Sarjana Sastera dalam Kekuatan dan Udara (Online)

Mencapai matlamat kerjaya anda.

The LaGrange College Sarjana Kekuatan dan Udara darjah melengkapkan pelajar untuk kerjaya dalam pembangunan atlet dan persediaan fizikal melalui dua trek siswazah: Sarjana Muda Sains dan Sarjana Muda Sastera. Graduan Ijazah Sarjana yang bersedia untuk memulakan kerja sebagai kekuatan dan penyaman jurulatih dan pakar prestasi sukan dalam pelbagai persekitaran-sekolah tinggi ke tahap yang profesional. Graduan ijazah MA yang bersedia untuk meneruskan kerjaya mereka dengan kemahiran yang dipertingkatkan dan pengetahuan yang diperlukan untuk jawatan peringkat atasan dalam kekuatan dan dingin.

Sarjana Sastera

Berkembang sebagai jurulatih kekuatan dalam talian.

Satu setengah tahun, dalam talian sepenuhnya program Sarjana Seni memberi tumpuan kepada kandungan berasaskan penyelidikan yang sama seperti program MS, tetapi direka khas dan disesuaikan untuk sepenuh masa kekuatan profesional jurulatih. Sebagai keperluan untuk program MA, anda akan perlu bekerja sebagai kekuatan dan penyaman jurulatih sepenuh masa, supaya anda akan dapat mengaplikasikan pengetahuan yang dipelajari dalam kuliah kepada atlet anda. Untuk maklumat lanjut mengenai kelayakan bagi program MA, hubungi Dr. Chris Bailey.

Tentang LaGrange:

institusi swasta tertua Georgia pengajian tinggi, LaGrange College terletak satu jam selatan Atlanta pada Interstate 85 dan secara konsisten disenaraikan antara kolej bahagian atas Selatan oleh US News & World Report. Bergabung dengan United Methodist Church, LaGrange menawarkan lebih daripada 70 bidang pengajian dengan penekanan kepada penglibatan dan perkhidmatan global.

Program LaGrange menikmati beberapa kemudahan SPEED unik Peningkatan Prestasi -Sport, Pusat Pendidikan dan Pembangunan. Kemudahan ini menggabungkan makmal sains sukan, berfungsi sepenuhnya bilik berat dan bilik darjah, menyediakan tempat yang paling sesuai untuk atlet untuk melatih, ujian dan belajar.

Belajar daripada mengamalkan profesional.

fakulti kami membawa pengalaman sebagai kekuatan dan penyaman jurulatih, ahli-ahli sains sukan, psikologi sukan, jurulatih angkat berat, jurulatih sukan, penyelidik, pelatih peribadi dan penasihat pemakanan. Anda akan belajar dari profesor dengan kelayakan akademik dan dunia sebenar.

Menggunakan alat yang terkini

Ketahui alat pemantauan atlet canggih dan perisian untuk mengesan perkembangan atlet anda.

Kos

Program ini direka untuk menjadi kos efektif dan berharga yang mungkin. Perbelanjaan untuk ijazah termasuk $ 675 setiap jam kredit; kos dianggarkan $ 22.275 untuk ijazah MA. Bantuan kewangan boleh didapati.

Sediakan untuk berjaya

Sarjana dalam peserta Strength & Conditioning

  • Kerja sebagai entry- dan kekuatan atas peringkat dan penyaman jurulatih dan pakar prestasi sukan.
  • Mendapat kelebihan berbanding calon pekerja lain melalui konsep digunakan dipelajari dalam kurikulum.
  • Meneroka bidang kekuatan dan penyaman, reka bentuk program, sukan fisiologi, biomekanik, kaedah pemantauan atlet dan pemakanan sukan.
  • Menilai sukan bagi memperolehi keperluan atlet sukan khusus.
  • Menganalisis pergerakan, teknik dan data atlet-pemantauan untuk mewujudkan program-program latihan dan menghasilkan cadangan untuk meningkatkan prestasi sukan.
  • Mewujudkan asas yang berasaskan penyelidikan untuk pertumbuhan masa depan sebagai satu kekuatan dan profesional dingin atau guna belajar tambahan.
  • Belajar kemahiran yang diperlukan untuk membaca, mentafsir, mengumpul dan menghasilkan penyelidikan.
Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh LaGrange College »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
18 
Sepenuh masa
Price
22,275 USD
kos dianggarkan $ 22.275
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date