Filter
MSc
Secara: Semua

Terbaik Online Sarjana Sains dalam Psikologi Gunaan 2019

Sarjana Sains adalah ijazah postsecondary direka untuk menyediakan pelajar untuk berjaya dalam kerjaya profesional mereka atau program kedoktoran oleh mengasah analisis, kemahiran teknikal, dan penyelidikan mereka. Program biasanya memerlukan 1-3 tahun kajian mendalam dan terbukti penguasaan mata pelajaran yang ditunjukkan oleh tesis atau projek lain.

Apa yang MSc dalam talian dalam Psikologi Gunaan? Sarjana dalam bidang psikologi gunaan umumnya melatih pelajar untuk menggunakan dengan berkesan kaedah psikologi dan teori untuk menyelesaikan isu-isu praktikal dan masalah dunia sebenar. Melalui kajian tertumpu daripada asas-asas, prinsip dan etika psikologi, pelajar boleh memperoleh pengetahuan dan keupayaan yang diperlukan untuk mengenal pasti dan memenuhi pelbagai keperluan individu, perniagaan, dan organisasi.

Pendapatan MSc Psikologi Gunaan boleh melengkapkan pelajar dengan set yang unik dan berguna kemahiran.Banyak program menekankan pembangunan komunikasi, kepimpinan, dan kemahiran interpersonal di samping memperluaskan kesedaran budaya dan keupayaan pelajar untuk berhubung dengan orang. Hasilnya, graduan boleh belajar kunci untuk rundingan berjaya, fasilitasi kumpulan, pengurusan kes, dan intervensi krisis.

Walaupun program dalam talian cenderung untuk kurang daripada darjah tradisional kos, jumlah tertentu berbeza mengikut institusi dan program. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai keperluan kursus tertentu dan kos program ini mereka ingin melanjutkan, bakal pelajar perlu menghubungi pejabat kemasukan sesuai langsung.

Sarjana Sains dalam bidang Psikologi Gunaan sering ijazah serba boleh dengan pelbagai peluang pekerjaan yang berpotensi. Pemahaman tentang tingkah laku manusia dan keinginan untuk menggalakkan kesejahteraan adalah kualiti-kualiti yang boleh berguna dalam pelbagai persekitaran.Graduan boleh menggunakan kepakaran mereka sebagai kaunselor sekolah, analysists tingkah laku, psikologi industri-organisasi, atau pakar sumber manusia. MSc juga boleh menjadi asas berguna untuk mereka yang berminat untuk mendapatkan PhD.

Beberapa institusi kini menawarkan kursus berasaskan web bagi mereka yang memerlukan fleksibiliti dan kemudahan pembelajaran jarak jauh. Untuk maklumat, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum. 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Psikologi Gunaan

Divine Mercy University

The Master Sains (MS) dalam Psychology ialah, 100% program online siswazah 36- jam kredit yang direka untuk siap dalam tempoh dua tahun pengajian mendaftar. Tuan dalam ta ... [+]

The Master Sains (MS) dalam bidang Psikologi

The Master Sains (MS) dalam bidang Psikologi ialah, 100% program online siswazah 36- jam kredit yang direka untuk siap dalam tempoh dua tahun pengajian mendaftar. Tuan dalam talian dalam program psikologi menyediakan kecekapan profesional dalam bidang psikologi semasa membangunkan pemahaman integratif diri manusia dalam permohonan untuk penyampaian perkhidmatan. Ini tuan dalam talian dalam program psikologi bertujuan untuk mempamerkan kemahiran profesional maju seperti komunikasi, interpersonal, kemahiran kepimpinan, belanjawan, penilaian program, dan kesedaran budaya untuk membolehkan pertumbuhan sebagai pemimpin transformasi dalam suasana penyampaian perkhidmatan.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu