Komunikasi @ Syracuse adalah Master dalam talian Sains dalam Komunikasi dari SI Newhouse School yang terkenal di dunia komunikasi Awam di Universiti Syracuse. Newhouse adalah pemimpin dalam bidang komunikasi massa dan berusaha untuk melatih profesional yang menggunakan media untuk menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik. Newhouse konsisten atas kedudukan antara sekolah komunikasi di negara ini.

Dengan tumpuan kepada inovasi digital menjejaskan medan, Komunikasi @ Syracuse menawarkan pelajar asas dalam komunikasi, media digital, media sosial dan kewartawanan digital. Pelajar memilih daripada tiga pengkhususan - Advertising, Perhubungan Awam dan Kewartawanan Inovasi - dan kerja kursus lengkap yang meneroka amalan tetap dan trend yang muncul kawasan mereka fokus.

MS dalam Communications ciri-ciri:

<li> kelas dalam talian Live diajar oleh yang sama ahli-ahli fakulti Newhouse yang mengajar di kampus.</li> <li> Dinamik, kerja kursus yang mengasyikkan yang boleh diakses 24/7 dari mana-mana pelajar mempunyai sambungan Internet.</li> <li> On-the-go pembelajaran dengan aplikasi mudah alih yang tersedia untuk telefon pintar dan tablet.</li> <li> Di-orang pengalaman di immersions belajar di bandar-bandar di seluruh dunia.</li>

Seperti mana-mana program Newhouse, pelajar belajar daripada fakulti yang merupakan pemimpin dalam bidang komunikasi dan media. Setelah mendaftar dalam program ini, pelajar menyertai alumni rangkaian Newhouse, komuniti global yang termasuk sebahagian daripada pencipta yang paling dihormati dalam industri.

Komunikasi @ Syracuse ialah program 33 kredit. Pelajar kursus teras lengkap dan memberi tumpuan kursus pengkhususan. Pelajar juga menghadiri dua pengalaman rendaman sepanjang pengajian mereka. Immersions diadakan di bandar-bandar di seluruh dunia dan menawarkan pelajar peluang untuk bertemu dengan fakulti dan rakan-rakan sendiri selama tiga hari kuliah, bengkel dan acara rangkaian.

Untuk layak untuk Communications @ Syracuse, calon mesti memegang ijazah sarjana muda daripada institusi empat tahun bertauliah dengan GPA terkumpul B (3.0) atau lebih tinggi. Permohonan yang lengkap hendaklah termasuk yang berikut:

  • permohonan dalam talian
  • Bayaran permohonan
  • Resume
  • Kenyataan Peribadi
  • Transkrip
  • Surat cadangan

skor GRE dan GMAT tidak diperlukan untuk kemasukan ke Communications @ Syracuse, tetapi pemohon boleh mengemukakan skor rasmi jika mereka merasakan ia akan memberi manfaat kepada permohonan mereka.

pemohon antarabangsa perlu mengemukakan skor TOEFL dan melengkapkan satu wawancara video.

Untuk meminta maklumat tentang Communications @ Syracuse, klik di sini.

Program diajar dalam:
  • English
The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse
Kursus ini Online
Start Date
Contact school
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Tarikh tutup permohonan
Contact school

Contact school

Location
Tarikh tutup permohonan
Contact school
End Date
Contact school