Baca keterangan rasmi

Master Online - Pengurusan Projek

The Master membolehkan mereka memperoleh alat-alat yang membolehkan profesional untuk menguruskan projek-projek dalam syarikat-syarikat, yang disediakan bagi Pengurusan Profesional Projek (PMP) pensijilan ® diberikan oleh PMI.

Apakah objektif program?

Objektif Master dalam Pengurusan Projek adalah untuk melatih profesional untuk menggunakan kaedah dan alat pengurusan yang diperlukan untuk pengurusan pentadbiran dan projek itu, berdasarkan piawaian antarabangsa seperti yang ditubuhkan oleh PMI. Dengan cara ini pelajar boleh memulakan dan menamatkan projek, berjaya melaksanakan setiap proses kitaran hidup itu. Master ini akan membolehkan pelajar untuk menjadi juruaudit dalaman diperakui ISO 21500. Dikeluarkan oleh SGS, pensijilan pertama di seluruh dunia. Program ini merangkumi PMP Simulator.

Kenapa pilih kami?

Kaedah pembelajaran adalah berdasarkan kepada "kaedah kes", kelas video, sesi maya dan latihan interaktif. Pelajar mempunyai jadual mingguan kerja dan peribadi mengikuti tutor. Fakulti ini terdiri daripada profesional dalam perniagaan.

Proses kemasukan

Proses kemasukan untuk Master dalam Pengurusan Projek, bertujuan untuk memastikan keperluan latihan pelajar-pelajar kita, sepadan dengan program yang dipilih. Panggilan tahun akademik:

  • Februari
  • April
  • Jun
  • Ogos
  • Oktober
Bagi setiap panggilan proses kemasukan yang berikut dilakukan, berdasarkan pilihan pelajar untuk tempat terhad yang ditawarkan:
  1. IEP penasihat perniagaan memberitahu kepada calon pada semua isu yang berkaitan dengan program dan proses dan kemasukan keperluan (Peraturan Funding, Biasiswa, dll).
  2. Calon perlu melengkapkan "Borang Permohonan" yang akan dihantar, dan hantar ke PPI bersama-sama dengan dokumen-dokumen berikut:
  • Curriculum vitae
  • Ijazah universiti
Selepas menerima dokumentasi, calon untuk satu temu bual telefon akan diadakan untuk melengkapkan proses penilaian.

Jawatankuasa Kemasukan akan mempertimbangkan rekod dan dalam kira-kira satu minggu pelajar akan menerima perakuan kemasukan, apabila mampu, yang memberikan tempat untuk mengkaji program ini. Selepas menerima perakuan kemasukan, pelajar akan merasmikan pendaftaran mereka. Geran Belajar / Biasiswa Institut mempunyai program geran yang boleh menampung sehingga 35% daripada kos tuisyen. Bagi setiap panggilan bilangan yang terhad biasiswa berdasarkan keadaan peribadi, profesional dan ekonomi daripada calon-calon yang ditawarkan. Untuk pengadilan, asas follow layan ketat.

Wang: 8.€ 769

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Instituto Europeo de Posgrado »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
14 
Sambilan
Price
1,712,711 COP
Harga dengan 35% biasiswa 5.€ 700
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date