Baca keterangan rasmi

lasalle

Globalisasi ekonomi dan keterbukaan antarabangsa, evolusi teknologi malar, perkembangan eksponen e-dagang, kebolehubahan permintaan, dan sebagainya. Inilah persekitaran di mana syarikat beroperasi hari ini dan ini adalah cabaran yang dihadapi oleh rantaian bekalan mereka, yang semakin rumit dan sukar untuk dikendalikan setiap hari.

Fleksibiliti dan kebolehsuaian, penguasaan teknologi baru, visi perniagaan berselancar, fokus antarabangsa, domain e-Logistik, kelajuan respons, kapasiti penyederhanaan, dll. Semua ini dan lebih banyak adalah apa yang diharapkan dari profesional yang menguruskan rantaian bekalan dalam persekitaran yang disebutkan di atas.

Master dalam Pengurusan Rantaian dan Teknologi Rantaian memberi respons kepada keperluan-keperluan ini dan banyak keperluan semasa, kerana telah dirancang khusus untuk membuat pengurus profesional yang mampu menguruskan rantai suplai yang memberikan kelebihan kompetitif yang jelas bagi perusahaan mereka.

 • Salah satu daripada 100 tuan pengurusan terbaik di dunia (kedudukan Eduniversal) dan salah satu sekolah perniagaan terbaik dan paling berprestij di dunia mengikut World MBA Tour, La Vanguardia, El Economista dan El Mundo.
 • Tajuk Universiti Ramon Llull, universiti persendirian yang paling berprestij Sepanyol ke-3 mengikut Ranking Antarabangsa Herald Tribune, dengan akses kepada Majlis Pengurusan Rantaian Pembekalan. Pelajar yang berjaya melengkapkan ijazah sarjana memenuhi keperluan akademik yang diperlukan menerima ijazah yang diiktiraf dan diiktiraf oleh La Salle dan gelaran sendiri Ramon Llull University.
 • Fokus latihan dalam lima tiang: Persekitaran antarabangsa, e-Logistik, Teknologi maklumat yang digunakan untuk rantaian bekalan, Pengurusan Projek dan Logistik Lean.
 • Pengambilalihan kemahiran untuk penyediaan dan pengurusan belanjawan dari pelbagai bidang rantaian bekalan.
 • Pembangunan visi strategik rantaian bekalan untuk mewujudkan kelebihan daya saing yang mantap syarikat di pasarannya.
 • Metodologi latihan oleh lapisan: setiap subjek menggabungkan pengetahuan tentang semua bidang rantaian bekalan, yang menyediakan pembelajaran yang lebih berkesan daripada dengan kaedah tradisional.
 • 50% kombinasi kelas konseptual dan kelas praktikal sepanjang program.
 • Pengambilalihan kemahiran kepimpinan dan pengurusan pasukan berprestasi tinggi.
 • Pembangunan, sebagai projek induk terakhir, merupakan pelan penting operasi syarikat sebenar.
 • Ia menggabungkan Peringkat Logistik Antarabangsa sukarela selama satu minggu di Belanda, Hublogistik terbesar di Eropah.

Mengapa mereka menyediakan anda?

 • Sediakan pelajar dengan tahap pengetahuan yang lengkap mengenai bidang Rantaian Pembekalan
 • Pengurusan (SCM): pembelian, pengeluaran, penyimpanan, sistem pengangkutan dan pengurusan bajet.
 • Untuk menyatakan konteks kebangsaan dan antarabangsa di mana pengendali logistik bertindak untuk mencapai kelebihan daya saing
 • Menawarkan visi yang strategik dan mengintegrasikan ke atas bidang yang berlainan yang membentuk pengurusan syarikat, untuk memudahkan perkembangan kerjaya profesional mereka ke arah fungsi arahan dalam bidang operasi dan SCM.
 • Memahami peranan asas yang dimainkan oleh ICT dan e-Perdagangan dalam inovasi rangkaian bekalan dan pembangunan projek logistik.
 • Untuk membangunkan kebolehan pelajar untuk menggunakan, dengan cara yang sistematik dan kreatif, pengetahuan mereka dalam penyelesaian penyelesaian yang rumit, memupuk kemahiran pengurusan mereka, komunikasi, pembangunan peribadi, yang membolehkan profil kerjaya profesional mereka berjaya.

Siapakah?

Master ditujukan kepada profesional dalam pelbagai bidang rantaian bekalan syarikat, yang ingin mengambil alih tugas pengurusan, atau yang memerlukan kitar semula di dalamnya. Dengan cara yang sama, ia menarik minat profesional jabatan Sistem atau TIC yang mereka cuba untuk menganggap atau menjalankan Projek yang berkaitan dengan rantaian bekalan.

Ia sangat mudah untuk menyediakan pengalaman pengurusan atau perniagaan, yang dihargai sumbangan ijazah universiti dan / atau tahap bahasa Inggeris yang mencukupi.

Penggunaan kandungan Master yang mencukupi memberi kuasa kepada pelajar untuk memegang jawatan tanggungjawab dalam Direktorat Operasi syarikat, Projek Logistik langsung dan rantaian bekalan atau menjalankan tugas perundingan dalam Projek yang berkaitan dengan rantaian bekalan dan teknologi maklumat.

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh laSalle Barcelona Postgraduate »

Tarikh Akhir Kemaskini June 14, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date