Read the Official Description

Gambaran Keseluruhan Program

Program Sarjana Profesional dalam Rutgers dalam Program Pengurusan Sumber Manusia (MHRM) Rutgers direka untuk profesional sumber manusia dan pengurus / penyelia dengan 4 tahun pengalaman yang ingin memajukan karier mereka ke HR atau kedudukan pengurusan kanan.

Program ini menawarkan pengetahuan dan kemahiran pengurusan sumber manusia yang mendalam yang akan membezakan peserta dari rakan-rakan mereka dan membolehkan mereka berkomunikasi dengan berkesan dengan eksekutif lain pada skala serantau, nasional dan global. Graduan program MHRM Rutgers adalah pakar-pakar mata pelajaran HR dengan keupayaan tinggi untuk menyambung dan menggunakan fungsi HR dan amalannya kepada strategi organisasi dalam organisasi mereka.

Ciri-ciri Utama Program Siswazah Dalam Talian kami

 • Fakulti bertaraf dunia
 • Program Dalam Talian 100%
 • Tiada GRE / GMAT Diperlukan
 • Jadual Fleksibel
 • Kursus berkualiti tinggi
 • Universiti peringkat tinggi

Fakulti yang terkenal

Fakulti kami dianggap antara yang paling berjaya di dunia untuk penyelidikan ilmiah dalam disiplin Sumber Manusia. Kepakaran mereka adalah pelbagai dan komprehensif merangkumi semua fungsi HR, menggabungkan kemahiran penyelidikan yang luar biasa dan pengalaman dalam industri. Kursus yang terdiri daripada program MHRM dalam talian direka dan disampaikan oleh fakulti Jabatan Pengurusan Sumber Manusia teras Rutgers kami, menyediakan pelajar dalam program kursus kandungan berkualiti tinggi terkini dan keupayaan untuk berangkaian dengan fakulti teratas dalam bidang.

Sepenuhnya Online

Program ini disampaikan 100% secara dalam talian dan sesuai untuk profesional yang bekerja mendaftar dalam program sambilan serta mereka yang ingin melanjutkan pelajaran sebagai pelajar sepenuh masa. Program ini menawarkan akses mudah untuk mencapai ijazah sarjana lanjutan yang amat dihargai dengan fleksibiliti dalam lokasi dan masa.

Tiada GRE / GMAT Diperlukan

Program ini direka untuk profesional yang berpengalaman dengan 4 tahun pengalaman dalam HR atau peranan pengurusan. Skor GRE / GMAT dikecualikan sebagai keperluan kerana tahap pengalaman para pelajar dalam program ini.

Masa Penyelesaian Fleksibel

Program RRMR dalam talian Rutgers boleh disiapkan oleh pelajar sepenuh masa dalam masa 18 bulan. Tidak ada beban kursus minimum semester untuk pelajar sambilan. Program ini menawarkan kemasukan dalam istilah Kejatuhan, Spring dan Musim Panas, menawarkan fleksibiliti dalam penjadualan kursus untuk semua pelajar.

Kursus Komprehensif, Berkualiti Tinggi

Kursus MHRM dalam talian direka bentuk oleh fakulti teras Rutgers School of Management dan Hubungan Buruh yang merupakan subjek-pakar dalam topik kursus yang mereka ajar. Kurikulum program yang komprehensif telah dibangunkan untuk memastikan kecemerlangan dalam reka bentuk pengajaran dan terdiri daripada 8 kursus HR teras yang diperlukan, projek batu kapur, dan 3 pilihan.

Jabatan Tertinggi Universiti dan Sumber Manusia

Rutgers University - New Brunswick menduduki ranking # 1 universiti kebangsaan awam di New Jersey, # 17 di negara untuk universiti kebangsaan awam, dan # 56 di negara di kalangan semua universiti kebangsaan mengikut US News

Rangkaian dengan Profesional Lain dan Akademik

Pelajar mempunyai peluang untuk berinteraksi dengan rakan sekerja yang berpengalaman dalam kohort program mereka selain ahli akademik yang mengetuai arahan, memperkuat rangkaian profesional mereka dan bertukar pengalaman industri mendalam.

Alumni Cemerlang

Graduan program MHRM Profesional Rutgers menyertai rangkaian alumni cemerlang kami, kebanyakannya adalah eksekutif HR di organisasi teratas.

Pusat Kerjaya dan Perkhidmatan Sokongan Kami

Rutgers School of Management dan Hubungan Buruh mempunyai pusat kerjaya sendiri dengan profesional berdedikasi kakitangan yang menawarkan sumber carian pekerjaan dan perkhidmatan kaunseling kerjaya. Pasukan perkhidmatan kerjaya kami mengekalkan rangkaian sambungan industri yang mantap dan organisasi teratas sering menghubungi kami untuk merujuk graduan kami. Sebagai pelajar dalam talian, anda akan mendapat akses kepada tahap perkhidmatan sokongan yang komprehensif yang diberikan kepada badan pelajar tradisional kami.

Kurikulum MHRM dalam talian

Ijazah Sarjana Profesional dalam kurikulum Pengurusan Sumber Manusia adalah komprehensif dan direka untuk memenuhi keperluan profesional HR untuk memajukan kerjaya mereka ke atas kedudukan sumber manusia dan pengurusan. Kurikulum merangkumi 8 kursus utama, kursus batu tulis, dan 3 pilihan. Sejumlah 36 kredit diperlukan untuk mencapai ijazah.

Kursus Teras (8 kursus, 24 kredit)
 • Menghubungkan HR ke Strategi Perniagaan
 • Menguruskan Tenaga Kerja Global
 • Menguruskan Sistem Ganjaran
 • Urus Aliran Tenaga Kerja
 • Analitis Tenaga Kerja
 • Membangunkan Modal Insan
 • Pembentukan Keputusan HR: Keputusan Kewangan
 • Undang-undang Pekerjaan
Projek Capstone (1 kursus, 3 kredit)
 • Projek Capstone
Kursus Elektif (pilih 3 kursus, 9 kredit)
 • Ekonomi dan Demografi Pasaran Buruh
 • Pengurusan Kepimpinan dan Pengurusan Organisasi
 • Kelakuan Organisasi
 • Tempat Kerja Inklusif

Fakulti SDM kelas dunia

Sapukan Sekarang ke Program MHRM Dalam Talian Rutgers University -New Brunswick berada di peringkat ke-35 dalam kualiti ilmiah mengikut Pusat 2018-2019 Peringkat Universiti Dunia. Fakulti Jabatan Pengurusan Sumber Manusia (HRM) Rutgers, khususnya, sangat dihormati di peringkat nasional dan antarabangsa untuk hasil kajian dan impak ilmiah. Terletak di dalam Rutgers School of Management dan Hubungan Tenaga Kerja, Jabatan HRM terdiri daripada lebih daripada 30 ahli fakulti teras, dengan fakulti sambilan tambahan yang juga berpengalaman pendidik dengan pengalaman industri yang luas.

Spektrum penyelidikan fakulti kami meliputi kebanyakan fungsi dan aktiviti sumber manusia bersama dengan trend baru muncul di lapangan. Sebagai pelajar dalam program induk profesional dalam talian kami, anda akan berinteraksi dengan salah satu fakulti SDM yang paling bereputasi, beragam, yang berkaitan dengan industri dan berpengetahuan luas di seluruh dunia dan akan lulus dari jabatan pengurusan sumber manusia peringkat atas dalam penyelidikan dan pengajaran.

Cara Memohon kepada MHRM Dalam Talian

Permohonan kepada Program Profesional Rutgers Profesional Dalam Talian dalam Pengurusan Sumber Manusia (MHRM) dikumpulkan oleh Pejabat Rutgers Graduan dan Pengakuan Profesional. Anda perlu memohon secara dalam talian dan mengemukakan semua bahan permohonan yang diperlukan sebelum pasukan kemasukan kami boleh menyemak kelayakan anda untuk kemasukan. Tarikh akhir untuk memohon Semester Kejatuhan 2019 ialah 1 Ogos 2019.

Untuk memulakan proses permohonan, lawati tapak web Pengambilan Siswazah dan pilih "Terapkan Sekarang" di penjuru kanan sebelah atas halaman. Langkah pertama ialah membuat ID dan PIN log masuk. Sebaik sahaja anda berbuat demikian, anda boleh bekerja pada aplikasi anda, menyimpannya, dan kembali untuk menyelesaikannya kemudian.

Keperluan Permohonan
 • Kenyataan tujuan (penyataan peribadi)
 • Satu transkrip rasmi dari setiap institusi pasca menengah yang dihadiri
 • Dua surat cadangan
 • Teruskan
 • $ 70 yuran permohonan yang tidak boleh ditebus
 • Ijazah Sarjana Muda dari universiti terakreditasi atau universiti antarabangsa yang setara pada masa anda menyertai program ini
 • Sekurang-kurangnya empat tahun pengalaman dalam Sumber Manusia, Pengurusan, atau gabungan kedua-duanya

Keperluan Ujian

 • NO GRE / GMAT diperlukan
 • TOEFL atau IELTS diperlukan untuk pelajar antarabangsa sahaja
Proses untuk Memohon Online

Kemasukan Siswazah Rutgers yang selamat dalam talian menggunakan penyulitan peringkat tinggi untuk melindungi maklumat anda dan memerlukan pelayar dikemas kini dengan pop timbul, cookies, dan JavaScript yang didayakan.

Semasa proses permohonan dalam talian, anda akan:

 • Buat ID pengguna dan PIN log masuk
 • Isi maklumat biografi dan maklumat residen
 • Pilih program yang anda gunakan untuk: Masters of Management Pengurusan Sumber Manusia Profesional - Online
 • Untuk pelajar antarabangsa sahaja, masukkan sebarang skor ujian TOEFL atau IELTS
 • Sediakan maklumat mengenai setiap institusi yang anda memperoleh ijazah dari
 • Masukkan alamat e-mel untuk setiap pengesyorkan anda
 • Taip atau masukkan teks untuk penyataan peribadi anda
 • Hantar permohonan
 • Bayar yuran permohonan
 • Muat naik resume anda dan dokumen sokongan lain

Sebaik sahaja anda membuat ID dan PIN log masuk dan memulakan aplikasi anda, anda sentiasa dapat menyimpan apa yang telah anda masukkan dan kembali kemudian untuk menyelesaikan permohonan anda.

Mengemukakan Permohonan Anda

Sebaik sahaja anda telah selesai memasukkan maklumat untuk aplikasi anda, baca lebih lanjut tentang apa yang telah anda masukkan dengan teliti. Kemudian tekan Hantar Permohonan untuk menghantar permohonan dalam talian anda. Jika anda telah meninggalkan apa-apa maklumat yang diperlukan atau salah dimasukkan, anda akan mendapat mesej di bahagian atas halaman, merah, memberitahu anda apa yang hilang.

Bayar Bayaran Permohonan

Selepas anda menyerahkan permohonan anda, anda akan diminta membayar yuran permohonan yang tidak dapat ditebus. Adalah disyorkan bahawa anda membayar secara dalam talian dengan kad kredit atau e-Check menggunakan laman web yang disulitkan dengan Pengambilan Siswazah.

Anda boleh membayar yuran permohonan pada tarikh yang lebih lewat dengan mendaftar sebagai pemohon yang kembali. Klik pada pautan "Bayar" di bawah Yuran Permohonan untuk program anda. Walau bagaimanapun, permohonan anda tidak akan dikaji semula sehingga pembayaran bayaran anda diterima.

Muat naik Dokumen Sokongan Anda

Selepas anda menyerahkan permohonan anda dan membayar yuran anda, dalam masa kira-kira 24 jam, anda harus dapat mengakses laman web Dokumen Penyokong Kemasukan Siswazah. Menggunakan ID dan PIN log masuk anda, anda boleh memuat naik resume anda dan dokumen sokongan lain, seperti salinan tidak rasmi transkrip anda.

Semak Status Anda

Memeriksa status anda adalah cara terpantas untuk mengetahui aktiviti apa yang berlaku dengan aplikasi anda, termasuk keputusan kemasukan anda. Anda juga boleh menyemak untuk mengetahui jika cadangan dan transkrip anda diterima oleh pejabat Kemasukan Siswazah. Dalam masa kira-kira 24-48 jam mengemukakan permohonan anda, anda harus menerima e-mel dengan nombor RUID. Menggunakan nombor RUID ini, anda boleh log masuk dan menyemak status aplikasi anda. Selepas anda menyerahkan permohonan anda, ia mungkin mengambil masa sehingga 72 jam sebelum anda dapat menyemak status anda.

Program taught in:
English
Last updated March 11, 2019
This course is Online
Start Date
Sept. 3, 2019
Jan. 21, 2020
Duration
18 - 60 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
1,058 USD
$ 1,058 setiap kredit; $ 3,174 setiap kursus 3 kredit
Deadline
Ogos. 1, 2019
Dis. 1, 2019
By locations
By date
Start Date
Sept. 3, 2019
Application deadline
Ogos. 1, 2019
Start Date
Jan. 21, 2020
Application deadline
Dis. 1, 2019
Start Date
Mei 26, 2020
Application deadline
Apr. 1, 2020

Sept. 3, 2019

Location
Application deadline
Ogos. 1, 2019
End Date

Jan. 21, 2020

Location
Application deadline
Dis. 1, 2019
End Date

Mei 26, 2020

Location
Application deadline
Apr. 1, 2020
End Date