University of New Haven menawarkan program ijazah sarjana 30 kredit dalam bidang kejuruteraan alam sekitar yang secara lancar menjembatani teori dengan aplikasi tangan yang membolehkan graduan bukan sahaja produktif tetapi pemimpin dalam industri yang mereka pilih.

Dunia yang sentiasa berubah

Dengan kursus yang berorientasikan profesional yang berorientasikan dalam kelas, para pelajar dengan cepat membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk memberikan penyelesaian terobosan kepada masalah alam sekitar yang kompleks melalui kajian interdisipliner mengenai isu-isu perlindungan alam sekitar, kualiti air dan penyucian, rawatan air sisa, pengurusan sisa pepejal, pemulihan tapak dan langkah kawalan emisi.

Saiz bilik darjah kecil yang dilengkapi dengan teknologi canggih menyediakan graduan dengan pengalaman pembelajaran unik yang unik manakala projek yang diperlukan memudahcarakan penerokaan yang mendalam mengenai isu-isu alam sekitar kontemporari yang mencabar dunia yang sentiasa berubah.

Program Dalam Talian:

MS dalam talian dalam Kejuruteraan Alam Sekitar direka khusus untuk profesional yang bekerja dan boleh membantu anda mencapai matlamat anda memperoleh ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan alam sekitar. Program ini memberi tumpuan kepada mewujudkan persekitaran pembelajaran dalam talian yang disokong sepenuhnya di mana anda akan bekerjasama dengan fakulti dan rakan sekelas dari seluruh negara dan di seluruh dunia. Semua kelas adalah 100% dalam talian dan boleh diselesaikan dalam mana-mana enam istilah mudah, tujuh minggu kami.

Ambil langkah seterusnya, tanpa melangkah keluar

MS dalam talian kami dalam program Kejuruteraan Alam Sekitar direka untuk profesional yang bekerja dan dapat membantu anda mendapatkan ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan alam sekitar dalam masa 2 tahun. Program ini memberi tumpuan kepada mewujudkan persekitaran pembelajaran dalam talian yang disokong sepenuhnya di mana anda akan bekerjasama dengan fakulti dan rakan sekelas dari seluruh negara dan di seluruh dunia. Semua kelas adalah 100% dalam talian dan boleh diselesaikan dengan mudah, istilah jangka panjang tujuh minggu.

 1. Kelas hanya 6 hingga 7.5 minggu panjang
 2. Kelas benar-benar dalam talian dan, mengikut jadual anda
 3. Anda boleh menyelesaikan semua 30 kredit dalam hanya 2 tahun.
 4. Kelas mengintegrasikan teori dengan aplikasi dunia sebenar. Kebanyakan kelas termasuk projek bukannya peperiksaan akhir supaya anda boleh memohon apa yang anda pelajari.

Pelajar belajar untuk membangunkan penyelesaian mampan kepada masalah alam sekitar yang kompleks dengan meneroka bidang kejuruteraan alam sekitar seperti isu perlindungan alam sekitar, kualiti air, pembersihan air, rawatan air sisa, sistem pengurusan sisa pepejal, pemulihan tapak, dan langkah-langkah kawalan emisi.

Pusat Diiktiraf Negara untuk Pembangunan Karir

Semua University of New Haven mempunyai akses kepada banyak sumber yang boleh didapati melalui Pusat Pengembangan Kerjaya Universiti, yang telah dinamakan sebagai salah satu yang terbaik di negara oleh The Princeton Review.

Dari penilaian karier, rangkaian, dan pekerjaan membayangi temu bual di kampus dan perundingan gaji, Pusat Pengembangan Kerjaya memberikan kemahiran dan sambungan untuk mengenal pasti kerjaya bermakna dan peluang untuk meneruskan semangat anda.Factory Chimney Smoke veeterzy / Unsplash

Kursus dan Program Terpilih

Rawatan Kimia-Kimia Bahan Buangan Air

Analisis proses fizikal dan kimia dalam sistem semula jadi dan kejuruteraan untuk kawalan pencemaran air. Proses unit yang dilindungi meliputi, tetapi tidak terhad kepada, pengudaraan dan pemindahan gas, pemendapan, penapisan, pembekuan / pemberbukuan, penyerapan, penstabilan kimia, pertukaran ion, pembasmian kuman. Kaedah reka bentuk dan aspek operasi rawatan juga dipertimbangkan

Rawatan Biologi Air Buangan

Kursus ini menyediakan kajian mendalam tentang prinsip-prinsip rawatan biologi sisa akuatik (perbandaran, perindustrian, dan / atau berbahaya). Proses pertumbuhan yang digantung dan dilampirkan biasanya digunakan. Penekanan diberikan kepada aspek reka bentuk dan operasi enapcemar diaktifkan, penapis penapis, dan biokontaktor berputar. Proses rawatan di lokasi juga dilindungi.

Nasib Bahan Kimia dan Pengangkutan dalam Alam Sekitar

Kursus ini merangkumi prinsip-prinsip asas perilaku pencemar di alam sekitar. Mekanisme fizikal kimia, pengangkutan, dan mekanisme transformasi yang menjejaskan pengedaran kontaminan di antara udara, air, dan domain pepejal dipelajari secara mendalam. Topik-topik yang dibincangkan termasuk, tetapi tidak terhad kepada persekitaran antara alam sekitar, pengangkutan yang berkesan dan berlainan; pertukaran biokimia dalam domain atmosfera, akuatik, dan daratan. Pemodelan alam sekitar juga dipertimbangkan.

Undang-undang Alam Sekitar dan Perundangan

Kajian semula teknik penguatkuasaan undang-undang dan peraturan kawalan pencemaran negeri dan persekutuan; kesan ke atas kriteria rawatan buangan dan reka bentuk dan penilaian peraturan perbandaran; penyediaan penilaian alam sekitar dan penyataan kesan.

Keperluan Permohonan untuk Pelajar Siswazah

Senarai Semak Permohonan Induk

 • Permohonan dalam talian
 • $ 50 bayaran tidak boleh dikembalikan
 • Transkrip universiti rasmi dan bukti penyempurnaan ijazah sarjana muda. Penjelasan mengenai sistem penggredan universiti anda juga mesti disediakan bersama dengan transkrip anda.
 • Dua surat cadangan daripada profesor atau majikan anda
 • Pernyataan Tujuan diperlukan. Resume sangat disyorkan.
 • Jurusan tertentu memerlukan skor ujian GRE dan / atau GMAT. Kod Sekolah GRE: 3663; Kod sekolah GMAT: P1X-DS-94.

Pelajar antarabangsa

 • Permohonan dalam talian
 • $ 50 tidak boleh dikembalikan bayaran permohonan
 • Transkrip (dalam Bahasa Inggeris) dari semua kolej atau universiti yang dihadiri. Transkrip mesti dihantar dalam sampul surat yang tertutup dan dihantar terus ke pejabat kemasukan. Sekiranya dokumen rasmi tidak tersedia, dokumen tidak rasmi boleh dimuat naik melalui sistem aplikasi dalam talian untuk semakan awal sahaja. Walau bagaimanapun, semua dokumen rasmi mesti diterima sebelum permulaan kelas untuk semester yang diterima.
 • Dua Surat Cadangan
 • Penyataan Tujuan
 • Resume atau kurikulum vitae
 • TOEFL 75, atau IELTS 6.0, atau PTE 50, atau menyiapkan Program Persediaan Bahasa Inggeris Akademik University of New Haven . Beberapa jurusan mungkin memerlukan skor ujian bahasa Inggeris yang lebih tinggi.
 • Jurusan tertentu memerlukan skor ujian GRE dan / atau GMAT. Kod Sekolah GRE: 3663; Kod sekolah GMAT: P1X-DS-94.
 • Pemohon India mesti mengemukakan helaian semester / semester semester terperinci / transkrip akademik. Lembaran tanda yang disatukan sahaja tidak boleh diterima.
 • University of New Haven hanya menerima ijazah sarjana muda 3 tahun dari India jika mereka mempunyai penilaian "A", "A" atau "Lima Bintang" oleh Majlis Penilaian dan Akreditasi Negara (NAAC). Pelajar juga mesti lulus di bahagian 1 atau 2. Bukti penilaian universiti atau kolej NAAC mesti disediakan bersama dengan transkrip pemohon. Ini terpakai kepada ijazah bujang 3 tahun berikut: ijazah B.Com 3 tahun, ijazah B.Sc 3 tahun, dan ijazah BBA 3 tahun. Pemohon India dengan ijazah 3 tahun boleh mengemukakan tahun tambahan ijazah Sarjana atau Diploma Pasca Siswazah satu tahun dari universiti yang diiktiraf untuk dipertimbangkan untuk kemasukan.
Program diajar dalam:
 • English
Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 9, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Jan 15, 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
28,200 USD
Jumlah tuisyen
Deadline
Nov 15, 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jan 15, 2020
End Date
Jan 2022
Tarikh tutup permohonan
Nov 15, 2019

Jan 15, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Nov 15, 2019
End Date
Jan 2022

Environmental Engineering, M.S.