Objektif program ini bukan sahaja untuk menyampaikan pengetahuan teknikal tetapi juga untuk melatih pelajar dalam kemahiran dan sikap yang diperlukan untuk melaksanakan fungsi arahan di peringkat tertinggi, menggabungkan teori dengan amalan dan memudahkan pembelajaran melalui pengalaman, dengan Untuk mendapatkan visi global dunia perniagaan.

CEREM menyediakan latihan lanjutan, mengekalkan tahap kualiti yang tinggi melalui pasukan guru dan tutor yang sangat baik, yang profesional dan pakar aktif dalam bidang teknikal masing-masing. Lebih 175,000 pelajar yang telah melalui Sekolah mengiktiraf kualiti, tahap yang sangat baik dan praktikal kandungan dan sistem latihan, diajar dalam talian menggunakan teknologi e-pembelajaran terkini.

Orang yang ditujukan kepadanya

Sarjana Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran (MBA) bertujuan untuk para usahawan dan berapa ramai yang merasa keusahawanan dan inovatif dan ingin mendapatkan pandangan luas tentang dunia perniagaan dan kesedaran mengenai bidang utama pengurusan syarikat yang berorientasikan kepada Keputusan. Ia juga bertujuan untuk kedua-dua graduan universiti yang bercita-cita untuk menjadi pengurus dan orang berpengalaman yang berniat untuk mengembangkan kerjaya profesional mereka di bidang Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan.

metodologi

CEREM menawarkan latihan lanjutan, dengan teknologi e-pembelajaran terkini dan pasukan guru dan tutor yang sangat baik, yang profesional aktif dalam bidang teknikal masing-masing. Metodologi dalam talian kami membolehkan kami mencipta persekitaran pembelajaran yang aktif, rapat dan berpartisipasi, menggabungkan fleksibiliti dalam talian dengan videoconference, kandungan multimedia interaktif, video dan seminar sokongan. Interaktiviti pelajar dengan guru dan seluruh pelajar, iringan dan CEREM peribadi membuat CEREM pilihan yang baik untuk latihan anda.

Kampus Maya

Bahan kajian

Tutorial

Seminar sokongan

Konferensi video

  • Penyertaan langsung pelajar melalui sembang, audio dan video.
  • Kes praktikal dalam kumpulan.
  • Pizzarra
  • Pemindahan fail dalam masa nyata.

Perkhidmatan mentoring

Maklumat akademik

Tempoh

penilaian

Pembiayaan

Beasiswa dan latihan bonus

Kekosongan jawatan

Kami membawa dunia kerja kepada alumni kami

Syarikat Kerjasama

  • Pemilihan oleh Syarikat: Memasuki untuk menjadi sebahagian daripada proses pemilihan yang dimuatkan oleh syarikat yang berlainan kepada Jabatan Bursa Saham Kerja.
  • Nasihat: Mengira nasihat peribadi mengenai Teknik Kerja Cari.
  • Maklumat: Maklumat mengenai keadaan pasaran buruh dan orientasi profesional dan akademik.

Hantarkan kepada kami CV anda

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh CEREM »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
12 
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh