akademik

Kurang daripada 5 peratus sekolah perniagaan di seluruh dunia memperolehi akreditasi dari Persatuan untuk Memperluaskan Sekolah Perniagaan Collegiate.

Pembelajaran Experiential

Mendapat manfaat dari projek pembelajaran yang berkaitan dan langsung yang memberi faedah kepada komuniti. Keuntungan pengalaman organisasi diterapkan melalui pembangunan strategi dan cadangan.

Integrasi Kepercayaan

MBA Kesatuan mengintegrasikan akademik yang relevan dan teratas dengan kepercayaan Kristian dengan cara yang mempengaruhi secara positif etika perniagaan dan membuat keputusan organisasi.

Hubungan Fakulti Pelajar

Kekuatan MBA Kesatuan adalah ahli fakulti yang berkelayakan yang berkhidmat kepada badan pelajar kami. Profesor perniagaan Union menggabungkan pengalaman kerja praktikal dalam amalan perniagaan dengan latar belakang akademik yang kuat.

Hasil Kerjaya

Alumni kami membantu membina, mempengaruhi, dan memimpin masyarakat di mana mereka tinggal dan bekerja. MBA Kesatuan membuka peluang pekerjaan dalam pelbagai industri yang menghasilkan ROI yang kukuh. Alumni memberitahu kami pengalaman pendidikan perniagaan siswazah secara peribadi dan bermanfaat.

Tarikh Akhir Kemaskini Og 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed.

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed. Baca Ringkas