Ma dalam hubungan antarabangsa (dalam talian)

Umum

Penerangan Program


Yang dalam talian Master of Arts dalam Hubungan Antarabangsa direka khusus untuk menyediakan pelajar dengan asas dalam topik hubungan antarabangsa yang lebih maju, serta pengkhususan dalam bidang profesional disiplin. Kepekatan semasa termasuk Penyelesaian Keselamatan & Konflik Global, dan Pembangunan Antarabangsa yang Mampan.

Pelajar dan ahli fakulti berinteraksi dalam masa sebenar semasa kelas dalam talian secara mingguan dihantar melalui platform persidangan video inovatif. Pelajar dijangka melengkapkan kursus dan pembacaan sebelum sesi perbincangan kecil dan kecil ini.

Melalui penggunaan teknologi inovatif dan pengalaman mendalam dunia yang sebenar, International Relations Online menggabungkan fleksibiliti program dalam talian global dengan interaksi yang ketat, berkualiti dan kelas dalam pengalaman di kampus. Pelajar program mendapat manfaat daripada:

  • Kelas-kelas langsung, dihoskan secara dalam talian oleh fakulti Universiti Amerika yang terkenal

<li> Kandungan kursus bersiri yang dihasilkan sepenuhnya tersedia 24/7</li> <li> Interaksi sosial dengan rakan sebaya yang berpengaruh dan fakulti</li> <li> Pembelajaran dunia nyata melalui pengalaman batu permata dan Rendaman DC</li> <li> Sambungan seumur hidup ke komuniti AU dan SIS</li>

Sekolah Perkhidmatan Antarabangsa

Sekolah Perkhidmatan Antarabangsa (SIS) di Universiti Amerika memahami bahawa cabaran global yang rumit memerlukan penyelesaian interdisipliner, kolaboratif. Masyarakat SIS yang pelbagai disatukan oleh idea perkhidmatan. Fakulti pakar, kakitangan sokongan, dan rangkaian rakan-rakan yang berjaya telah menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam hal ehwal antarabangsa, dengan perhatian terhadap kepekaan dan pemahaman lintas budaya, kepakaran profesional, dan kemahiran analisis yang kuat. SIS secara kerap disenaraikan sebagai sekolah top ten dari hal ehwal antarabangsa oleh majalah Dasar Luar Negara.

Konsentrasi Kajian

Penyelesaian Keselamatan & Konflik Global menyediakan pelajar untuk memahami nuansa keamanan dan keamanan, dan memimpin dalam peranan yang akan menghalang, mengurus, dan menyelesaikan konflik yang berlainan. Pelajar akan mengintegrasikan teori dan amalan untuk bekerja dalam perancangan pertahanan, penyelesaian konflik transnasional, dan keselamatan dari dalam negeri.

Pembangunan Antarabangsa yang Berkekalan menggabungkan dasar dan amalan untuk menangani kitaran kemiskinan, perancangan alam sekitar, perubahan iklim, dan aliran sumber. Penyepaduan kajian alam sekitar yang mampan dan amalan pembangunan antarabangsa secara unik menyiapkan pelajar untuk memahami dan menyelesaikan isu-isu ketaksamaan di Bumi yang terkawal sumber.

Kemasukan Syarat

American University School of International Service mencari pelajar Hubungan Antarabangsa dalam talian yang berdedikasi untuk berkhidmat untuk kebaikan global. Pemohon dikehendaki mengemukakan atau mengemukakan:

  • Ijazah Sarjana Muda dari universiti terakreditasi
  • Skor ujian GRE rasmi dan semasa (kod institusi 0812)
  • Transkrip rasmi dari semua institusi akademik yang dihadiri
  • tiga surat cadangan
  • Resume semasa CV
  • Pernyataan Tujuan yang terperinci
  • Serahkan keputusan peperiksaan TOEFL, IELTS atau PTE (jika bukan pembesar suara Bahasa Inggeris asli)

Calon-calon antarabangsa yang dialu-alukan untuk memohon Syarat-syarat Hubungan Antarabangsa dan TOEFL, IELTS, atau keperluan peperiksaan PTE boleh diketepikan jika pelajar memegang ijazah sarjana muda atau lebih tinggi dari universiti yang diiktiraf yang bahasa pengajarannya adalah bahasa Inggeris di negara yang bahasa Inggeris juga adalah rasmi bahasa.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The School of International Service (SIS) at American University understands that complex global challenges require interdisciplinary, collaborative solutions. The diverse SIS community is united by t ... Baca lebih lanjut

The School of International Service (SIS) at American University understands that complex global challenges require interdisciplinary, collaborative solutions. The diverse SIS community is united by the idea of service. Baca Ringkas