Master dalam Pengurusan Operasi

The Master dalam Pengurusan Operasi menyediakan anda dengan pembangunan kemahiran, kemahiran dan pemerolehan pengetahuan selaras dengan cabaran baru yang dunia globalisasi memerlukan kepimpinan baru. Perubahan besar global yang kini memberi kesan kepada rantaian bekalan menyebabkan dunia, semakin global, memainkan peranan penting dalam daya saing perusahaan, untuk menjadi mempertimbangkan satu elemen penting dalam perbezaan. Rantaian bekalan tidak lagi menjadi pusat kos, untuk menjadi seorang pemandu yang mempunyai kelebihan kompetitif untuk perniagaan, melalui perkhidmatan nilai tambah, fleksibiliti dalam menyesuaikan diri dengan persekitaran yang berubah-ubah dan inovasi. The Master dalam Operasi OBS lahir selepas anjakan paradigma ini.Dengan itu anda mendapat keratan rentas satu proses perusahaan dilanjutkan, mempengaruhi proses membuat keputusan strategik perniagaan, keupayaan analisis yang akan membantu dalam menyelesaikan masalah, kemahiran kepimpinan dan strategi pengurangan risiko bertemu untuk ketidaktentuan persekitaran. Angka Ketua Pegawai Operasi adalah salah satu yang terbaik dibayar dalam aktiviti logistik di bawah II ICIL Logistik Kajian Gaji. Di samping itu, Master dalam Operasi OBS ditambah dengan ceramah, seminar dan bengkel yang diajar oleh profesional terkenal yang akan membincangkan pengalaman mereka dengan pelajar dan kajian kes.

Peluang kerjaya

Beberapa pilihan kerjaya yang anda boleh memilih untuk, antara lain, adalah:
 • Pengarah Operasi
 • Operasi Perunding Kanan
 • Pengendali logistik Pengarah atau mana-mana ejen lain Rantaian Bekalan
 • Pusat Pengedaran Bertanggungjawab
 • Kedai Bertanggungjawab

Objektif Master dalam Pengurusan Operasi

Apa matlamat akan dapat?
 • Membangunkan kemahiran dan kecekapan yang mendayakan terkemuka dan menguruskan pasukan pelbagai fungsi dan pelbagai budaya prestasi tinggi.
 • Membangunkan strategi perdagangan yang baik, untuk mengumpul konsisten maksimum dengan strategi kawasan fungsi lain syarikat itu.
 • Reka bentuk, mengurus dan mengawal proses perniagaan kritikal melalui domain teknik penambahbaikan yang berterusan, sama ada dalam syarikat-syarikat industri atau perkhidmatan.
 • Kereta api secara berkesan dalam proses pembangunan berunding dengan pembekal dan pelanggan.
 • Membangunkan keupayaan analitikal dan penyelesaian masalah yang wujud dalam rantaian bekalan, yang sepatutnya beroperasi dalam persekitaran yang tidak menentu dan berubah-ubah.
 • Mengukuhkan teknologi untuk meningkatkan nilai proses yang secara langsung memberi kesan kepada kedudukan nilai syarikat.
 • Dapatkan kedua diiktiraf oleh sekolah perniagaan yang paling terkenal di Sepanyol, EAE Business School, kerana kedudukan Merco (2014) dan kelayakan dijamin untuk universiti awam utama di Sepanyol, University of Barcelona (UB), dengan lebih daripada 560 Sejarah tahun.

Kurikulum Sarjana dalam Pengurusan Operasi

Program ini berlangsung selama 12 bulan dan boleh bermula pada Mei atau November setiap bulan tahun. Ia terdiri daripada 10 modul, dibahagikan kepada 3 blok, dan projek akhir sedang dibangunkan bersama-sama Tuhan. Juga, beberapa aktiviti latihan tambahan seperti bengkel, seminar, bengkel, simulasi, yang melengkapkan kandungan akademik dengan situasi praktikal sebenar berkembang.

Keperluan Master dalam Pengurusan Operasi

Matlamat asas proses kemasukan kami adalah untuk memastikan kesesuaian calon. Semua peserta perlu mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman pembelajaran ini, melalui konteks di mana ia adalah mungkin untuk mengembangkan hubungan jangka panjang dengan rakan sekelas, guru dan alumni. Ini adalah peringkat proses kemasukan: 1.Pra-syarat untuk kemasukan 2. Kemasukan 3. Temuduga Peribadi 4. Cover surat 5. Jawatankuasa Penilaian 6. Kemasukan Pendaftaran

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Operasi

Orang yang lulus penilaian program dan memenuhi keperluan akademik yang ditubuhkan oleh UB, UB akan mendapatkan tajuk (University of Barcelona). Di samping itu, semua orang yang lulus ujian akan menerima ijazah EAE Business School. Untuk mendapatkan pensijilan UB mesti mempunyai Ijazah Universiti (Ijazah Kejuruteraan atau Diploma). Kegagalan untuk mempunyai ijazah universiti, sekali lulus penilaian yang berbeza, diploma lanjutan universiti UB akan diperolehi.

Master Bantuan Kewangan dalam Pengurusan Operasi

OBS menawarkan calon program biasiswa untuk menggalakkan pendidikan berterusan bagi golongan profesional, usahawan dan pengurus. Untuk memohon satu geran ini, yang membiayai sebahagian daripada program ini, calon-calon harus diterima untuk program ini dan memenuhi syarat-syarat yang dinyatakan. Kemasukan dan Biasiswa Jawatankuasa akan menilai kecukupan profil dan kerjaya calon-calon, alasan yang diberikan dalam surat permohonan biasiswa dan cadangan profesional dan akademik calon.
Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Lihat 19 lagi program yang ditawarkan oleh OBS Business School »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
12 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
6,500 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh