close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sarjana Sains dalam Pengurusan Komersial 2020

Sarjana Sains adalah program akademik maju yang ditawarkan oleh kolej dan universiti kepada pelajar-pelajar yang telah memperoleh ijazah sarjana muda. Pendapatan MSc yang boleh membawa kepada peluang yang lebih besar profesional dan peribadi untuk graduan. Ijazah pengurusan komersil adalah sebahagian daripada kelayakan yang paling dicari oleh majikan yang mencari ahli pasukan yang mampu mengenal… Baca lebih lanjut

Sarjana Sains adalah program akademik maju yang ditawarkan oleh kolej dan universiti kepada pelajar-pelajar yang telah memperoleh ijazah sarjana muda. Pendapatan MSc yang boleh membawa kepada peluang yang lebih besar profesional dan peribadi untuk graduan.

Ijazah pengurusan komersil adalah sebahagian daripada kelayakan yang paling dicari oleh majikan yang mencari ahli pasukan yang mampu mengenal pasti usaha yang berbaloi dalam skop perniagaan. Para ulama juga boleh mempelajari cara pengurusan untuk melihat projek-projek yang telah selesai.

Online Sarjana Sains dalam Pengurusan Komersial

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Leeds Beckett University
Leeds, United Kingdom

Membangunkan pengetahuan teoretikal dan kemahiran profesional yang diperlukan untuk menjadi pakar dalam pengukuran kuantiti dan pengurusan projek komersial.

Membangunkan pengetahuan teoretikal dan kemahiran profesional yang diperlukan untuk menjadi pakar dalam pengukuran kuantiti dan pengurusan projek komersial. -
MSc
Sepenuh Masa
Separuh masa
2 tahun
English
Ogo 2020
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini