Filter
MSc
Secara: Semua

Terbaik Online Sarjana Sains dalam Psikoterapi 2019

Sarjana Sains adalah satu program pendidikan yang memerlukan pelajar menyiapkan kerja kursus, latihan amali dan kertas penyelidikan dalam usaha untuk mendapatkan ijazah. Dengan MSc yang, pelajar mempunyai pilihan untuk yang pakar ijazah dalam bidang atau kepekatan yang dipilih.

Psikoterapi merujuk kepada membantu individu memahami tindakan mereka, pemikiran, dan perasaan melalui campur tangan tingkah laku, masa satu-satu terapi, dan perbincangan kumpulan. Psychotherapists boleh bekerja di hospital-hospital, kolej, klinik kesihatan mental, atau dalam penjara dan pusat tahanan. 

Online Sarjana Sains dalam Psikoterapi

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Psikoterapi

Jönköping University

Program master Occupational Therapy adalah program jarak berasaskan Web sambilan, diajar sepenuhnya dalam talian. ... [+]

Program master Occupational Therapy adalah program jarak berasaskan Web sambilan, diajar sepenuhnya dalam talian.

Terapi Pekerjaan adalah program sambilan, berasaskan web yang dijalankan sebagai kedua-dua ijazah sarjana satu tahun (60 kredit) dan ijazah sarjana 2 tahun (120 kredit). Kedua-dua program setahun dan dua tahun diajar pada kadar 50 peratus kajian, iaitu, program 1 tahun mengambil masa 2 tahun untuk diselesaikan; program 2 tahun mengambil masa 4 tahun.

Oleh kerana program ini berasaskan web tidak ada kuliah yang dijadualkan di kampus. Ini bermakna anda akan mengambil bahagian dalam program ini dari negara asal anda. Modul diedarkan melalui Internet menggunakan platform web, Ping Pong. Akses Internet dengan lebar jalur yang mencukupi untuk menonton video streaming diperlukan (disyorkan minimum kelajuan muat turun 1 Mbps). Program ini dijalankan dan diperiksa dalam bahasa Inggeris.... [-]

Sweden Jönköping
Sept. 2019
English
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu