Baca keterangan rasmi

Master Online - Pengurusan Kewangan

The Master dalam Pengurusan Kewangan membolehkan pelajar sebagai pakar dalam bidang perniagaan ini, memberi kemahiran dan kebolehan yang diperlukan untuk mengatasi cabaran-cabaran yang timbul apabila kewangan menduduki jawatan tanggungjawab pengurusan.

Apakah objektif program?

Objektif Master dalam Pengurusan Kewangan adalah untuk melatih profesional dan pengurus mahir dapat mengurus dan bertindak balas secara berkesan kepada masalah kawasan dan syarikat-syarikat kewangan melalui pemerolehan pengetahuan dan kemahiran yang sangat praktikal yang diperlukan untuk menghadapi cabaran-cabaran ini.

Kenapa pilih kami?

Kaedah pembelajaran adalah berdasarkan kepada "kaedah kes", kelas video, sesi maya dan latihan interaktif.Pelajar mempunyai jadual mingguan kerja dan peribadi mengikuti tutor. Fakulti ini terdiri daripada profesional dalam perniagaan.

Proses kemasukan

Proses kemasukan bagi Sarjana Pengurusan Kewangan, bertujuan untuk memastikan keperluan latihan pelajar-pelajar kita, sepadan dengan program yang dipilih.

Panggilan tahun akademik

  • Februari
  • Jun
  • Oktober

FFor setiap panggilan proses kemasukan yang berikut dilakukan, berdasarkan pilihan pelajar untuk tempat terhad yang ditawarkan:

  1. IEP penasihat perniagaan memberitahu kepada calon pada semua isu yang berkaitan dengan program dan proses dan kemasukan keperluan (Peraturan Funding, Biasiswa, dll).
  2. Calon perlu melengkapkan "Borang Permohonan" yang akan dihantar, dan hantar ke PPI bersama-sama dengan dokumen-dokumen berikut:
  • Curriculum vitae
  • Ijazah universiti
Selepas menerima dokumentasi, calon untuk satu temu bual telefon akan diadakan untuk melengkapkan proses penilaian.

Jawatankuasa Kemasukan akan mempertimbangkan rekod dan dalam kira-kira satu minggu akan menerima sijil anda kemasukan, apabila mampu, yang memberikan tempat untuk mengkaji program ini. Selepas menerima perakuan kemasukan, pelajar akan merasmikan pendaftaran mereka. Geran Belajar / Biasiswa Institut mempunyai program geran sehingga 35% daripada kos tuisyen. Bagi setiap panggilan bilangan yang terhad biasiswa berdasarkan keadaan peribadi, profesional dan ekonomi daripada calon-calon yang ditawarkan. Untuk pengadilan, asas follow layan ketat.

Wang: 8.€ 231

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Instituto Europeo de Posgrado »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
14 
Sambilan
Price
1,522,058 COP
Harga dengan 35% biasiswa 5.€ 350
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date