master seni dalam kepimpinan organisasi - mol

Umum

Penerangan Program

MA dalam Kepimpinan Organisasi mengajar unsur-unsur kepimpinan organisasi utama seperti etika, motivasi, kreativiti, visi, perancangan strategik, kerja berpasukan, kumpulan pembangunan, teknologi, perkhidmatan pelanggan dan pembangunan organisasi. Di Sekolah Kepimpinan Global & Keusahawanan, kami menyedari keperluan yang semakin meningkat untuk pengkhususan kepimpinan dalam pelbagai industri untuk kemajuan masa depan organisasi. Oleh itu, kami menawarkan banyak kepekatan yang berbeza yang pelajar boleh memilih untuk memberi tumpuan pembangunan kepimpinan mereka.

&nbsp

Cemerlang Kepimpinan Kurikulum

&nbsp

MAdalam Kepimpinan Organisasi menyediakan pelajar dengan kurikulum teras kepimpinan yang mendalam dan topik pembangunan organisasi digabungkan dengan penumpuan fokus dalam salah satu daripada beberapa kawasan diikuti dengan projek memuncak di mana pelajar menjalankan penyelidikan atau melakukan campur tangan organisasi yang menggabungkan semua kandungan kursus daripada program.

&nbsp

&nbsp

Format Talian fleksibel

&nbsp

Kursus LMOL disediakan 100% secara online. Apabila ia datang kepada pendidikan tinggi, profesional hari ini 's sibuk bukan sahaja memerlukan pendidikan yang berkualiti tinggi, tetapi juga jadual kursus yang fleksibel untuk memenuhi kehidupan mereka. Sarjana Sastera dalam Kepimpinan Organisasi telah direka untuk memenuhi keperluan dengan menggunakan kaedah pembelajaran autonomi dan teknologi komunikasi. Format dalam talian program 's membolehkan fleksibiliti dan keupayaan menyesuaikan diri untuk menampung hampir mana-mana jadual dan memerlukan penduduk tidak di kampus.Walaupun penduduk tidak diperlukan untuk program MOL, program ini menawarkan pelajar peluang untuk menghadiri dua hari penduduk pilihan.

&nbsp

&nbsp

Keperluan Ijazah


Walaupun semua pelajar yang mengikuti MA dalam Kepimpinan Organisasi (MOL) mesti melengkapkan 33 jam kredit, ia adalah demonstrasi keupayaan ilmiah bebas di peringkat induk 's, dan bukannya pengumpulan semata-mata kredit yang diperlukan untuk melengkapkan dengan jayanya program ini. Program ini disusun seperti berikut:

  • 21 jam kredit coures teras yang diperlukan
  • 9 jam kredit elektif kepekatan
  • 3 jam kredit pengalaman culimating

Pelajar sepenuh masa boleh melengkapkan Sarjana Kepimpinan Organisasi dalam masa 12 bulan. Regent University menganggap 9 jam kredit untuk menjadi sepenuh masa. Pelajar separuh masa boleh menamatkan program itu pada kira-kira 16-36 bulan. Masa maksimum yang dibenarkan untuk menyiapkan MA dalam Kepimpinan Organisasi ialah lima (5) tahun. Satu tahun akademik terdiri daripada tiga semester: jatuh, musim bunga dan musim panas. Setiap semester adalah lebih kurang 13 minggu panjang.

&nbsp

&nbsp

Residency pilihan

&nbsp

Walaupun penduduk tidak diperlukan untuk program MOL, program ini menawarkan pelajar peluang untuk menghadiri dua hari penduduk pilihan.

&nbsp

Acara penduduk pilihan menyediakan satu peluang yang baik untuk menjalin hubungan dengan pelajar-pelajar lain, ketahui lebih lanjut mengenai Regent University dan sudah tentu, bertemu secara peribadi dengan fakulti dan kakitangan Pusat Pengajian Kepimpinan Global & Keusahawanan.

&nbsp

Residency dijalankan di Founders Inn & Spa yang terletak bersebelahan dengan Universiti dan menyediakan penginapan yang luar biasa termasuk penginapan, bilik mesyuarat dan akses internet tanpa wayar di hotel tersebut.

&nbsp

Pelajar MOL boleh menghadiri pilihan Mei penduduk satu-satu masa tanpa sebarang kos selain daripada pengangkutan peribadi. GLE akan meliputi ruang untuk Khamis dan Jumaat malam dan makanan dari petang Khamis melalui makan tengah hari Sabtu. Pelajar atau alumni yang ingin menghadiri residensi tambahan akan mempunyai bayaran sebanyak $ 600 untuk menutup bilik, makanan, yuran pembesar suara.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Sekolah Kepimpinan Global Salah satu daripada lapan sekolah di Universiti Regent, graduan kerja sekolah untuk banyak syarikat Fortune 500 negara serta bukan keuntungan di sini dan di seluruh dunia. Pe ... Baca lebih lanjut

Sekolah Kepimpinan Global Salah satu daripada lapan sekolah di Universiti Regent, graduan kerja sekolah untuk banyak syarikat Fortune 500 negara serta bukan keuntungan di sini dan di seluruh dunia. Pelajar kami digalakkan untuk mengambil bahagian dalam persidangan antarabangsa yang menyediakan peluang persembahan serta rangkaian dengan pakar terkemuka. Misi Misi Universiti Regent menyediakan pendidikan lepasan dan sarjana yang cemerlang dari perspektif global, dalam bidang profetik untuk melengkapi para pemimpin Kristian untuk mengubah dunia dan menjadi pusat pemikiran dan tindakan Kristian. Visi Universiti Regent, melalui graduan dan aktiviti ilmiah kami, adalah untuk menyediakan kepimpinan Kristian dalam mengubah masyarakat dengan menegaskan dan mengajar prinsip-prinsip kebenaran, keadilan, dan cinta seperti yang dijelaskan dalam Kitab Suci, yang terkandung dalam orang Yesus Kristus dan membolehkan melalui kuasa Roh Kudus. Soli Deo Gloria. Baca Ringkas