Master ini menuntut pelajar sebagai pakar dalam aktiviti Pengurusan Rantaian Pembekalan , berbanding dengan analisis individu mengenai teknik kuantitatif atau model analisis operasi unsur-unsur yang berbeza yang membentuk rantaian bekalan.

Universiti Double Degree

Terima kasih kepada perjanjian antara IEP dan Summa University, anda boleh mempelajari ijazah siswazah dengan mendapatkan Ijazah Double rasmi dari Amerika Syarikat dengan program ini. Pengiktirafan dan merit kedua-dua institusi, menawarkan profesional dari semua sektor, latihan yang sangat berprestij di Sepanyol dan antarabangsa untuk memperoleh kemahiran dan kecekapan yang diperlukan untuk pembangunan profesional dalam pelbagai bidang persekitaran perniagaan dan prestasi tanggungjawab yang berkesan arahan dalam sesebuah organisasi.

Kenapa memilih Master ini?

Dengan pascasiswazah ini dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan

Objektif Master dalam Pengurusan Rantaian Bekalan

 • Sediakan pengetahuan anda mengenai logistik dengan program Sarjana yang menunjukkan visi strategik dan pengurusan anda di Pengurusan Rantaian Pembekalan dan yang membolehkan anda mendapatkan pensijilan antarabangsa CSCM®, Pengurus Rantaian Bekalan Bersertifikat, oleh ISCEA.
 • Menjadi "pengurus inovatif dalam Pengurusan Rantaian dan Logistik Bekalan" untuk menguruskan perubahan yang diperlukan oleh syarikat industri, komersil dan perkhidmatan (awam atau swasta) untuk menghadapi cabaran yang timbul dari permulaan revolusi perindustrian keempat (syarikat 4.0).
 • Untuk dapat bekerja di syarikat yang dipanggil revolusi perindustrian keempat (syarikat 4.0) yang menuntut profesional yang kritis, inovatif, dan mampu mengurus pengetahuan.
 • Melatih profesional dalam Pengurusan Rantaian dan Logistik Bekalan, sektor di mana pengetahuan, kreativiti dan inovasi memainkan peranan penting dalam pengurusan syarikat 4.0.
 • Ketahui cabaran pengurusan global Rantaian Pembekalan dan pasaran antarabangsa yang paling penting.
 • Borang pemimpin masa depan.

Kompetensi yang diperoleh oleh para pelajar dengan Master ini: Mampu menganalisis dan menilai Rantai Bekalan Rangkaian atau Rangkaian Nilai syarikat anda.

 • Sediakan peta jalan anda sendiri untuk merekabentuk Rangkaian Bekalan dan Rangkaian Logistik selaras dengan strategi perniagaan syarikat anda dan keperluan pelanggan atau pasaran anda.
 • Mengarahkan bidang operasi dan logistik atau mana-mana jabatan yang berkaitan dengannya dari visi kedudukan logistik semasa berkenaan dengan perkembangan terkini dalam rangkaian pengedaran, pengguna dan pembekal, serta cara baru untuk menguruskan hubungan rangkaian kami dan saluran.
 • Mengembangkan Kemahiran Pengurusan dan mengetahui teknik pengurusan yang paling berguna, mengubah orang menjadi pengurus pakar dalam pengurusan Rantaian Pembekalan.
 • Alat membuat keputusan yang bijak untuk mengoptimumkan aliran logistik yang betul.
 • Ketahui cara untuk mengurus Rantaian Pembekalan secara beretika dan bertanggungjawab secara sosial.
 • Mengoptimumkan pengurusan kawasan berdasarkan aplikasi Teknologi Maklumat yang sesuai, yang membolehkan respons yang efisien terhadap keperluan semasa dalam bidang Rantaian Pembekalan dan penjanaan perkhidmatan tambah nilai.
 • Selaras dengan matlamat syarikat anda dengan pembekal dan pelanggan atau pasaran dalam persekitaran operasi anda.
 • Merangka dan melaksanakan strategi pengedaran dan respons yang sesuai di peringkat global.
 • Cadangkan keputusan strategik mengenai sistem ICT dan maklumat untuk menyokong Rantaian Pembekalan dan Rangkaian Logistiknya.
 • Merumuskan dan melaksanakan strategi yang berkaitan dengan bakat manusia yang komited kepada pengurusan rantai bekalan, logistik, dan alam sekitar.
 • Projek logistik struktur.
 • Memimpin proses perubahan organisasi yang tetap supaya syarikat anda menyesuaikan diri dengan keadaan pasaran baru dan peranan baru yang dimainkan oleh Supply Chains.
 • Untuk mendapatkan pensijilan antarabangsa dalam Pengurusan Rantaian dan Logistik Bekalan; Sijil CSCM® (Pengurus Rantaian Bekalan Bersertifikat ISCEA (Perikatan Pendidikan Rantaian Antarabangsa).

Testimoni

"Metodologi kajian seolah-olah saya sesuai untuk orang-orang seperti saya, yang bekerja dan tidak mempunyai masa yang cukup untuk menghadapi kelas tatap muka atau untuk bersaing dengan kerja dan kajian berterusan." Sebaliknya, penglibatan staf Sekolah dan Fakulti telah dan sangat dekat dengan pelajar, menunjukkan pada setiap masa minat sebenar dalam pengajaran kelas dan dalam usaha untuk memperbaiki dan memudahkan pemahaman semua konsep di pihak kami. " Lucía Vaquero Otero

program

 1. Pengurusan Rantaian Bekalan Global (4 ECTS)
 2. Asas Perdagangan Antarabangsa (4 ECTS)
 3. Pengurusan Perolehan Strategik: Pembelian dan Pembekal (4 ECTS)
 4. Pemodelan Kuantitatif untuk Membuat Keputusan Rantaian Pembekalan (4 ECTS)
 5. Pengeluaran Barangan Mampan dan Pengalaman Perkhidmatan Memorable (4 ECTS)
 6. Perancangan, Kawalan dan Pengurusan Inventori (4 ECTS)
 7. Teknologi Maklumat Gunaan (4 ECTS)
 8. Pengurusan Rangkaian Pengedaran dan Rangkaian (4 ECTS)
 9. Operasi Memacu Permintaan
 10. Logistik Digunakan untuk Perdagangan Antarabangsa (4 ECTS)
 11. Kepimpinan Pasukan yang Sangat Cekap (4 ECTS)
 12. Perancangan Strategik dan Pengurusan Kewangan di Rantaian Pembekalan (4 ECTS)
 13. Pelan Keusahawanan dan Perniagaan (4 ECTS)
 14. Akhir Projek Program: Penyediaan Persijilan CSCM® - Pengurus Rantaian Bekalan Bersertifikat dan Sijil Juruaudit Dalaman ISO 28000 (8 ECTS).

proses kemasukan

Bagi setiap panggilan proses kemasukan berikut dijalankan, berdasarkan pemilihan pelajar untuk tempat-tempat terhad yang ditawarkan:

 1. Penasihat perniagaan IEP akan memberitahu kandidat mengenai semua isu yang berkaitan dengan program serta proses dan syarat kemasukan.
 2. Calon mesti melengkapkan "borang kemasukan", yang akan dihantar kepadanya, dan hantar ke IEP bersama-sama dengan Curriculum Vitae.
 3. Jawatankuasa Kemasukan akan mengkaji fail dan memaklumkan pelajar, jika sesuai, bahawa dia diberi tempat untuk mengkaji program tersebut.
 4. Sebaik sahaja sijil kemasukan diterima, pelajar mesti memformalkan pendaftarannya.

Geran kajian / Beasiswa

Institut ini mempunyai program biasiswa yang boleh menampung sehingga 70% daripada kos tuisyen . Dalam setiap panggilan, bilangan beasiswa terhad ditawarkan berdasarkan keadaan peribadi, profesional dan ekonomi para calon. Untuk adjudikasi, susunan permohonan yang ketat diikuti.

pembiayaan

Terdapat juga syarat-syarat pembiayaan khas, yang dipromosikan oleh kedua-dua Institusi, untuk membantu para pelajar untuk mengambil alih kos kursus melalui sistem pembayaran yang ditangguhkan melalui pembayaran bulanan yang selesa disesuaikan dengan keperluan pelajar.

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 14 lagi program yang ditawarkan oleh Instituto Europeo de Posgrado - España »

Tarikh Akhir Kemaskini June 1, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
1500 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date