Baca keterangan rasmi

Master Online - Nasihat Kewangan

The Master dalam kereta api Kaunseling Kewangan dan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya membangun dan bekerja nasihat kewangan bersepadu secara berkesan dan pengurusan aset.

Apakah objektif program?

Objektif Master dalam Nasihat Kewangan adalah untuk menyediakan kelayakan profesional untuk menjalankan tugas-tugas lembaga, pengurusan dan khidmat nasihat kewangan kepada individu pada perbankan peribadi atau swasta, dan mana-mana bidang profesional bank atau insurans, yang melibatkan pembekalan perkhidmatan bersepadu nasihat ekuiti dan kewangan.

Kenapa pilih kami?

Metodologi Master Online Nasihat Kewangan, boleh menggabungkan kerja dan kehidupan keluarga dengan latihan pembangunan profesional dan memperoleh pengetahuan tentang program ini melalui pelbagai senario yang dimainkan dalam setiap mata pelajaran, di mana keadaan sebenar perkara-perkara berkaitan dibincangkan ia telah dikaji supaya latar depan, mempunyai aplikasi praktikal dalam khidmat nasihat kewangan.

Proses kemasukan

Proses kemasukan bagi Sarjana Nasihat Kewangan, bertujuan untuk memastikan keperluan latihan pelajar-pelajar kita, sepadan dengan program yang dipilih.

Panggilan tahun akademik:
  • Januari
  • Mac
  • Mei
  • Oktober

Bagi setiap panggilan proses kemasukan yang berikut dilakukan, berdasarkan pilihan pelajar untuk tempat terhad yang ditawarkan:

  1. IEP penasihat perniagaan memberitahu kepada calon pada semua isu yang berkaitan dengan program dan proses dan kemasukan keperluan (Peraturan Funding, Biasiswa, dll).
  2. Calon perlu melengkapkan "Borang Permohonan" yang akan dihantar, dan hantar ke PPI bersama-sama dengan dokumen-dokumen berikut:
  • Curriculum vitae
  • Ijazah universiti
Selepas menerima dokumentasi, calon untuk satu temu bual telefon akan diadakan untuk melengkapkan proses penilaian.

Jawatankuasa Kemasukan akan mempertimbangkan rekod dan dalam kira-kira satu minggu akan menerima sijil anda kemasukan, apabila mampu, yang memberikan tempat untuk mengkaji program ini. Selepas menerima perakuan kemasukan, pelajar akan merasmikan pendaftaran mereka.

Harga: 6.€ 538

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Instituto Europeo de Posgrado »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sambilan
Price
6,538 EUR
Harga dengan 35% biasiswa: 4.€ 250
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date