Online Sarjana Sains dalam Biologi dan Sains Hayat di Sepanyol

Cari anda Online Sarjana Sains dalam Biologi dan Sains Hayat di Sepanyol 2018/2019

Biologi dan Sains Hayat

Sarjana Sains adalah program akademik yang menyediakan pendidikan yang mendalam kepada pelajar dalam disiplin atau tumpuan mereka dipilih. Menerima MSc yang boleh membantu pelajar untuk mengasah kemahiran penyelidikan mereka serta kemahiran berfikir, kepimpinan, dan komunikasi kritikal mereka.

sains biologi & kehidupan adalah satu bidang sains yang mengkaji bagaimana proses yang berbeza, seperti kimia, fizikal, dan geologi, bentuk bagaimana organisma hidup berinteraksi di bumi bersama-sama. Kelas boleh termasuk ekologi, fisiologi, dan evolusi.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Online Sarjana Sains dalam Biologi dan Sains Hayat di Sepanyol

Baca lebih lanjut

ijazah sarjana dalam biostatistik dan ekonometrik

EBES Escuela Business Espana
Online Sambilan 10 - 12  September 2018 Sepanyol Spain Online Seville + 1 lagi

Ini seorang ketua program rujukan dalam bidang yang digunakan dalam penyelidikan dalam pelbagai bidang seperti sosiologi, ekonomi, sains politik dan bioperubatan. Pada asasnya pelbagai bentuk pengajian yang terdiri daripada perisian Stata, yang mengandungi data yang banyak diperlukan untuk pengurusan data grafik dan wujud dalam analisis matematik sebagai asas untuk memahami teori statistik. [+]

Terbuka Call / Ijazah Dual / Ada Pemberian sehingga 70% untuk kajian ONLINE ini seorang ketua program rujukan dalam bidang yang digunakan dalam penyelidikan dalam pelbagai bidang seperti sosiologi, ekonomi, sains politik dan bioperubatan. Pada asasnya pelbagai bentuk pengajian yang terdiri daripada perisian Stata, yang mengandungi data yang banyak diperlukan untuk pengurusan data grafik dan wujud dalam analisis matematik sebagai asas untuk memahami teori statistik.

SARJANA Biostatistik, Ekonometrik dan Statistik dengan Stata Diperbuat daripada blok mata pelajaran teori, kes-kes praktikal diuruskan satu isu akhir yang konsep-konsep yang diperolehi dinilai dengan menyelesaikan tugas-tugas, terus mengembangkan pengetahuan dan pengurusan konsep algebra instrumen dan kaedah sendiri, semua yang adalah unsur-unsur yang perlu untuk pemahaman dan rawatan isu-isu statistik. Ia juga bertujuan untuk menyumbang kepada menyeragamkan penggunaan konsep algebra dalam profesional pendidikan universiti yang berbeza. Bermula dengan sangat tinggi daripada semua sekolah-sekolah lain menawarkan kandungan minimum latihan bahan, penggunaan konsep algebra dengan pendidikan universiti yang berbeza profesional dicapai.Dibuat untuk mendalami pembelajaran konsep dan teknik sendiri untuk mengukuhkan aspek teori dan praktikal, dengan pendekatan secara langsung kepada aplikasi statistics- bermula dengan asas-asas teori kebarangkalian, jurusan rawak awal, secara beransur-ansur membangunkan kerumitan awal elemen dan konsep teori kebarangkalian, alat matematik latihan yang diperlukan dengan penggubalan masalah statistik. Ia merangsang peserta dalam penggubalan kebarangkalian masalah, dengan persembahan awal unsur-unsur semasa kuliah dan aplikasi sistematik seterusnya dalam kelas praktikal, dengan matlamat utama pengajaran penggunaan prosedur asas dalam bidang ekonomi, model dan tafsiran data ekonomi yang kompleks melalui amalan oleh Stata.Program ini adalah proses yang paling luas pengajian teknologi... [-]