Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Media

ESJ Lille : École Supérieure de Journalisme

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Media

ESJ Lille : École Supérieure de Journalisme

Dengan sokongan Institusi Universiti La Francophonie (AUF), Lille School of Journalism ( ESJ Lille ) dan Institut Pentadbiran Perniagaan Lille (IAE Lille) menawarkan Master International 2 mereka dalam Pengurusan media (Mi2M) jauh .

Latihan ini bertujuan untuk pengurusan kanan dan menengah media (pengarah editor, editor, ketua jabatan, setiausaha umum jabatan editorial, pengarah komunikasi, pengarah pemasaran, pengarah program, pengarah antena, pengarah stesen, dll.) serta komunikator berbahasa Perancis. Untuk memohon, calon mesti memegang BAC 4 atau setaraf (BAC 3 diterima jika calon mempunyai pengalaman minimum tiga tahun dalam bidang media atau pengurusan).

Diploma ini bertujuan untuk membangunkan kemahiran pengurusan eksekutif akhbar dan komunikator berbahasa Perancis dengan menyediakan pengajaran tersuai dan berguna dalam konteks profesional masing-masing. Ia juga akan membolehkan setiap pelajar untuk memperbaiki secara lebih baik amalan pengurusan mereka sendiri dalam persekitaran profesional mereka melalui satu projek yang diajar oleh individu. Akhirnya, latihan ini akan menjadi peluang bagi para pelajar untuk membentangkan dan berkongsi pengalaman dan amalan mereka dalam pengurusan. Kemahiran ini akan disahkan dengan mendapatkan diploma Perancis yang dikeluarkan oleh IAE Lille.

Pelajar akan dipilih oleh juri yang terdiri daripada wakil IAE Lille dan ESJ Lille , kemudian mendaftar di IAE Lille.

This school offers programs in:
  • Perancis


Tarikh Akhir Kemaskini June 14, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
18 
Sambilan
Price
Harga
4,000 EUR
Locations
Perancis - France Online
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Perancis - France Online
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat