Master IWU 's Sains dalam bidang Pengurusan menyediakan anda untuk cabaran seterusnya dalam kerjaya anda dengan membangunkan kepimpinan, komunikasi, dan kemahiran organisasi anda perlu untuk membezakan diri anda. Sarjana 's Sains dengan utama dalam Pengurusan adalah tahap yang adalah bukti bahawa anda mempunyai bakat dan inisiatif untuk membuat perubahan dramatik dalam hidup anda. Yang paling penting, ijazah dari IWU juga bukti bahawa anda komited untuk menjalani kehidupan berasaskan nilai, yang merupakan salah satu daripada banyak faedah dari Program.

Memilih Master IWU 's Sains dalam program Pengurusan menunjukkan anda percaya kejayaan dalam dunia perniagaan bergantung kepada melayan orang lain pertama manakala menekankan etika, kepimpinan, dan kemahiran pengurusan abad ke-21.Berdasarkan falsafah Hamba-Kepimpinan, ijazah MSM kami mengajar bahawa satu bahagian penting dalam kepimpinan adalah kualiti menjadi seorang yang berguna dan pintar, dan bahawa hanya penggunaan etika kuasa dan pengurusan menggalakkan kerjasama, kepercayaan, pandangan jauh dan mendengar. Sarjana Sains dalam program Pengurusan memberikan pendidikan yang diperlukan untuk cemerlang dalam sangat kompetitif persekitaran perniagaan hari 's pantas,, global, dan ia menyediakan kelayakan yang anda perlu mengikuti laluan kerjaya dipercepatkan sebagai pengurus atau eksekutif.

Pada IWU, anda menyertai sesuatu badan pelajar yang berani untuk berfikir kerjaya yang perlu lebih daripada sekadar mencatatkan masa; ia harus menjadi salah satu makna rohani. Pada IWU, Tuhan kita Sains pelajar ijazah Pengurusan percaya bahawa mereka perlu "Agen Perubahan " dan berani untuk tinggal dengan tujuan dan kepercayaan mereka dapat memperbaiki dunia di sekeliling mereka.

&nbsp

Fokus Pada Kepimpinan dan Perkhidmatan


Master IWU 's Sains dalam program Pengurusan adalah program siswazah jam 36 kredit yang direka untuk mengajar aspek tingkah laku dan organisasi keputusan pengurusan dan strategi. Tumpuan adalah kurang pada nombor crunching dan lebih kepada kemahiran. Sesuai untuk eksekutif mencari untuk meneroka peluang-peluang kerjaya baru atau untuk profesional melangkah di luar padang semasa mereka dan melihat ke dalam lebih daripada satu tetapan perniagaan, Master Sains dalam bidang Pengurusan mengajar anda bagaimana untuk mengubah hidup di syarikat anda untuk anda dan rakan sekerja anda.

Tinjauan Program

&nbsp

Adakah anda mencapai potensi penuh anda sebagai seorang pengurus? Adakah anda dihormati sebagai pemimpin dalam profesion anda? Membangunkan kembali kerjaya anda dan menyambung semula dengan matlamat peribadi anda untuk menjalani kehidupan yang berasaskan nilai-nilai apabila anda mendapatkan talian ijazah MSM anda.Masters IWU 's Sains dengan utama dalam Management ialah program ijazah 36 jam yang direka untuk profesional perniagaan yang mencari ijazah lanjutan dengan penekanan kepada pengurusan, komunikasi, dan teori organisasi, dan bukannya memberi tumpuan yang lebih kuantitatif MBA .

Sesuai untuk pengurus dengan kerjaya yang aktif, tahap IWU MSM program dalam talian mengajar kemahiran perniagaan abad ke-21, termasuk pemasaran maju, ekonomi, dan strategi organisasi. Tetapi program ini mengambil langkah tambahan untuk menggabungkan suatu pandangan rohani ke dalam kurikulum. Dengan IWU 's ijazah MSM talian anda belajar bagaimana untuk menyokong dan memberi motivasi kepada orang lain melalui amalan Hamba-Kepimpinan, falsafah kepimpinan yang berasaskan dalam tradisi Kristian yang mentakrifkan semula pemimpin sebagai pelayan keperluan orang lain mendapat manfaat organisasi secara secara menyeluruh dan bukan sebagai promosi individu.

Menjadi Agen Perubahan


Orang yang memilih ijazah program dalam talian IWU MSM faham bahawa kehidupan yang penuh dan memuaskan memerlukan fokus kepada berasaskan nilai hidup. Anda mendapati perspektif ini dalam setiap satu daripada kursus IWU 's. Anda belajar daripada pemimpin perniagaan yang membezakan diri mereka bukan sahaja dalam kerjaya mereka, tetapi dalam kehidupan yang hidup di mana mereka "Agen Perubahan. " The MSM ijazah fakulti talian mencabar anda untuk mengubah dunia anda menjadi lebih baik, untuk hidup kehidupan yang sendiri -reflection, dan untuk memahami bahawa integriti adalah jalan menuju kecemerlangan.

Belajar daripada rakan-rakan anda


Apabila anda mendaftar di tahap MSM program online IWU 's anda menyertai kumpulan kohort pelajar dewasa menghadapi cabaran yang sama untuk menggabungkan pendidikan dengan tanggungjawab keluarga dan kerjaya mereka. Bekerjasama rapat dengan rakan-rakan anda, anda menjadi sebahagian daripada komuniti pembelajaran dengan sistem sokongan terbina dalam.Anda belajar daripada pengalaman mereka dan mewujudkan hubungan yang bertahan lama selepas tamat pengajian.

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
18 
Sepenuh masa
Price
17,600 USD
Harga untuk pelajar Amerika Syarikat
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date