Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (100% dalam talian) - Track Perancis

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (EMIB) adalah program dalam talian yang terdiri daripada 14 kursus pengurusan dan kepimpinan projek akhir Master. Kursus-kursus ini akan memberi anda kemahiran yang diperlukan dalam banyak bidang strategik syarikat yang aktif di pasaran antarabangsa.

JOIN ELITE PERDAGANGAN ANTARABANGSA

 • Kaedah 100% dalam talian memilih bahasa setiap kursus (Bahasa Inggeris / Perancis)
 • ESCP Europe Pendidikan dan Rangkaian ESCP Europe : Jumlah 60 kredit ECTS
 • Program pengajaran kelas terbaik di 6 buah kampus ESCP Europe
 • Terlalu tertumpu kepada pembelajaran di tempat kerja dengan kualiti multimedia e-pembelajaran
 • Kandungan HTML5 tersedia dengan akses pelbagai peranti melalui PC, tablet dan telefon pintar

BURUH AWAL

Bagi setiap tahun sekolah (pada bulan April, September dan Januari), kami menawarkan biasiswa (Early Birds). Hubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai ini.

TESTIMONIAL DARIPADA PELAJAR LAMA KAMI

Eric Kouessi Sossou

Ketua Jabatan Perbankan Korporat, Bank Afrika untuk Perindustrian dan Perdagangan (BAIC)

Repub. dari Benin / Afrika Barat

" Program ini telah mengubah hidup saya, cara saya melihat perkara ... saya melihat besar sekarang"

"Kualiti fakulti EMIB tidak dapat dikalahkan: semuanya adalah profesional dan pakar yang berpengalaman dalam pelbagai bidang. Sebagai sebahagian daripada EMIB telah banyak mempengaruhi kerja harian saya. Saya telah memperoleh banyak pengetahuan dan alat baru dalam pengurusan, kewangan, strategi, perancangan perniagaan dan banyak aspek lain. Cara pemikiran saya juga berubah: Saya kini pemikir kritis, yang mempunyai cara baru merancang aktiviti saya dan melihat perkara-perkara dengan cara yang lebih strategik. Saya nampak besar sekarang! "

Bald Margaux

Pengurus Projek Afrika
TOTAL SA

Perancis / Amerika Syarikat

" Saya memilih program EMIB kerana saya ingin memastikan saya dapat memberi tumpuan kepada kerjaya saya dan kerja saya, dengan memastikan semua fleksibiliti dengan kajian berkualiti tinggi"

"Sejak saya memulakan program ini, saya berasa seperti saya berkembang kerana saya boleh membangunkan projek-projek yang saya lakukan sekarang. Saya boleh pergi ke butiran soalan dan mempunyai perbualan yang lebih baik dengan pelbagai bidang.

Tahap fakulti di ESCP Europe sangat tinggi. Bukan sahaja kita perlu banyak kerja dengan kuiz, kerja rumah, tetapi guru-guru sangat banyak disediakan oleh kami melalui e-mel atau telefon dan mereka juga ingin menghantar surat khabar kepada kami untuk memberi kita sedikit lebih banyak masa supaya kami dapat memahami kursus kami dengan lebih baik. . "

Jia Wu

Timbalan Ketua Perdagangan Elektronik
ECOVACS Robotics, Jerman

China

" Hari ini, orang memerlukan pengalaman antara budaya dan budaya dan saya benar-benar berfikir bahawa aset sebenar program semacam ini adalah untuk memenuhi begitu banyak orang dari seluruh dunia"

"Kini, orang ramai semakin memerlukan pengalaman antara budaya dan budaya. Salah satu kekuatan program ini adalah untuk bertemu dengan ramai orang yang menarik dari seluruh dunia. Dalam EMIB, anda akan belajar dari setiap daripada mereka dari segi budaya dan perniagaan, dan dari segi pertukaran amalan baik dan bantuan bersama. Sebagai pelajar EMIB, saya bertemu dengan banyak orang yang menarik yang membantu saya meluaskan bidang saya. "

Roberto Castañeda

Pengurus Kanan, Operasi Pelanggan Global, Kumpulan EXPEDIA

El Salvador

" Program ini memberi tumpuan kepada pembelajaran dengan melakukan. Apa yang anda pelajari memohon terus kepada bidang "

"Saya memilih program ini kerana reputasi, fleksibiliti dan kebolehgunaannya. Program ini berorientasikan ke arah pembelajaran dengan melakukan. Apa yang anda pelajari berlaku terus ke lapangan. Ia adalah pembuat keputusan utama untuk saya apabila saya memilih program ini.

Walaupun ini adalah program dalam talian, tahap interaksi sangat tinggi dan maklum balas sangat diperibadikan. Apa yang saya suka adalah hakikat bahawa anda mendapat banyak maklum balas mengenai setiap misi dan ia juga membolehkan anda melihat kebolehgunaan apa yang anda lakukan dalam kerja harian anda. Bukan sahaja anda belajar banyak dari guru, tetapi anda juga banyak belajar tentang penyertaan, peserta yang berlainan, semua perdebatan yang berbeza dan panggilan untuk penyertaan yang dibuat oleh guru.

Saya pasti boleh mengatakan bahawa saya menjadi lebih profesional terima kasih kepada semua pengetahuan yang saya perolehi di dalam kelas. "

Riccardo Mariani

Pengurus Projek
Fondazione Italia Uganda Onlus

Italy

" Saya akan mencadangkan program EMIB kepada orang yang bercita-cita tinggi yang ingin memperbaiki keadaan profesional mereka"

"Salah satu daripada nilai tambah program ini adalah hakikat bahawa saya dapat mengamalkan apa yang saya pelajari dengan serta-merta. Ini memberi saya rangsangan profesional yang besar. Satu lagi nilai tambah adalah multinasional dan multikulturalisme EMIB. Terdapat banyak orang dari pelbagai negara dan ia banyak membantu untuk mendapatkan perspektif yang berbeza dan cara melakukan sesuatu. Di samping itu, pengalaman peribadi peserta lain dan peluang untuk mewujudkan hubungan yang lebih erat dengan fakulti adalah nilai penting EMIB. "

ADALAH ANDA MEMBACA UNTUK TANTANGAN?

Kami akan melatih anda sebagai profesional, memberikan anda alat terbaik untuk analisis perniagaan.

Secara praktikal, anda akan memperoleh semua kemahiran yang diperlukan untuk pengurusan dan pentadbiran syarikat yang berorientasikan di peringkat antarabangsa.

Memperoleh kemahiran dan teknik pengurusan yang diperlukan untuk komunikasi, pengurusan dan rundingan dalam konteks global.

 • 1. KEPADA cabaran semasa dalam bidang pengurusan antarabangsa, mengamalkan peranan pembuat keputusan eksekutif dalam senario perniagaan sebenar.
 • 2. LATIHAN DAN MENGEMBANGKAN semua kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan dalam persekitaran pelbagai kebudayaan, menggunakan latihan dan situasi di mana para peserta menghadapi cabaran bekerja dalam konteks global, di samping budaya yang berbeza.
 • 3. PENGALAMAN SAHAM dengan para peserta dari seluruh dunia, selalu dengan bantuan pakar guru peringkat tinggi dalam pelbagai disiplin, berkongsi pengetahuan, pengetahuan dan pengalaman anda melalui media praktikal, didaktik dan interaktif.

Pengetahuan dan pengalaman kami digunakan untuk keperluan profesional anda

Prestij dan reputasi kami diiktiraf oleh kedudukan Sekolah Perniagaan Financial Times. ESCP Europe menduduki tempat ke-4 di dunia untuk Sarjana Pengurusannya.

Empat kursus dan dua diploma untuk dipilih dalam satu program EMIB / Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa

#NO MEMILIH ESCP Europe MASUK EMIB / EXECUTIF ESCP Europe DALAM PERNIAGAAN ANTARABANGSA, ANDA AKAN MENULIS DARIPADA:

 1. Salah satu program pengurusan perniagaan dalam talian terbaik di salah satu sekolah perniagaan terbaik di Eropah
 2. Rangkaian antarabangsa yang berkesan untuk belajar di bilik darjah multikultural
 3. Kelonggaran yang ditawarkan oleh program dalam talian 100% ini memberikan anda akses kepada materi kursus 24/7
 4. Dihantar oleh profesor Sarjana rangkaian profesor dari 6 kampus ESCP Europe
 5. Metodologi pembelajaran dengan cara, dengan pendekatan pedagogi yang beralih dari amalan ke teori dan membolehkan penggunaan segera pengetahuan baru dalam persekitaran profesional

Ditubuhkan pada tahun 1819, ESCP Europe adalah salah satu sekolah perniagaan tertua dan terbesar di dunia. Misinya adalah untuk melatih generasi usahawan transnasional yang akan datang, mempersiapkan mereka untuk merebut peluang yang ditawarkan oleh kepelbagaian budaya.

Hanya 1% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang mempunyai akreditasi tiga , dan ESCP Europe adalah salah seorang daripada mereka, dengan AACSB, EQUIS dan AMBA. Triple terakreditasi

BERLIN, LONDON, MADRID, PARIS, TURIN, WARSAW - 6 URBAN CAMPSUS ESCP Europe

Disifatkan oleh struktur berbilang kampus, model ESCP Europe merangkumi intipati identiti Eropah kita. Dengan 6 kampus yang terletak di bandar-bandar utama Eropah, ESCP Europe secara aktif menyumbang kepada pembangunan budaya pengurusan Eropah dan menawarkan pelajarnya latihan unik dalam pengurusan antara budaya.

50,000 alumni yang bekerja di 150 buah negara di seluruh dunia

5,000 pengurus dalam program latihan setiap tahun

140 profesor aktif dalam penyelidikan yang mewakili lebih daripada 20 kebangsaan

120 perikatan akademik di Eropah dan di Dunia

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Baca lebih lanjut

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Baca Ringkas
Sepanyol dalam talian , Madrid + 1 Lagi Kurang

Akreditasi