MS dalam Pemasaran Online

Umum

Penerangan Program

Mencapai syarat anda. Dapatkan ijazah sarjana dalam pemasaran, sambil meneruskan kerjaya anda.

Sama ada anda seorang profesional pemasaran yang ingin memajukan pengetahuan anda atau ingin menambahkan kelebihan pemasaran ke set kemahiran yang berbeza, memperoleh Master of Science dalam Pemasaran dari Kelley School of Business dapat membantu anda mencapai matlamat anda.

Dalam 30 jam program kredit kami, anda akan membina pemahaman yang mendalam tentang pelbagai aspek pemasaran yang meneliti dan menganalisis data pengguna dan menerapkan pandangan tersebut kepada strategi pemasaran dalam pelbagai konteks, termasuk pembangunan produk baru.

Selepas tamat pengajian, anda akan menerima Master of Science dari Indiana University Kelley School of Business-sama pelajar yang belajar di kampus IU menerima-tetapi anda boleh mengambil satu hingga lima tahun untuk menyelesaikan ijazah dengan fleksibiliti program dalam talian kami .


Sebagai graduan program MS dalam Pemasaran, anda akan:

  • Mempunyai asas dalam pengurusan pemasaran dan analisis kuantitatif
  • Ketahui cara menggunakan penyelidikan dan data pengguna untuk memaklumkan keputusan pemasaran
  • Dapat mengembangkan strategi pemasaran memandangkan pasaran global
  • Memahami pengurusan jenama, pengiklanan, dan promosi
  • Tinggal di hadapan trend pengguna dan kesan media sosial dan pemasaran digital


Dapatkan Ijazah Sarjana di Jadual Anda

Anda boleh mendapatkan 30 ijazah pascasiswazah kredit jam dalam masa 15 bulan hingga tiga tahun, memajukan karier anda pada tahap yang sesuai dengan kehidupan anda.


Deadlines Permohonan

Tempoh Permulaan


Tambah MBA dalam talian dan lanjutkan

Semasa bekerja ke arah tuan pemasaran anda, anda juga boleh mendapatkan kemahiran perniagaan yang luas dengan MBA dalam talian. Menambah ijazah kedua melalui pilihan ijazah dual kami mengambil masa yang kurang daripada pendapatan dua darjah secara berasingan-mempercepatkan potensi kerjaya anda.


Dapatkan Sedia untuk Lebih Banyak Kejayaan

Dengan MS dalam talian Pemasaran, anda akan memahami seni dan sains di sebalik meletakkan pelanggan, produk, dan perkhidmatan bersama pada harga yang tepat dan masa yang tepat.

Sekarang adalah masa untuk pergi dari saat ke momentum.

Berita AS

# 2 Program MS Dalam Talian Terbaik

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Kelley School offers a top-tier business education focused on guiding you toward your own true success. At the Kelley School of Business, we are in the business of creating career momentum. Our st ... Baca lebih lanjut

The Kelley School offers a top-tier business education focused on guiding you toward your own true success. At the Kelley School of Business, we are in the business of creating career momentum. Our students have the talent to succeed, the humility to grow and the tenacity to persevere. That spirit—combined with an education that only the elite Kelley School can deliver—results in graduates with the knowledge and skills needed to meet new challenges, to make positive change possible and to contribute to their organizations from day one. Baca Ringkas