Sarjana Eksekutif dalam Perbankan Bertanggungjawab

Sarjana Eksekutif dalam Perbankan Bertanggungjawab ialah Program selama setahun direka untuk bank-bank dan penyedia perkhidmatan kewangan masa depan yang ingin mampan mengubah industri perbankan. Dianjurkan oleh tiga peserta antarabangsa utama dalam sektor perbankan dan akademik ia menyampaikan dua pengkhususan, satu dalam perbankan runcit, yang lain dalam perbankan korporat. Setiap bab dianalisis dari perspektif pengurusan bertanggungjawab menekankan peranan ekonomi bank 's dan kesannya ke atas kebajikan sosial dan alam sekitar.

The Executive Master 's modular Talian menubuhkan diperkaya dengan lawatan sambil belajar tempatan kepada bank-bank dan akademi untuk menggambarkan kandungan dan memudahkan pertukaran profesional. Sesi latihan yang dirancang untuk mengukuhkan tentu pandangan tuan Eksekutif 's. Akreditasi Program untuk memastikan kualiti tertinggi pengantar.

Bayaran

MASTER Eksekutif Perbankan Bertanggungjawab

Asas-asas dalam Perbankan Bertanggungjawab, dengan pengkhususan dalam Perbankan Runcit atau korporat yang bertanggungjawab

10,800

MASTER Eksekutif Bertanggungjawab Perbankan Global

Asas-asas dalam Perbankan dan Kewangan Bertanggungjawab, dengan pengkhususan dalam kedua-dua runcit dan Korporat Bertanggungjawab Perbankan

12,700

Program ini telah dicipta dengan kerjasama:

- The Bank Simpanan Dunia Institut dan Bank Simpanan Kumpulan Eropah (WSBI-ESBG), pembekal terkemuka bagi latihan dan perkhidmatan perundingan kepada sektor perbankan di baru muncul dan peralihan ekonomi sejak awal 1990-an.

- The Instituto de Estudios Bursatiles (IEB), yang merupakan ahli gabungan Universidad Complutense, yang ditaja oleh Bursa Saham Madrid, dan pemimpin semasa dalam latihan kewangan di Sepanyol dan Amerika Latin, mengira di kalangan pelanggan institusi kewangan Sepanyol dan Amerika Latin utama (bank, menjimatkan bank, pengurus dana pencen, broker saham, dan lain-lain)

Dan dalam persatuan dengan:

- LSE Pendidikan Eksekutif, pemimpin global dalam kajian ekonomi, undang-undang dan kajian Eropah, yang ditunjukkan oleh 16 pemenang Hadiah Nobel dan 34 dahulu atau sekarang pemimpin-pemimpin dunia yang mengkaji atau mengajar di LSE

Master Tempoh Eksekutif Perbankan Bertanggungjawab

Ia bermula Mac setiap tahun dan berlangsung 12 bulan.

Master ini boleh diakses oleh pelajar dengan ijazah universiti empat tahun.

Bilangan jam adalah seperti berikut: Satu pengkhususan dalam runcit atau korporat: 540 jam kuliah.

Kedua-dua pengkhususan: 640 jam kuliah.

Kajian mingguan Pelajar 's dianggarkan sekitar 12-14 jam seminggu bergantung kepada modul.

Kos, Pembiayaan dan Geran

Bayaran Matrikulasi termasuk semua dokumentasi, akses kepada bahan-bahan dalam talian kajian (bacaan, video streaming, latihan), semua pentaksiran secara atas talian (peperiksaan, ujian, kajian kes, kertas kerja akhir), salinan bahan-bahan kursus, tutorial dalam talian, kumpulan perbincangan dan sokongan.

Pelajar yang memerlukan keadaan pembiayaan khas boleh memohon melalui institusi kewangan yang dengannya IEB mempunyai perjanjian.

Biasiswa dan geran kajian disediakan dan pihak yang berminat akan dimaklumkan pada masa yang sesuai

Program diajar dalam:
English
Sepanyol

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh IEB - Instituto De Estudios Bursátiles »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
Price
10,800 EUR
- 12.800 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh