Read the Official Description

Sarjana Sains dalam Taxation Program (MST)

Gambaran Keseluruhan

Yang Sarjana Sains dalam program Cukai (MST) adalah program ijazah pengajian siswazah bebas direka khusus untuk akauntan awam diperakui dan profesional cukai yang lain. Program ini membentangkan semasa dan maklumat yang diperlukan untuk melaksanakan aktiviti-aktiviti perancangan cukai dan kerja dan maju dalam bidang kerjaya yang berkaitan cukai fokus. Menggunakan banyak bahan-bahan rujukan yang sama yang terdapat di pejabat-pejabat profesional cukai, program MST yang menyediakan pemahaman konsep dan kecekapan teknikal berfaedah untuk kemajuan dalam perundingan profesion cukai, jabatan kewangan korporat dan agensi cukai kerajaan.

Selaras dengan Amerika Institut Akauntan Awam Bertauliah Penyata (AICPA) Piawaian untuk Pendidikan Profesional Berterusan (CPE) Program, Universiti mencadangkan lima belas kredit CPE (jam) diberikan kepada setiap unit Semester selesai. Secara umumnya laporan gred mencerminkan tamat kursus adalah dokumentasi yang mencukupi. Jika diminta oleh lembaga perakaunan transkrip rasmi akan disediakan tanpa kos. kredit CPE yang diperolehi pada masa yang kursus selesai. Walaupun kami tidak menyedari mana-mana pelajar Universiti Taft ditolak kredit CPE bagi kursus ini Program, Papan keadaan perakaunan mempunyai kuasa muktamad mengenai penerimaan kursus individu untuk kredit CPE.

Berkenaan dengan meneruskan kredit pendidikan untuk IRS supply Agents and Other Para penyedia Nyata Cukai, kursus dalam Program juga memenuhi standard Jabatan Pekeliling Perbendaharaan 230.

Objektif Program ini adalah:

  1. Membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan penyelidikan cukai, aktiviti perancangan cukai, dan maju dalam bidang kerjaya yang berkaitan cukai.
  2. Untuk menawarkan program kursus dan latihan praktikal yang akan memberi kesan kepada keberkesanan pelajar dalam melaksanakan aktiviti berkaitan cukai.
  3. Untuk membolehkan beberapa elektif, memberi tumpuan kepada pelbagai isu-isu percukaian khusus dan prosedur.
  4. Untuk menggunakan fakulti yang dicapai dalam bidang masing-masing dari kedua-dua perspektif akademik dan praktikal.

graduan yang berjaya Program akan menunjukkan:

  • kemahiran penyelidikan yang diperlukan untuk menilai dan menggunakan kawasan semasa undang-undang cukai dan isu undang-undang berkaitan cukai berkaitan dengan perniagaan, struktur korporat, dan prosedur dan strategi cukai individu.
  • A asas yang kukuh pemahaman tentang undang-undang berkaitan dengan tatacara cukai dan bagaimana IRS menafsirkan / terpakai undang-undang tersebut.
  • Teknik untuk menganalisis dan menyelesaikan isu-isu percukaian, termasuk mengenal pasti masalah, penyelidikan dan mengesan undang-undang yang berkaitan, dan menggunakan kaedah-kaedah undang-undang untuk fakta untuk tiba di kesimpulan.
  • Keupayaan untuk berkomunikasi dengan berkesan penyelidikan cukai kepada pelanggan dan masyarakat profesional cukai, dan membuat syor yang sesuai berdasarkan penaakulan dan analisis bunyi.

Universiti bertindak untuk memenuhi maksud Program MST melalui kerja kursus yang sesuai, ditambah pula dengan arah meneruskan, penilaian kemajuan pelajar, dan penilaian yang kerap terhadap hasil pembelajaran pelajar, aktiviti dan ditadbir oleh fakulti yang berkelayakan.

Program ini dipersembahkan secara semester. Pelajar biasanya mendaftar di 9 - 12 unit setiap semester. Setiap semester terdiri daripada tempoh masa sekurang-kurangnya 16 minggu dari tarikh kajian bermula. Pelajar tidak menyiapkan semua kerja kursus Semester dalam tempoh 16 minggu akan diberikan secara automatik lanjutan 2 bulan masa untuk menyelesaikan semester. Pelajar boleh mengambil cuti-of-ketiadaan antara Semester. Walau bagaimanapun, kecuali dalam keadaan tertentu, keseluruhan program ijazah (3 semester) mesti diselesaikan dalam tempoh 5 tahun.

Penyampaian

Kajian bebas Directed modaliti Universiti mengakui bahawa pendidikan merupakan proses individu di mana individu yang mempunyai keperluan pembelajaran yang berbeza dan jadual pengajian boleh dimuatkan. Ia menekankan pembelajaran yang bermakna, di mana individu menikmati proses pembelajaran, dan memperoleh pengetahuan untuk lebih memahami dan menguruskan kerjaya mereka sendiri.

Ahli Fakulti Program ini menyokong peranan pembelajaran kendiri-kajian pelajar dengan membimbing dan merangsang proses pembelajaran melalui maklum balas yang bermakna tugasan dan interaksi satu-satu. mentor fakulti kami mengenali gaya pembelajaran individu dan keperluan, dan menekankan perkaitan bahan untuk keadaan individu.

Setiap kursus dalam Program mengandungi satu siri tugasan pengajaran umumnya terdiri daripada keperluan membaca dan projek penyelidikan. Pelajar dinilai melalui peperiksaan dan / atau tugasan penyelidikan yang dikemukakan untuk penilaian fakulti.

Semua tugasan diserahkan secara elektronik. Seperti yang dinyatakan dalam Universiti General Catalog, akses Internet dan keperluan komputer minimum dan kemahiran yang diperlukan sebagai syarat masuk.

Polisi Kemasukan dan Keperluan

Pemohon-pemohon yang telah memperoleh sarjana muda atau ijazah profesional pertama dari kolej atau universiti yang diiktiraf oleh agensi pengiktirafan diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat dan mempunyai sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman pekerjaan dalam bidang perakaunan atau cukai boleh memohon kepada Program. Majoriti pemohon Program ini adalah orang dewasa yang matang bekerja di pelbagai tetapan profesional. Ramai yang tidak menghadiri kolej untuk beberapa tahun. Oleh itu, kedudukan kelas terlebih dahulu dan purata nilai gred tidak adalah faktor penting dalam proses kemasukan.

Pemohon boleh bersyarat diterima masuk ke Program yang berdasarkan Permohonan yang lengkap bagi Kemasukan, penerimaan Yuran Permohonan $ 75,00, salinan pelajar transkrip mencerminkan tahap relevan tertinggi pemohon, dan dokumentasi pengalaman kerja profesional pemohon. Ia tidak perlu menghantar keputusan peperiksaan rasmi pada masa permohonan. (Walau bagaimanapun, transkrip rasmi mesti diterima oleh Universiti dalam tempoh 60 hari dari pendaftaran. Universiti menyediakan pelajar dengan bentuk yang boleh digunakan untuk tujuan ini.) Sekiranya maklumat tambahan diperlukan pemohon akan dihubungi.

Semua pembayaran hendaklah dibayar dalam dolar AS. Pembayaran boleh dibuat oleh MasterCard, Visa®, American Express atau peribadi cek / perniagaan.

Pemohon Luar Negeri dan Pemohon dengan kelayakan Antarabangsa

Ia perlu bagi pemohon yang mempunyai kolej menghadiri atau universiti di luar Amerika Syarikat untuk mendapatkan penilaian pendidikan mereka dari perkhidmatan penilaian kelayakan yang diluluskan oleh Universiti. Atas permintaan, Kemasukan Pejabat akan menyediakan senarai penilai diluluskan. Di samping itu, pelajar yang bahasa rasminya bukan bahasa Inggeris dan belum memperoleh ijazah dari institusi yang sewajarnya diiktiraf di mana bahasa Inggeris adalah bahasa utama mereka perlulah menerima skor minimum 530 pada ujian berasaskan kertas Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing ( TOEFL), atau 71 pada iBT, atau yang setaraf dengannya.

Pemindahan Kredit

Penerimaan kredit pemindahan antara institusi akademik terletak di dalam budi bicara kolej yang menerima atau universiti. Kredit yang diperoleh di William Howard Taft Universiti boleh atau tidak boleh diterima oleh institusi lain bergantung kepada program sendiri, dasar dan peraturan-peraturan.

The University komited untuk menyediakan peluang terbesar untuk memohon kredit yang diperolehi sebelum ini ke arah program ijazah dipilih pelajar. Tertakluk kepada batasan peraturan negeri dan akreditasi dan perbandingan akademik, pelajar boleh memohon supaya kredit diberikan untuk kursus postsecondary disiapkan oleh pelajar di institusi luar jika kursus tersebut didapati memenuhi piawaian dan keperluan program tertentu. Kredit Pindah hendaklah daripada institusi sewajarnya diiktiraf. pelajar MST boleh memohon untuk memindahkan sehingga sejumlah 15 unit Pemindahan Kredit bagaimanapun, kursus-kursus yang dianggap untuk pemindahan hendaklah setara dalam kedua-dua kandungan dan tahap peringkat, dan mesti telah diperolehi dalam tempoh tujuh tahun yang lalu. Tiada kredit boleh diberikan untuk pembelajaran berasaskan pengalaman (Credit Portfolio) dalam program ini.

Pemindahan kredit tidak akan dinafikan semata-mata kepada sumber akreditasi institusi penghantaran.

Maklumat kewangan

The tuisyen untuk Program adalah $ 445,00 per unit. kadar tuisyen "dikunci" selama dua tahun pada masa matrikulasi. Seorang pelajar yang mendaftar akan dilindungi daripada kenaikan tuisyen masa depan semasa tempoh masa ini.

maklumat terkini mengenai bantuan kewangan yang dinyatakan di laman web Universiti. Pendaftaran dalam Program umumnya akan layak pelajar untuk penundaan pembayaran ke atas pinjaman pelajar persekutuan diinsuranskan yang sedia ada. Pemohon memohon penundaan atas pinjaman pelajar yang sedia ada perlu menyemak dengan pemberi pinjaman mereka sebelum pendaftaran.

Kos buku-buku dan bahan-bahan yang lain dari setiap sukatan pelajaran tentu, tidak termasuk di kelas. Universiti tidak menjual buku-buku atau bahan-bahan. Kebanyakan buku-buku dan bahan-bahan boleh dibeli terus dari penerbit atau melalui Internet. Kos dianggarkan purata kira-kira $ 150.00 setiap kursus. Pelajar sentiasa disediakan dengan sumber untuk memperoleh semua bahan yang diperlukan.

Bagaimana untuk Mendaftar

Jika pemohon diterima untuk kemasukan ke Program, perjanjian pendaftaran rasmi akan disediakan dan dihantar kepada pemohon untuk semakan dan tandatangan. Pelajar boleh memilih untuk memulakan Program pada 15hb setiap bulan. Semua bayaran yang dikemukakan untuk tuisyen dan yuran mesti dibayar dalam dolar AS. Pembayaran boleh dibuat oleh MasterCard / Visa® / American Express atau peribadi cek / perniagaan.

Pemohon digalakkan untuk memanggil Kemasukan Pejabat jika terdapat sebarang pertanyaan mengenai prosedur pendaftaran.

Program taught in:
English

See 5 more programs offered by William Howard Taft University »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
445 USD
seunit
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date