Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) - On-line

Dunia perniagaan menjadi lebih global, dengan peningkatan permintaan untuk profesional yang berpengalaman dengan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin masa depan. Adakah anda seorang profesional sibuk mencari untuk mendapatkan pengetahuan untuk menjadi pemimpin itu? Mengapa tidak membawa pendedahan yang unik anda dan visi untuk rangkaian global profesional dengan mendaftar dalam Master "on-line" dalam Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan UBIS- Universiti Pengajian Perniagaan dan Antarabangsa? Mengambil kira untuk yang berjaya career- masa depan perniagaan bermula hari ini!

hasil Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan:

Program UBIS MBA memberikan pelajar peluang untuk mempunyai pendidikan perniagaan digunakan dalam persekitaran pembelajaran yang dinamik, pelbagai budaya. Program ini bukan sahaja meningkatkan keupayaan membuat keputusan pelajar dengan menyediakan satu asas perniagaan berfungsi, ia juga meningkatkan analisis, komunikasi, dan kemahiran teknologi. A MBA dari UBIS memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk mengambil pengurusan peringkat pertengahan hingga kanan dan jawatan eksekutif dalam dunia korporat. Graduan kita akan mempunyai keyakinan untuk meneruskan kerjaya dalam kedudukan kuasa dalam sektor swasta, dalam pentadbiran awam, organisasi antarabangsa atau organisasi bukan kerajaan.

Struktur Program:

Untuk menerima Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), pelajar mesti mendapat 48 jam kredit semester yang sama dengan 16 kursus, termasuk tesis, lebih 15 bulan untuk pengajian sepenuh masa. Kajian merangkumi kursus Awal (

jam 30 kredit), ditambah Kursus Siswazah (48 jam kredit).

Profil beberapa Professor kami:

Bekas DG di Pommery, LVMH Switzerland; Bekas Naib Presiden - Timur Tengah & Afrika pada PepsiCola Antarabangsa; Pengasas dan Rakan Kongsi Urusan di O plc; Bekas Ketua WWF Berita Perkhidmatan / Pengurus Komunikasi, WWF Antarabangsa.

Dokumen Diperlukan Memohon (KLIK DI SINI):

1) Lengkapkan permohonan (termasuk dokumen sokongan di bawah)

2) Menghantar transkrip sijil sekolah tinggi dan transkrip universiti (transkrip akhir gred dan hidup) dan salinan rasmi diploma sekolah tinggi dan universiti diploma anda rasmi anda. Ini termasuk transkrip rasmi bagi semua sekolah tinggi dan universiti yang dihadiri.

3) CV / Resume

4) Salinan pasport yang sah

5) TOEFL atau lain-lain rasmi keputusan peperiksaan penempatan English (Jika sekolah anda sebelum ini tidak pernah dalam Bahasa Inggeris atau bukan penutur asli bahasa Inggeris). Mempunyai semua keputusan diserahkan kepada pejabat kami secara terus daripada agensi ujian.

6) Membayar yuran pemprosesan permohonan CHF 100 yang tidak akan dikembalikan

Nota: Salinan dokumen permohonan dan sokongan boleh dihantar melalui e-mel kepada: admissions@ubis-geneva.ch, diikuti dengan asal melalui pos.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh University of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

Kursus ini Online
Start Date
Feb 2020
Duration
15 - 24 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
1,550 CHF
- 1740 CHF setiap kursus
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date