master seni dalam pengurusan organisasi (maom)

Umum

Penerangan Program

Membangunkan kecekapan profesional dalam dunia yang pesat dan perubahan global dengan Ijazah Sarjana Sastera dalam Pengurusan Organisasi (MAOM). Ijazah anda membolehkan untuk pembangunan kemahiran lanjutan dalam berurusan dengan organisasi masalah yang kompleks dan individu menghadapi di hari ini pasaran 's.

&nbsp

Pilih daripada dua trek untuk melengkapkan MAOM anda. Pilih MAOM standard yang dirancang untuk pelajar yang mahu program maju menekankan sisi manusia kepimpinan. Atau pilih MAOM dengan kepekatan Global-Urban Kepimpinan untuk menyediakan diri untuk menjadi pemimpin dalam pengurusan antarabangsa dan pelbagai budaya.

&nbsp

Kursus diajar oleh siswazah degreed fakulti yang mempunyai pengalaman dunia sebenar dalam bidang mereka mengajar. Anda akan dapat untuk membina kerjaya atau organisasi dari pengetahuan berharga anda memperoleh melalui program MAOM itu.Anda 'akan mengkaji perubahan organisasi, pemasaran, membuat keputusan, pemikiran strategik, dan inovasi memupuk landskap untuk membina budaya organisasi yang merangkumi kualiti dan kepelbagaian.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2015

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Baki kerja anda dengan kursus dalam talian kerana anda mendapat Ijazah Sarjana Ijazah Sarjana Muda anda atau. Anda akan mencari Ashford University, yang ditubuhkan pada 1918, adalah pilihan yang ideal ... Baca lebih lanjut

Baki kerja anda dengan kursus dalam talian kerana anda mendapat Ijazah Sarjana Ijazah Sarjana Muda anda atau. Anda akan mencari Ashford University, yang ditubuhkan pada 1918, adalah pilihan yang ideal untuk anda sama ada anda seorang dewasa yang bekerja atau masih belum selesai ijazah anda. Bergantung kepada Ashford Universiti untuk menyediakan program ijazah yang berkualiti tinggi iaitu: --Benefit Berpatutan daripada salah satu daripada kos program terendah yang terdapat dalam talian. Kursus Sarjana bermula dari $ 432 / kredit. Dipercepatkan - Earn ijazah anda dalam masa 12-24 bulan. Kelas adalah 5-6 minggu dan diambil satu demi satu. Mudah - Nikmati fleksibiliti kursus dalam talian, 24 jam sehari. Kelas dalam talian adalah tak segerak, jadi seperti e-mel, anda boleh log masuk bila-bila masa untuk mengambil bahagian dan hantar kerja anda di dalam kelas. Misi Ashford Universiti adalah untuk menyediakan diakses, mampu, inovatif, peluang pembelajaran yang berkualiti tinggi dan program-program yang memenuhi pelbagai keperluan individu yang mengikuti integriti dalam kehidupan, profesion mereka, dan masyarakat. Tujuan Untuk memupuk kuat, pelbagai persekitaran pembelajaran dibentuk oleh kesedaran kontemporari, pertanyaan intelek, dan pencarian kongsi untuk kebenaran dalam mana pelajar menimba ilmu pengetahuan dan membina kemahiran dan nilai-nilai berguna dalam pembangunan peribadi dan kerjaya mereka. Untuk memupuk pembelajaran berpusatkan pelajar di semua peringkat, disokong oleh sumber-sumber teknologi dan diketuai oleh fakulti yang berkelayakan dan kakitangan yang dipandu oleh biasiswa kontemporari dan amalan profesional. Untuk menggalakkan pembangunan nilai-nilai asas yang berkaitan dengan kepimpinan dalam abad ke-21: harga diri, kreativiti, saling bergantung, perkhidmatan, integriti dan keberkesanan. Menggalakkan pertumbuhan intelek dan peribadi, sensitif kepada kepelbagaian dan kemuliaan manusia, kepimpinan yang berkesan dan bertanggungjawab, tanggungjawab alam sekitar, dan pembelajaran sepanjang hayat. Menyediakan liberal pengalaman kolej seni tradisional, mempercepatkan program luar darjah untuk pelajar dewasa, dan program ijazah yang berkaitan. Untuk meletakkan keutamaan kepada keberkesanan institusi, nilai yang sangat baik, kemampuan, perkhidmatan pelajar responsif, proses pentadbiran bertanggungjawab, penilaian berterusan terhadap pembelajaran pelajar, dan peningkatan kurikulum untuk memastikan kualiti dalam budaya yang pesat berubah dan menunjukkan kepimpinan yang inovatif dalam pendidikan tinggi. Untuk mengekalkan kekuatan operasi, kewangan dan strategik bagi memastikan masa depan Ashford University. Baca Ringkas