MSc dalam Perniagaan, Pengurusan dan Dasar Sukan

Umum

Penerangan Program

Mengubah semangat anda ke dalam kerjaya yang berjaya dengan Global Online MSc dalam Perniagaan Sukan, Pengurusan dan Dasar. Apabila sektor sukan berkembang, peluang komersil baru dibuka secara global untuk mereka yang memandu, semangat dan pengetahuan untuk berjaya.

Dihantar dari sebuah bandar yang terkenal di seluruh dunia sebagai pusat kecemerlangan dan inovasi sukan, anda akan belajar dari beberapa jenama terbesar dan ahli-ahli sukan, ahli akademik pakar dan mempunyai kebebasan untuk:

 • Belajar mana-mana sahaja di dunia, dengan hanya komputer riba dan sambungan internet.
 • Mendapat manfaat daripada pengalaman dan bimbingan Lembaga Penasihat yang terdiri daripada beberapa jenama terbesar sektor, termasuk Sukan England dan Yayasan Bola Sepak.
 • Membangunkan kepakaran yang memerlukan organisasi sukan terkemuka - dari dasar sukan dan pemasaran kepada analisis data, politik sukan, kewangan, undang-undang dan banyak lagi.
 • Menggakar pengetahuan profesional anda untuk menjadikan pengetua yang anda pelajari relevan dengan peranan semasa anda, menyelesaikan projek tempat kerja 'dunia sebenar' yang dapat membantu anda meningkatkan profil anda semasa anda belajar.
 • Tumbuh rangkaian di seluruh dunia melalui kolaborasi dalam talian secara tetap dengan para profesional di seluruh dunia.
 • Terima sokongan belajar sepanjang perjalanan dengan kami, dari salah satu Penasihat Sukses Pelajar kami.
 • Selesaikan perjalanan tuan anda dalam masa dua tahun sahaja, belajar apabila sesuai dengan anda.

Sekolah Perniagaan Universiti Metropolitan Manchester telah diberikan akreditasi daripada AACSB. Kemunculan kecemerlangan ini menempatkan kami di kalangan kumpulan elit sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Keperluan kursus

Untuk mendaftarkan diri dalam program ini, anda memerlukan yang berikut:

 • Ijazah kepujian UK (2: 2 atau ke atas) atau bersamaan di luar negara dari institusi pengajian tinggi yang diiktiraf ATAU pengalaman profesional yang berkaitan dengan minimum tiga tahun (dipertimbangkan berdasarkan kes demi kes).
 • Sekiranya anda memohon kelayakan bukan Inggeris, anda boleh mendapatkan maklumat lanjut untuk pelajar antarabangsa di sini . Sekiranya bahasa pertama anda tidak Bahasa Inggeris (dan ijazah pertama anda tidak diajar dalam bahasa Inggeris), anda dikehendaki untuk menghasilkan bukti penguasaan Bahasa Inggeris. Kami menyediakan ujian Pearson English FREE kepada semua pemohon yang berkaitan.

Harga

 • Yuran unit: £ 833 *
 • Yuran program: £ 9,995

* Yuran berdasarkan 15 kredit per unit.

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are a great, modern university, in a great global city, here to make an impact on Manchester, our nation and beyond, with a driving ambition to discover and disseminate knowledge, and make higher e ... Baca lebih lanjut

We are a great, modern university, in a great global city, here to make an impact on Manchester, our nation and beyond, with a driving ambition to discover and disseminate knowledge, and make higher education accessible and beneficial to all those with the passion and ability to succeed. We work closely with our city, with business, the community, and our academic peers - locally, nationally and internationally - to be inventive and creative, generate great opportunities, and enable our students, colleagues and everyone whose lives we touch to make an impact. Baca Ringkas