MSc Data and Marketing (CIM)

Umum

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan kursus

Mengetahui siapa yang akan dipasarkan, dan bagaimana untuk mencapai penonton ini boleh memberikan organisasi kelebihan utama. Program Pengiaran MSc Data dan Pemasaran (CIM) dalam talian dari Arden University menggabungkan kedua-dua disiplin ini untuk memberikan keupayaan pengendalian data canggih untuk memaksimumkan potensi pemasaran anda.

Mod pembelajaran fleksibel Arden menjadikannya lebih mudah untuk membangunkan pengendalian data dan kemahiran pemasaran anda bersama dengan komitmen dan tanggungjawab anda yang sedia ada. Program profesional ini diakreditasi oleh Institut Pemasaran Berterusan, supaya anda dapat memastikan kerjaya pemasaran anda mempunyai asas terbaik.

Semua program Arden disampaikan dengan tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan dengan berunding dengan alumni di seluruh dunia untuk membantu anda menginspirasi dan mengurus perubahan dalam perniagaan anda, dengan tumpuan khusus terhadap pengendalian projek.

Modul kursus

Pemasaran Strategik - (CIM)

Dapatkan genggaman dengan bahagian pemasaran yang strategik, dan kelebihan daya saing yang dapat diperoleh dari analisis situasi. Anda akan membangunkan pengambilan keputusan yang berkesan, ketika anda mempelajari pentingnya pertumbuhan yang berkelanjutan, yang dicari oleh setiap organisasi.

Pemasaran Antarabangsa

Memperluas pengetahuan pemasaran anda dengan memperluaskannya ke semua penjuru dunia. Anda akan mengenali sifat kompleks pemasaran antarabangsa dan pelbagai peringkatnya, belajar untuk merancang secara strategik, dan menggali jauh ke dalam teori-teori yang menyokong proses pemasaran di luar negara.

Menguasai Metrik - (CIM)

Belajar bermain permainan nombor dengan alat data yang kuat, dan lenturkan kemahiran berangka anda dengan membuat keputusan pemasaran yang bermaklumat. Menguasai seni teknik pengukuran, dan memahami peranan metrik pemasaran dalam organisasi.

Strategi Digital

Dengan pemasaran digital di tengah-tengah strategi pemasaran moden, modul ini memberikan wawasan yang relevan mengenai bagaimana organisasi menggunakan media digital untuk memasarkan produk dan perkhidmatan mereka dengan berkesan, dan mencapai objektif perniagaan mereka. Anda akan mendapat kebiasaan dengan pelbagai alat penilaian digital, dan menggunakan penemuan ini untuk membangunkan strategi yang fleksibel, membolehkan anda menyesuaikan diri dengan pantas untuk mengubah keperluan pasaran.

Pengendalian Data dan Pengambilan Keputusan

Dengan akses kepada lebih banyak data berbanding sebelum ini, mereka yang dilengkapi untuk mengendalikan dan mentafsir data ini boleh menambah nilai sebenar ke tempat kerja. Fokus modul ini ialah mempelajari cara untuk mentafsir data, dan membuat keputusan perniagaan utama yang membentuk masa depan sesebuah organisasi.

Visualisasi Data dan Tafsiran

Dapatkan kemahiran data penting yang memberikan perniagaan kepada kelebihan daya saing mereka dengan cara membentangkan data ini dengan cara yang secara universal dapat difahami oleh pakar dan bukan pakar.

Projek penyelidikan

Projek penting ini memberi anda peluang untuk menyelidik bidang pilihan anda, berkaitan dengan tema program, dan mengembangkan kemampuan kritis anda. Anda akan membuat cadangan penyelidikan dan memilih antara disertasi konvensional, atau artikel akademik dan pembentangan. Kemudian anda akan menggunakan semua pengetahuan anda dari program ini dengan peluang untuk menghubungkan penyelidikan anda dengan keperluan kerja yang sebenarnya.

Perkongsian Industri

Apabila anda mendaftar dalam kursus Pemasaran Data dan Pemasaran MSc (CIM) , anda akan mempunyai pilihan untuk menyertai program pembangunan kemahiran perniagaan berikut:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Akademi Rangkaian Cisco
Dapatkan landasan dunia sebenar dalam kemahiran teknikal yang paling berharga hari ini. Gunakan peralatan, perisian, dan simulator yang sebenar untuk mendapatkan pengetahuan teknikal dalam sekurang-kurangnya 1 atau 2 kawasan kerja permintaan yang tinggi.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Terdapat 140 Laluan dan 520 lencana untuk dipilih, meliputi banyak aspek perniagaan, pengkomputeran dan menggunakan Salesforce sebagai alat pengurusan.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Perkhidmatan Web Amazon
Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk pekerja awan, AWS Educate menyediakan gerbang akademik untuk generasi IT dan profesional awan generasi akan datang

Bagaimanakah ia berfungsi?
Penyertaan dengan Rakan Industri kami sepenuhnya sukarela. Penyertaan atau keputusan anda untuk tidak mengkaji tambahan tambahan ini tidak akan memberi kesan kepada ijazah atau gred yang anda terima.

Apa Pelajar Kita Katakan

wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

"Bahagian terbaik dari program ini adalah hakikat bahawa saya merasakan saya mendapat pengetahuan praktikal yang berguna ketika saya maju melalui kursus. Semakin saya belajar, semakin saya ingin belajar. Perasaan ini benar-benar memotivasi, terutamanya apabila membandingkannya dengan pengajian saya di institusi akademik lain. Kelenturan adalah satu lagi kelebihan program Arden. "Micael De Abreu Caldas,
Arden University
Belgium


Keperluan kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • Ijazah kepujian UK sekurang-kurangnya kelas kedua (2.2) atau setaraf.
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.5 atau setaraf (tidak kurang daripada 6.0 dalam mana-mana elemen).
Bagaimana jika saya tidak mempunyai kelayakan akademik?

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang mempunyai pengalaman pengurusan yang substansial (biasanya 5 tahun) dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta CV dan rujukan anda untuk menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 9,500 (UK

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Baca lebih lanjut

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Baca Ringkas