Sarjana Pengurusan Projek

Dalam talian Sarjana Pengurusan Projek (PMO) direka untuk menyediakan peserta dalam melaksanakan peperiksaan sijil sebagai Pengurus Projek Profesional (PMP) ® Institut Pengurusan Projek (PMI). Oleh itu, pelajar yang lulus tuan boleh dikemukakan kepada ujian pensijilan PMI PMP ® (PMP ialah tanda dagang berdaftar Institut Pengurusan Projek, Inc), yang membolehkan mereka untuk meningkatkan kerjaya anda sebagai pengurus projek dan berkembang dalam bidang pengurusan projek. Sejak penubuhannya pada tahun 2007, dengan 14 edisi di sekolah siswazah di Pengurusan Projek, telah mewujudkan satu kolam besar peserta antarabangsa dan bekas peserta, menjadikannya salah satu daripada yang paling berkuasa di program pasaran, darab pertukaran pengalaman profesional di seluruh antara peserta, di samping menggalakkan perangkaian sukar untuk meniru dalam program lain.

PMI REP Sijil

"Pemberi Pendidikan Berdaftar (REP)" OBS Business School disahkan oleh Institut Pengurusan Projek (PMI), persatuan yang terkemuka di dunia bagi Pengurusan Projek profesional. Organisasi REP institusi akademik disahkan oleh PMI untuk membantu profesional Pengurusan Projek untuk mendapatkan dan memperbaharui pensijilan yang berbeza diberikan, seperti Projek Pengurusan Profesional (PMP) ®, Program Pengurusan Profesional (PgMP) ® dan pensijilan profesional lain . Untuk mendapatkan pensijilan ini, institusi PMI REP memainkan siri standard kualiti yang ketat di kedua-dua kandungan dan reka bentuk daripada tuan-tuan dan latihan fakulti. Logo Pendidikan Berdaftar PMI Pembekal adalah tanda dagangan berdaftar Institut Pengurusan Projek, Inc.

Peluang kerjaya

Beberapa pilihan kerjaya yang anda boleh memilih untuk, antara lain, adalah:
  • Pengurus Projek
  • Pengarah Pejabat Pengurusan Projek (PMO)
  • Pengurus Program
  • Pengurus Portfolio

Objektif Master dalam Pengurusan Projek

Apa matlamat akan dapat?
  • Menguruskan projek kompleks cekap dan berkesan.
  • Pasukan Lead untuk membangunkan kemahiran dan teknik pengurusan untuk menguruskan sumber manusia dan material.
  • Menyelaraskan keperluan semasa perusahaan dalam pendidikan pengurusan projek dengan amalan pasaran yang terbaik.
  • Mula persediaan anda untuk peperiksaan pensijilan sebagai Pengurus Projek Profesional (PMP) dari Institut Pengurusan Projek (PMI), dengan bantuan dan kepakaran pasukan kami guru PMPs yang akan membuat penghantaran kredit yang diperlukan untuk mendaftar.

Kurikulum Sarjana Pengurusan Projek

Struktur dan panjang Sarjana Pengurusan Projek membolehkan anda untuk memastikan pencapaian objektif kepakaran ini. Globalisasi, kemunculan pesaing baru, cepat berubah strategi perniagaan dan faktor-faktor lain, membuat sebagai Pengurus Projek, di samping mempunyai mempunyai pengetahuan yang sangat luas dalam pengurusan projek, juga Debas telah sangat maju kemahiran peribadi mereka dan prestasi. Keperluan Sarjana Pengurusan Projek Matlamat asas proses kemasukan kami adalah untuk memastikan kesesuaian calon. Semua peserta perlu mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman pembelajaran ini, melalui konteks di mana ia adalah mungkin untuk mengembangkan hubungan jangka panjang dengan rakan sekelas, guru dan alumni. Ini adalah peringkat proses kemasukan: 1.Pra-syarat untuk kemasukan 2. Kemasukan 3. Temuduga Peribadi 4. Cover surat 5. Kemasukan penilaian Jawatankuasa 6. keperluan Pendaftaran Kemasukan Sarjana Penyelidikan dan Analisis Pasaran Business School OBS Pelanggan

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Projek

Orang yang lulus penilaian program dan memenuhi keperluan akademik yang ditubuhkan oleh UB, UB akan mendapatkan tajuk (University of Barcelona). Di samping itu, semua orang yang lulus ujian akan menerima ijazah EAE Business School. Untuk mendapatkan pensijilan UB mesti mempunyai Ijazah Universiti (Ijazah Kejuruteraan atau Diploma). Kegagalan untuk mempunyai ijazah universiti, sekali lulus penilaian yang berbeza, diploma lanjutan universiti UB akan diperolehi.

Master Bantuan Kewangan dalam Pengurusan Projek

OBS menawarkan calon program biasiswa untuk menggalakkan pendidikan berterusan bagi golongan profesional, usahawan dan pengurus. Untuk memohon satu geran ini, yang membiayai sebahagian daripada program ini, calon-calon harus diterima untuk program ini dan memenuhi syarat-syarat yang dinyatakan. Kemasukan dan Biasiswa Jawatankuasa akan menilai kecukupan profil dan kerjaya calon-calon, alasan yang diberikan dalam surat permohonan biasiswa dan cadangan profesional dan akademik calon.
Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Lihat 19 lagi program yang ditawarkan oleh OBS Business School »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
12 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
8,900 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh