Kami MSc Kriminologi dan Psikologi Jenayah ijazah sarjana menawarkan kelayakan canggih yang direka untuk melengkapkan graduan dengan pemahaman yang menyeluruh canggih dan topik penting dalam jenayah dan psikologi jenayah.

Mengapa mengkaji perkara ini?

Belajar untuk Kriminologi dan Psikologi Jenayah kelayakan Masters memberikan anda peluang untuk mengembangkan pengetahuan subjek anda dan membina kemahiran yang anda telah diperolehi semasa pengajian ijazah anda. Manfaat melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda.

Jika anda belum dikaji sebelum ini bagi ijazah Sarjana Muda dalam kriminologi, keadilan jenayah atau mata pelajaran yang berkaitan, MSc Kriminologi kami dan kursus Psikologi Jenayah akan menyediakan asas untuk pelbagai kerjaya pakar termasuk beratus-ratus peranan yang berbeza dalam Perkhidmatan Polis (dari analisis peranan Polis Kakitangan untuk berkhidmat Pegawai Polis), bekerja dengan pesalah daripada pekerja sokongan kepada percubaan dan kakitangan penjara, bekerja dalam perkhidmatan mangsa dan peranan dalam pelbagai agensi-agensi penguatkuasaan undang-undang daripada perkhidmatan Keselamatan kepada agensi Jenayah Negara.

Graduan dengan bukan kriminologi-Ijazah Sarjana Muda akan melengkapkan pek belajar sendiri pra-kursus sebelum memulakan modul Tahap pertama 7 mereka. Bahan bacaan dan tutor sokongan yang diberikan akan membantu anda untuk menyesuaikan diri dengan cabaran untuk kajian kriminologi pascasiswazah dan memberi anda alat untuk membangunkan kemahiran anda ke arah yang baru dengan penuh keyakinan.

Kursus ini tidak diiktiraf oleh Persatuan Psikologi British (BPS).

Destinasi kerjaya

A kelayakan lepasan ijazah adalah satu pencapaian besar dan sangat dihargai oleh majikan. Kaji selidik baru-baru ini menunjukkan bahawa graduan ijazah tinggi adalah lebih cenderung untuk mendapatkan pekerjaan di peringkat profesional atau pengurusan dan kurang berkemungkinan untuk menjadi penganggur. Bagi sesetengah pekerjaan, kelulusan kepakaran boleh menjadi penting, untuk orang lain ia menawarkan kelebihan daya saing.

Sebagai syarikat-syarikat mendapatkan graduan dengan kemahiran yang paling maju untuk bertindak balas kepada perubahan terkini dalam jenayah dan kriminologi, ijazah Sarjana Kriminologi dan Psikologi Jenayah boleh memberi anda kelebihan daya saing yang anda perlukan untuk maju ke jawatan-jawatan peringkat atasan.

Pengetahuan pakar dan memahami anda akan mendapat boleh membuka kerjaya yang memuaskan dalam Perkhidmatan Polis (dari analisis peranan Polis kakitangan untuk berkhidmat Pegawai Polis), bekerja dengan pesalah daripada pekerja sokongan kepada percubaan dan kakitangan penjara, bekerja dalam perkhidmatan mangsa dan peranan dalam pelbagai agensi-agensi penguatkuasaan undang-undang daripada Perkhidmatan Keselamatan kepada agensi Jenayah Negara.

Pilihan pembayaran

yuran kami adalah sama untuk semua pelajar, dan sesiapa sahaja akan menerima diskaun 10% jika mereka membayar tahunan pembayaran tuisyen atau kursus yuran pendahuluan. Ramai pelajar pasca siswazah yang UK atau EU warga yang tinggal di England juga layak untuk pinjaman pelajar yang disokong kerajaan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 37 lagi program yang ditawarkan oleh University of Essex Online »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
24 
Sambilan
Price
10,906 GBP
Sesiapa sahaja akan menerima diskaun 10% jika mereka membayar tahunan bayaran tuisyen atau kursus yuran pendahuluan.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date