Baca keterangan rasmi

Master Online - Pasaran Kewangan

The Master dalam Pasaran Kewangan dan Bursa membentuk pakar peringkat tinggi dalam kewangan, menangani praktikal yang diperlukan untuk analisis yang betul dan alat pengurusan aset kewangan.

Apakah objektif program?

Objektif Master dalam Pasaran Kewangan adalah untuk memberi pengetahuan dan alat yang diperlukan untuk mencapai pengetahuan teori dan praktikal pasaran kewangan dan khusus pasaran saham. Pelajar akan mempelajari struktur sistem kewangan dan menganalisis kumpulan aset, pasaran dan perantara yang terdiri daripada ia.

Kenapa pilih kami?

Kaedah pembelajaran dalam talian adalah berdasarkan kepada "kaedah kes", kelas video, sesi maya dan latihan interaktif, memastikan latihan praktikal dan penyertaan pelajar, memberi tumpuan kepada penyelesaian masalah dan bukan hanya dalam pemerolehan pengetahuan. Fakulti ini dibentuk oleh profesor dan profesional dalam syarikat itu dengan pengalaman yang luas dalam mata pelajaran yang diajar dan prestij diiktiraf. Latihan khusus Institut Eropah Siswazah, membolehkan pemantauan harian pelajar dan berterusan sokongan daripada tutor melalui jadual mingguan aktiviti.

Proses kemasukan

Proses kemasukan untuk Master dalam Pasaran Kewangan, adalah bertujuan untuk memastikan keperluan latihan pelajar-pelajar kita, sepadan dengan program yang dipilih.

Panggilan tahun akademik
  • Februari
  • Jun
  • Oktober

Bagi setiap panggilan proses kemasukan yang berikut dilakukan, berdasarkan pilihan pelajar untuk tempat terhad yang ditawarkan:

  1. IEP penasihat perniagaan memberitahu kepada calon pada semua isu yang berkaitan dengan program dan proses dan kemasukan keperluan (Peraturan Funding, Biasiswa, dll).
  2. Calon perlu melengkapkan "Borang Permohonan" yang akan dihantar, dan hantar ke PPI bersama-sama dengan dokumen-dokumen berikut:
  • Curriculum vitae
  • Ijazah universiti
Selepas menerima dokumentasi, calon untuk satu temu bual telefon akan diadakan untuk melengkapkan proses penilaian. Jawatankuasa Kemasukan akan mempertimbangkan rekod dan dalam kira-kira satu minggu akan menerima sijil anda kemasukan, apabila mampu, yang memberikan tempat untuk mengkaji program ini.

Selepas menerima perakuan kemasukan, pelajar akan merasmikan pendaftaran mereka. Geran Belajar / Biasiswa Institut mempunyai program geran sehingga 35% daripada kos tuisyen. Bagi setiap panggilan bilangan yang terhad biasiswa berdasarkan keadaan peribadi, profesional dan ekonomi daripada calon-calon yang ditawarkan. Untuk pengadilan, asas follow layan ketat.

Wang: 8.€ 231

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Instituto Europeo de Posgrado »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
14 
Sambilan
Price
1,522,058 COP
Harga dengan 35% biasiswa 5.€ 350
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date