Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (100% dalam talian) - Track Bahasa Inggeris

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Menjadi sebahagian daripada Elite Perniagaan Antarabangsa

  • 100% Metodologi Dalam Talian.
  • Diploma ESCP Europe
  • Program pengajaran terbaik dalam 6 Kampus ESCP Europe .
  • Memusatkan perhatian pada pembelajaran di tempat kerja dengan multimedia e-pembelajaran berkualiti tinggi.
  • Kandungan HTML5 tersedia dengan akses pelbagai peranti melalui PC, tablet, dan telefon pintar.

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (EMIB) adalah program dalam talian yang terdiri daripada 14 kursus pengurusan dan kepimpinan Master Thesis. Ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk banyak bidang strategik dalam perdagangan syarikat di pasaran antarabangsa.

Kami akan melatih anda sebagai profesional, memberikan anda alat terbaik untuk analisis perniagaan. Secara praktikal, pelajari semua kemahiran yang diperlukan untuk pengurusan dan pentadbiran syarikat yang berorientasikan di peringkat antarabangsa. Memperoleh kemahiran dan teknik pengurusan yang diperlukan untuk komunikasi, pengurusan dan rundingan dalam suasana global.

1. Kerja Melalui Cabaran

dalam trend pengurusan antarabangsa terkini, mengamalkan peranan pembuat keputusan eksekutif dalam senario perniagaan sebenar.

2. Melatih dan Membangunkan

semua kemahiran yang diperlukan untuk memimpin perniagaan dalam persekitaran pelbagai budaya, menggunakan latihan dan situasi di mana para peserta mengalami cabaran bekerja dalam konteks global, di samping budaya yang berbeza.

3. Pengalaman Pertukaran

dengan para peserta dari seluruh dunia, selalu dengan bantuan ahli guru peringkat tinggi dalam pelbagai disiplin, berkongsi pengetahuan dan pengalaman melalui media pendidikan praktikal, pendidikan dan interaktif.

Kisah Kejayaan

Roberto Castañeda

Pengurus Kanan, Operasi Pelanggan Global, Kumpulan EXPEDIA

El Salvador

" Program ini adalah sangat mengenai jenis pembelajaran dan sesuatu yang anda boleh memohon langsung kepada tugas anda"

"Saya memilih program ini kerana kekuatan kurikulum, fleksibiliti dan kerana kebolehgunaan. Program ini adalah mengenai tangan pada jenis pembelajaran dan sesuatu yang anda boleh memohon secara langsung kepada tugas anda. Itulah pembuat keputusan utama untuk saya ketika saya memilih Program ini.

Walaupun menjadi program dalam talian, tahap interaksi sangat tinggi dan tahap maklum balas sangat disesuaikan dan diperibadikan. Apa yang saya suka adalah hakikat bahawa anda mendapat banyak maklum balas mengenai setiap tugasan dan yang membolehkan anda juga melihat kebolehlaksanaan apa yang anda lakukan dalam kerja harian anda. Bukan sahaja anda belajar banyak dari profesor tetapi anda juga banyak belajar dari penyertaan, dari rakan sekelas yang berbeza, semua perdebatan yang berbeza dan panggilan untuk penyertaan yang dilakukan oleh para profesor.

Saya pasti boleh mengatakan bahawa saya menjadi profesional yang lebih bulat kerana semua pengetahuan yang saya perolehi dalam kursus. "

Riccardo Mariani

Pengurus projek
Fondazione Italia Uganda Onlus

Itali

" Saya akan mengesyorkan program EMIB kepada orang yang bercita-cita tinggi dan mahu memperbaiki keadaan profesional mereka"

"Salah satu daripada nilai tambah Program ini adalah hakikat bahawa saya dapat mengamalkan apa yang saya belajar dengan serta-merta. Itu memberi saya rangsangan profesional yang besar. Satu lagi nilai tambah adalah multinasional dan multikulturalisme EMIB. Terdapat banyak orang dari negara-negara yang berbeza dan yang membantu banyak dalam mendapatkan perspektif yang berbeza dan cara melakukan sesuatu. Selain itu, pengalaman peribadi peserta lain dan mempunyai peluang untuk mewujudkan hubungan yang lebih erat dengan profesor adalah nilai penting EMIB. "

Eric Kouessi Sossou

Ketua, Jabatan Perbankan Korporat, BAIC

Republik Benin / Afrika Barat

" Program ini telah mengubah hidup saya, mengubah cara saya melihat perkara-perkara .. Saya melihat besar sekarang"

"Kualiti Fakulti EMIB tidak dapat dikalahkan: kesemuanya adalah profesional dan pakar yang berpengalaman di pelbagai bidang. Sebagai sebahagian daripada EMIB telah banyak mempengaruhi kerja harian saya. Saya telah mendapat banyak pengetahuan dan alat baru dari segi Pengurusan, Kewangan, Strategi, perancangan perniagaan dan banyak aspek lain. Cara pemikiran saya juga berubah: Saya kini seorang pemikir kritis, yang mempunyai cara baru merancang aktiviti saya dan melihat perkara-perkara dengan cara yang lebih strategik. Saya nampak besar sekarang! "

Margaux Chauve

Komunikasi Afrika Penasihat
TOTAL SA

Perancis / Amerika Syarikat

" Saya memilih program EMIB kerana saya ingin memastikan saya boleh memberi tumpuan kepada kerjayanya dan kerja saya, memastikan semua fleksibiliti dengan kajian berkualiti tinggi"

"Sejak saya memulakan program saya pasti merasakan saya berkembang kerana saya boleh meluaskan semua projek yang saya buat sekarang. Saya dapat pergi ke dalam isu-isu dan mempunyai lebih baik dan menyesuaikan perbualan dengan bidang yang berbeza.

Tahap profesor di ESCP Europe sangat tinggi. Bukan sahaja kita perlu bekerja dengan banyak kuiz, menyerahkan kertas, tetapi para profesor boleh didapati dengan mudah melalui e-mel atau panggilan dan mereka juga akan menghantar surat khabar kepada kami supaya dapat lebih baik untuk memahami kursus kami. "

Jia Wu

Timbalan Ketua E-Commerce
ECOVACS Robotics, Jerman

China

" Pada masa kini, orang memerlukan pengalaman lintas budaya, pelbagai budaya dan saya benar-benar berfikir bahawa aset yang benar-benar baik dalam program ini adalah untuk memenuhi begitu banyak orang dari seluruh dunia"

"Kini, semakin ramai orang memerlukan pengalaman lintas budaya dan pelbagai budaya. Salah satu aset Program ini juga memenuhi banyak orang yang menarik dari seluruh dunia. Di EMIB, anda dapat belajar dari semua dari segi budaya dan perniagaan, dan dari segi bertukar amalan yang baik dan saling membantu. Mempelajari EMIB Saya telah bertemu dengan banyak orang yang menarik yang membantu saya meluaskan skop saya. "

Apa yang Mengajar Program EMIB Di ESCP Europe Pilihan Pilihan Untuk Anda?

Merancang Besok

Ditubuhkan pada tahun 1819, ESCP Europe adalah yang tertua dan salah satu sekolah perniagaan yang paling penting di dunia. Misinya adalah untuk membangunkan pemimpin perniagaan transnasional generasi akan datang, mempersiapkan mereka untuk merangkul peluang yang ditawarkan oleh kepelbagaian budaya.

Hanya 1% daripada semua Sekolah Perniagaan di seluruh dunia yang mempunyai tiga akreditasi, ESCP Europe adalah salah satu daripada ini, dengan AACSB , EQUIS dan AMBA .

EMIB / Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa

  • Salah satu program dalam talian terbaik dalam Pengurusan Perniagaan di salah satu Sekolah Perniagaan terbaik di Eropah
  • Rangkaian antarabangsa yang berkesan dari belajar dalam kelas multikultural
  • Kelonggaran yang ditawarkan oleh program dalam talian 100% ini membolehkan anda mengakses bahan kursus 24/7
  • Ditunjuk oleh profesor Sarjana dari rangkaian fakulti 6 kampus ESCP Europe

Metodologi pembelajaran mengikut cara, dengan pendekatan pedagogi yang beralih dari amalan ke teori dan membolehkan pengetahuan baru segera digunakan di tempat kerja

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Baca lebih lanjut

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Baca Ringkas
Sepanyol dalam talian , Madrid + 1 Lagi Kurang

Akreditasi