Gambaran keseluruhan kursus

Mengetahui siapa yang akan dipasarkan, dan bagaimana untuk mencapai penonton ini boleh memberikan organisasi kelebihan utama. Program Pengiaran MSc Data dan Pemasaran (CIM) dalam talian dari Arden University menggabungkan kedua-dua disiplin ini untuk memberikan keupayaan pengendalian data canggih untuk memaksimumkan potensi pemasaran anda.

Mod pembelajaran fleksibel Arden menjadikannya lebih mudah untuk membangunkan pengendalian data dan kemahiran pemasaran anda bersama dengan komitmen dan tanggungjawab anda yang sedia ada. Program profesional ini diakreditasi oleh Institut Pemasaran Berterusan, supaya anda dapat memastikan kerjaya pemasaran anda mempunyai asas terbaik.

Semua program Arden disampaikan dengan tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan dengan berunding dengan alumni di seluruh dunia untuk membantu anda menginspirasi dan mengurus perubahan dalam perniagaan anda, dengan tumpuan khusus terhadap pengendalian projek.

116493_bhn3dWxw.jpeg

Modul kursus

Pemasaran Strategik - (CIM)

Dapatkan genggaman dengan bahagian pemasaran yang strategik, dan kelebihan daya saing yang dapat diperoleh dari analisis situasi. Anda akan membangunkan pengambilan keputusan yang berkesan, ketika anda mempelajari pentingnya pertumbuhan yang berkelanjutan, yang dicari oleh setiap organisasi.

Pemasaran Antarabangsa

Memperluas pengetahuan pemasaran anda dengan memperluaskannya ke semua penjuru dunia. Anda akan mengenali sifat kompleks pemasaran antarabangsa dan pelbagai peringkatnya, belajar untuk merancang secara strategik, dan menggali jauh ke dalam teori-teori yang menyokong proses pemasaran di luar negara.

Menguasai Metrik - (CIM)

Belajar bermain permainan nombor dengan alat data yang kuat, dan lenturkan kemahiran berangka anda dengan membuat keputusan pemasaran yang bermaklumat. Menguasai seni teknik pengukuran, dan memahami peranan metrik pemasaran dalam organisasi.

Strategi Digital

Dengan pemasaran digital di tengah-tengah strategi pemasaran moden, modul ini memberikan wawasan yang relevan mengenai bagaimana organisasi menggunakan media digital untuk memasarkan produk dan perkhidmatan mereka dengan berkesan, dan mencapai objektif perniagaan mereka. Anda akan mendapat kebiasaan dengan pelbagai alat penilaian digital, dan menggunakan penemuan ini untuk membangunkan strategi yang fleksibel, membolehkan anda menyesuaikan diri dengan pantas untuk mengubah keperluan pasaran.

Pengendalian Data dan Pengambilan Keputusan

Dengan akses kepada lebih banyak data berbanding sebelum ini, mereka yang dilengkapi untuk mengendalikan dan mentafsir data ini boleh menambah nilai sebenar ke tempat kerja. Fokus modul ini ialah mempelajari cara untuk mentafsir data, dan membuat keputusan perniagaan utama yang membentuk masa depan sesebuah organisasi.

Visualisasi Data dan Tafsiran

Dapatkan kemahiran data penting yang memberikan perniagaan kepada kelebihan daya saing mereka dengan cara membentangkan data ini dengan cara yang secara universal dapat difahami oleh pakar dan bukan pakar.

Projek penyelidikan

Projek penting ini memberi anda peluang untuk menyelidik bidang pilihan anda, berkaitan dengan tema program, dan mengembangkan kemampuan kritis anda. Anda akan membuat cadangan penyelidikan dan memilih antara disertasi konvensional, atau artikel akademik dan pembentangan. Kemudian anda akan menggunakan semua pengetahuan anda dari program ini dengan peluang untuk menghubungkan penyelidikan anda dengan keperluan kerja yang sebenarnya.

Apa yang dikatakan oleh pelajar kita

116484_VeV-j-II.png

"Pengalaman dengan Arden University setakat ini hebat - mereka mempunyai hubungan yang baik dengan pelajar dan menawarkan pelan pembayaran yang fleksibel. Saya akan mengesyorkan Arden kepada sesiapa yang ingin belajar dan bekerja pada masa yang sama."

Ismail Salami,

Pemasaran Strategik MSc

Keperluan kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • Ijazah kepujian UK sekurang-kurangnya kelas kedua (2.2) atau setaraf.
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.5 atau setaraf (tidak kurang daripada 6.0 dalam mana-mana elemen).

Bagaimana jika saya tidak mempunyai kelayakan akademik?

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang mempunyai pengalaman pengurusan yang substansial (biasanya 5 tahun) dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta CV dan rujukan anda untuk menyokong permohonan anda.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh Arden University »

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 18, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Jan 2020
Duration
18 - 60 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
6,957 EUR
£ 8,550 (UK
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Apr. 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Apr. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date