Master Eksekutif dalam Pemasaran Digital, Analitis dan UX

Umum

Penerangan Program

Konsep Sekolah Perniagaan yang inovatif

Dalam IEBS kami mengambil langkah ke hadapan dalam model sekolah perniagaan tradisional:

 • Model pembelajaran tradisional adalah tegar dan tidak sangat fleksibel kerana ia berdasarkan kepada model masyarakat industri piawai dan tidak berubah.
 • Model pembelajaran IEBS adalah moden, fleksibel dan adaptif kerana ia direka untuk bertindak balas terhadap dunia hari ini dan perubahan yang berterusan.
 • Kami mencadangkan pembelajaran yang mengintegrasikan teknologi dan inovasi sebagai sebahagian daripada perkara, sentiasa menawarkan pengetahuan terkini.
 • Kami memikirkan model pembelajaran 2.0 yang memberi keutamaan kepada keupayaan untuk "belajar untuk belajar", membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menghadapi cabaran hari ini.
 • Kami menggabungkan model tradisional sebagai kaedah kes, dengan arus pembelajaran yang paling terkini, terima kasih kepada Web 2.0.

Lagipun, buku tidak lagi menjamin kita bahawa kita akan mempelajari segala yang perlu kita ketahui dalam hidup.

Di IEBS , pelajar itu bersedia menjadi profesional terkemuka, berupaya untuk berinovasi, menjalankan dan memberikan nilai kepada syarikat mereka, dalam persekitaran yang berubah-ubah, melalui cara baru menjalankan perniagaan.

Siapa yang IEBS ?

IEBS , sekolah perniagaan asli digital pertama di Sepanyol di dunia, ditubuhkan pada tahun 2009 dengan tujuan menawarkan alternatif kepada sekolah perniagaan tradisional, dengan komitmen kepada model pembelajaran inovatif yang mampu menanggapi keperluan sebenar syarikat dan profesional yang hidup dalam masyarakat dalam perubahan dan transformasi yang berterusan. Kami mencadangkan sebuah sekolah yang tangkas dan moden, yang mampu menjadi terkini dengan trend terkini dan berdasarkan nilai pepejal untuk membentuk orang yang lebih bertanggungjawab, yang memimpin projek-projek dengan Keusahawanan dari Inovasi, Etika dan Kemampanan.

Matlamat kami adalah untuk melatih para pemimpin baru bahawa dunia yang kami hidup dalam tuntutan; mampu mengusahakan, membuat inovasi dan mencipta nilai kepada syarikat, pekerja dan masyarakat mereka dengan cara yang mampan dan menguntungkan.

Watak antarabangsa

IEBS dilahirkan dalam inovasi dan keusahawanan di Sepanyol dengan tangan Seedrocket, pemecut permulaan pertama di Sepanyol yang mempunyai Google sebagai salah satu rakan utamanya. Ibu pejabat utamanya terletak di Madrid dan Barcelona, dua daripada bandar paling penting dalam landskap dan keusahawanan global dan global, sumber inovasi dan trend yang membolehkan IEBS membawa bakat dan pengetahuan yang paling inovatif kepada semua pelajarnya . IEBS mempunyai ibu pejabatnya di Amerika Latin, di tebing Río de la Plata, di Montevideo dari mana ia menghubungkan budaya inovatif, bakat dan pengetahuan yang paling inovatif dengan semua negara Amerika Latin.

objektif

Internet telah menjadi salah satu saluran pemasaran dan jualan "e-dagang" yang paling penting bagi syarikat , dan salah satu daripada beberapa sektor yang menghasilkan pekerjaan. Pada masa ini terdapat permintaan yang tinggi untuk para profesional yang berkelayakan yang mampu merancang strategi pemasaran digital, mengoptimumkan tarikan lalu lintas, meningkatkan pengalaman pengguna dan penukaran dan dengan keupayaan analisis untuk mentafsir data dan memperbaiki proses.

Master Eksekutif dalam Pemasaran Digital, Analitis dan UX adalah program yang paling lengkap di pasaran, yang direka untuk memberi respons kepada keperluan latihan ini secara praktikal oleh pakar hebat dalam pemasaran, analisis dan UX dalam talian di mana anda akan belajar untuk:

 • Tentukan, merancang dan mengendalikan secara strategik kempen pengambilan dalam talian dengan cekap.
 • Dapatkan trafik ke laman web atau aplikasi anda melalui SEO, SEM, Paparan dan Media Sosial .
 • Mengoptimumkan penukaran dan pengalaman pengguna (CRO dan UX).
 • Belajar menggunakan analitik web untuk mendorong perubahan dalam perniagaan dalam talian: melakukan analisis data dan membuat keputusan berdasarkan keperluan perniagaan untuk meningkatkan pelaburan dalam talian anda.

Semasa panggilan ini, anda boleh mengakses pelan Innova Aid yang meliputi 25% jumlah Master dalam Digital Marketing, Analytics Web, Kebolehgunaan dan Pengalaman Pengguna atau merujuk kepada Dasar Biasiswa kami yang meminta maklumat.

Di akhir Pemasaran Master Digital, Analitik dan UX anda akan dapat:
 • Pelan strategik, menentukan dan mengawal kempen pemasaran dalam talian.
 • Mendapatkan faedah maksimum dari saluran digital dalam pemerolehan pelanggan.
 • Dapatkan trafik untuk laman web atau App anda melalui SEO, SEM, Paparan dan Media Sosial .
 • Mengoptimumkan penukaran dan pengalaman pengguna (CRO dan UX).
 • Tentukan, projek dan laksanakan program peningkatan berterusan yang berorientasikan hanya kepada pelanggan .
 • Belajar menggunakan analitik web untuk mendorong perubahan dalam perniagaan digital.
 • Tentukan, laksanakan dan dapatkan hasil analisis sistem analisis web dengan cekap.

Kemasukan dan pendaftaran

Program ini mempunyai beberapa tempat yang terhad. Dengan cara ini kami mempromosikan hubungan peribadi antara pelajar dan guru, supaya setiap guru menjadi mentor pelajar dengan rawatan langsung dan rapat.

Permohonan kemasukan diproses dalam urutan penerimaan yang ketat dan dinilai oleh jawatankuasa penilaian yang dibentuk oleh pengarah program, pengarah akademik dan penyelaras kemasukan. Untuk mengisi permohonan untuk kemasukan klik pada butang berikut:

Pra-pendaftaran

Tempoh pra-pendaftaran dibuka sehingga 30 September. Sepanjang tempoh ini, anda boleh menempah dan menjamin tempat anda dalam program ini dan jika anda membuat tempahan sebelum 31 Julai, anda juga akan mendapat diskaun 10% tambahan untuk pendaftaran anda.

pendaftaran

Tarikh akhir untuk menyelesaikan pendaftaran anda dalam program ini berakhir pada 24 November atau pada saat kuota tempat yang tersedia selesai.

syarat kemasukan

Sekiranya anda mempunyai ijazah universiti, pada tahun pengajian yang lalu atau mempunyai pengalaman profesional yang relevan dalam bidang pengajian, anda boleh memohon kemasukan ke program ini.

 • Dengan ijazah universiti: Anda perlu mengemukakan ijazah dan rekod akademik. Dalam kes pada tahun lepas hanya rekod akademik akan dibentangkan.
 • Tanpa ijazah universiti: Memiliki pengalaman profesional terdahulu bukanlah keperluan yang sangat diperlukan, namun pengalaman profesional yang diakreditasi adalah unsur yang sangat penting dalam proses pemilihan. Sekiranya tidak mempunyai ijazah universiti, ia boleh disahkan dengan pengalaman profesional yang boleh dibuktikan. Tahun pengalaman yang diperlukan akan berbeza-beza bergantung kepada perkaitannya.

Biasiswa dan geran

IEBS mempunyai program eksklusif biasiswa dan geran untuk memudahkan pelajar mengakses program pengajian. Komitmennya adalah untuk membantu orang ramai berminat untuk melatih dan mempromosikan kerjaya mereka. Dengan biasiswa ini, IEBS meningkatkan prospek pekerjaan mereka dan memberi mereka kesempatan untuk mengubah karier profesional mereka.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Baca Ringkas