Baca keterangan rasmi

Master Online - Perdagangan Antarabangsa

Sarjana dalam Perdagangan Antarabangsa membolehkan pelajar untuk pakar berkesan menduduki jawatan yang bertanggungjawab dan kepimpinan dalam syarikat-syarikat yang mempunyai perniagaan antarabangsa yang kukuh dan global.

Apakah objektif program?

Objektif Induk dalam Perdagangan Antarabangsa adalah untuk melatih profesional barisan hadapan, dapat memahami dan menyelesaikan masalah yang pelbagai jenis, terutamanya yang berkaitan dengan pengurusan yang berkesan perniagaan antarabangsa. Ia dicapai melalui pemerolehan pengetahuan dan kemahiran yang berkaitan dengan Perniagaan Antarabangsa, sebagai tambahan kepada jawatan pengurusan kemahiran sendiri.

Kenapa pilih kami?

Kaedah pembelajaran adalah berdasarkan kepada "kaedah kes", kelas video, sesi maya dan latihan interaktif.Pelajar mempunyai jadual mingguan kerja dan peribadi mengikuti tutor. Fakulti ini terdiri daripada profesional dalam perniagaan.

Proses kemasukan

Proses kemasukan Sarjana dalam Perdagangan Antarabangsa, bertujuan untuk memastikan keperluan latihan pelajar-pelajar kita, sepadan dengan program yang dipilih.

Panggilan tahun akademik:

  • Februari
  • Jun
  • Oktober

Bagi setiap panggilan proses kemasukan yang berikut dilakukan, berdasarkan pilihan pelajar untuk tempat terhad yang ditawarkan:

  1. IEP penasihat perniagaan memberitahu kepada calon pada semua isu yang berkaitan dengan program dan proses dan kemasukan keperluan (Peraturan Funding, Biasiswa, dll).
  2. Calon perlu melengkapkan "Borang Permohonan" yang akan dihantar, dan hantar ke PPI bersama-sama dengan dokumen-dokumen berikut:
  • Curriculum vitae
  • Ijazah universiti
Selepas menerima dokumentasi, calon untuk satu temu bual telefon akan diadakan untuk melengkapkan proses penilaian.

Jawatankuasa Kemasukan akan mempertimbangkan rekod dan dalam kira-kira satu minggu akan menerima sijil anda kemasukan, apabila mampu, yang memberikan tempat untuk mengkaji program ini. Selepas menerima perakuan kemasukan, pelajar akan merasmikan pendaftaran mereka. Geran Belajar / Biasiswa Institut mempunyai program geran sehingga 35% daripada kos tuisyen. Bagi setiap panggilan bilangan yang terhad biasiswa berdasarkan keadaan peribadi, profesional dan ekonomi daripada calon-calon yang ditawarkan. Untuk pengadilan, asas follow layan ketat.

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Instituto Europeo de Posgrado »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
14 
Sambilan
Price
1,522,058 COP
Harga dengan 35% biasiswa 5.€ 350
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date