Filter
MSc
Secara: Semua

Online Sarjana Sains dalam Perniagaan Antarabangsa 2020

Pelajar yang berminat untuk melanjutkan kerjaya mereka boleh mempertimbangkan meningkatkan kemahiran mereka pada tahap yang lebih global dengan mengikuti Master Sains. Ini tahap dua tahun boleh membantu pelajar dalam mencari kerjaya dengan tanggungjawab yang lebih besar dan ia juga boleh meningkatkan potensi pendapatan mereka.

Apa yang MSc dalam talian dalam Perniagaan Antarabangsa? Dengan ijazah ini, pelajar boleh meneroka topik perniagaan dari kedua-dua perspektif domestik dan antarabangsa untuk membuat pengetahuan mereka dengan lebih menyeluruh. Contoh kelas yang pelajar boleh mengambil sepanjang ijazah mereka boleh termasuk pemasaran antarabangsa, menguruskan operasi global, perniagaan antarabangsa, kewangan antarabangsa dan perakaunan, menguruskan perkhidmatan global, tingkah laku organisasi dalam perspektif global, keusahawanan global, dan kaedah penyelidikan perniagaan antarabangsa.

Selepas pelajar menamatkan pengajian ijazah sarjana dalam perniagaan antarabangsa, mereka mungkin mendapati bahawa mereka membangunkan kemahiran tambahan untuk membantu mereka dalam kerjaya mereka. Kemahiran ini boleh termasuk kemahiran yang lebih baik interpersonal, pengurusan masa yang lebih baik, dan kebolehan komunikasi dipertingkatkan.

Keperluan kewangan yang berkaitan dengan memperoleh ijazah dalam talian ini berbeza-beza antara sekolah yang berbeza di seluruh dunia yang menawarkan ia. Pelajar terus menghubungi kolej mereka berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kos yang diperlukan.

kerjaya perniagaan antarabangsa adalah pelbagai, dan terdapat beberapa pilihan di seluruh dunia. Pelajar mungkin mendapati bahawa pelbagai industri mempunyai kemungkinan kerjaya, seperti penjagaan kesihatan, perniagaan, kewangan, dan teknologi.tajuk pekerjaan pelajar mungkin dapat meneruskan boleh termasuk perunding peniaga pertukaran asing, penganalisis kewangan, import / penyelaras eksport, broker saham, pakar perdagangan, pengurus produk, pegawai perkhidmatan asing, dan ekonomi.

perniagaan antarabangsa memerlukan beberapa kemahiran yang berbeza, tetapi apabila pelajar mendapat MSc yang dalam bidang ini, mereka boleh meningkatkan peluang mereka pada mencari kerjaya yang berjaya. Untuk meneroka keperluan ijazah ini, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

6 Hasil dalam Perniagaan Antarabangsa

University of Delaware Online

Pimpin syarikat anda di mana saja di dunia ia mahu masuk dalam masa 18 bulan. Melengkapkan kursus kursus berasaskan perniagaan kritikal dalam program akreditasi AACSB ini ... [+]

Ijazah dalam talian yang diiktiraf AACSB yang berkuasa dengan cepat memajukan kerjaya anda. Hanya 10 kursus yang berdiri di antara anda dan kejayaan perniagaan multinasional. Sarjana Sains dalam Perniagaan Antarabangsa (MSIB) dalam talian memberikan anda pengetahuan khusus yang anda perlukan dalam peranan anda - atau peranan yang anda inginkan - dengan cepat menjadikan anda pakar globalisasi dalam bidang perniagaan anda, sama ada pemasaran, kewangan, HR, atau pembangunan perniagaan baru.

Anda akan mempelajari kurikulum khusus

Ijazah perniagaan ini mempersiapkan anda untuk menangani nuansa operasi harian dan strategi perniagaan antarabangsa dan dasar awam melalui dua modul pelengkap.

Modul 1: Ketahui spesifik perniagaan antarabangsa. Bidang seperti kerangka kerja dan penilaian operasi di negara lain, pengurusan dan kepemimpinan di seluruh budaya dan ekonomi yang berbeza, dasar awam, dan menilai peluang perniagaan antarabangsa dilindungi.Modul 2: Tumpukan pada disiplin perniagaan tertentu. Anda memilih kursus perniagaan peringkat tuan dalam bidang tumpuan anda seperti perakaunan, ekonomi, kepimpinan, pemasaran, keusahawanan, dan analitik.Program Pantas dan Fleksibel... [-]
Amerika Syarikat Newark
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
18 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Business Academy

Jika anda mencari pendidikan untuk meningkatkan kemahiran pengurusan anda, dengan tumpuan yang kuat terhadap perspektif antarabangsa, maka Master of Science dalam Perniag ... [+]

Sarjana Sains dalam Perniagaan Antarabangsa (E-MSc)

Jika anda mencari pendidikan untuk meningkatkan kemahiran pengurusan anda, dengan tumpuan yang kuat terhadap perspektif antarabangsa, maka Master of Science dalam Perniagaan Antarabangsa ini boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda.

Dengan ijazah sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa, anda mendapat kemahiran untuk dapat bekerja dengan semua aspek penting dalam perniagaan. Anda mendapat alat serta pengetahuan dan kaedah, untuk menggunakan sekarang dan dalam kerjaya masa depan anda.

Pendidikan ini ditawarkan melalui e-learning, jadi semua yang anda perlukan adalah komputer dan sambungan internet.

Semua pengajaran dan peperiksaan adalah dalam bahasa Inggeris.... [-]

Denmark Kolding
Feb. 2020
English
Sambilan
2 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Birmingham Online

Memberdayakan diri anda dengan kemahiran untuk mengatasi cabaran perniagaan global dan cemerlang dalam karier anda yang dipilih dengan Universiti Birmingham Online MSc In ... [+]

Perniagaan Antarabangsa MSc dalam talian

Direka untuk menyediakan graduan baru-baru ini (dan orang-orang di peringkat awal kerjaya mereka), untuk cabaran pengurusan dalam perniagaan, 100% MSc International Business Online yang diiktiraf oleh AMBA menyediakan pelbagai kemahiran praktikal untuk membantu terus maju dalam masa kini persekitaran perniagaan yang kompetitif.

Dihantar 100% secara dalam talian, ia membolehkan para pelajar mendapat peluang untuk mempelajari prinsip-prinsip perniagaan global bersama-sama mengembangkan kerjaya mereka - dan meletakkan pembelajaran ujian secara real-time untuk kejayaan tempat kerja yang lebih baik.

"Program ini membantu saya mempelajari pengalaman teoretikal dan praktikal yang saya perlukan untuk berjaya. Ia boleh mengambil masa tiga tahun untuk mengikuti pengajian tradisional. Mampu menggabungkan kedua-dua kerja dan pengajian telah memberi saya permulaan awal dalam kerjaya saya. "Roberto Lionti, Perniagaan Antarabangsa MSc Online.... [-]

United Kingdom UK Online
Mac 2020
English
Sambilan
30 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Robert Kennedy College

... [+]

Pengurusan Strategik Perniagaan Antarabangsa Undang-undang Perniagaan Antarabangsa Pengurusan Kewangan Antarabangsa Marketing International Business: Branding, Komunikasi dan Perhubungan Projek Inovasi Perniagaan Kaedah penghantaran

Diadun pembelajaran kebanyakannya dalam talian melalui OnlineCampus (persekitaran pembelajaran dalam talian yang interaktif) dengan perbincangan intensif kelas dan kerjasama, ditambah satu minggu penduduk wajib. penduduk itu akan diadakan di Salford atau Zürich, Switzerland.

Syarat Kemasukan

Biasanya 2 minimum: 2 ijazah kepujian atau setaraf.

Pelbagai kelayakan profesional juga diterima sama ada sebagai memenuhi sebahagian atau lengkap syarat kemasukan.... [-]

Switzerland Zürich Switzerland Online
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Robert Kennedy College

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang mempunyai latar belakang dalam bidang perniagaan atau kajian berkaitan perniagaan, yang ingin melanjutkan pengetahuan mereka menge ... [+]

Sekali pandang

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang mempunyai latar belakang dalam bidang perniagaan atau kajian berkaitan perniagaan, yang ingin melanjutkan pengetahuan mereka mengenai perniagaan antarabangsa. Setiap modul menekankan sifat perniagaan global, sehingga anda dapat memperoleh penghargaan yang lebih besar terhadap faktor-faktor kebudayaan, sosial, politik, hukum dan kelestarian yang mempengaruhi perniagaan.

Ini diperkuat menerusi kajian kediaman luar negeri selama seminggu, yang tertanam dalam modul 'Inisiatif Perniagaan Antarabangsa', yang akan memberikan anda gambaran tentang aspek-aspek persekitaran politik, sosio-kultural dan ekonomi pelbagai industri dalam konteks antarabangsa.... [-]

Switzerland Zürich Switzerland Online United Kingdom Salford UK Online  + 2 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cass Business School

MSc dalam talian kami dalam Global Finance adalah program tuan bertaraf dunia, yang ditawarkan melalui salah satu daripada sekolah perniagaan terakreditasi 'triple-crown' ... [+]

MSc dalam talian kami dalam Global Finance adalah program tuan bertaraf dunia, yang ditawarkan melalui salah satu daripada sekolah perniagaan terakreditasi 'triple-crown' yang terunggul di dunia.

Dengan format dalam talian yang fleksibel, kursus ini direka untuk memenuhi keperluan anda jika anda:

Mencari karier anda dalam kewangan, tanpa perlu membuat komitmen kerja anda terus atau komit untuk belajar di kampusBerpangkalan di mana sahaja di seluruh dunia dan ingin belajar MSc bertaraf dunia dalam Global Finance tanpa perlu berpindah ke UK atau berpindah tempat lainBaru kepada industri kewangan, berpengalaman tetapi ingin berpindah ke sektor yang berbeza, atau hanya ingin mengembangkan dan memperdalam pengetahuan kewangan global anda.... [-]
United Kingdom London
Januari 2020
English
Sambilan
24 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu