close

Penapis

Lihat Hasil

Online MBA dalam Pengajian Pengurusan di Liechtenstein 2021

Master ijazah Pentadbiran Perniagaan adalah program akademik yang hanya diberikan sekali pelajar lengkap hampir tujuh tahun kajian dan kerja keras. Pelajar sering mempunyai pilihan untuk pakar MBA mereka supaya mereka boleh menyesuaikan pelajaran ke kerjaya yang dikehendaki mereka.  kajian pengurusan boleh menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam pelbagai organisasi, termasuk keraj… Baca lebih lanjut

Master ijazah Pentadbiran Perniagaan adalah program akademik yang hanya diberikan sekali pelajar lengkap hampir tujuh tahun kajian dan kerja keras. Pelajar sering mempunyai pilihan untuk pakar MBA mereka supaya mereka boleh menyesuaikan pelajaran ke kerjaya yang dikehendaki mereka. 

kajian pengurusan boleh menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam pelbagai organisasi, termasuk kerajaan. Banyak program membolehkan pelajar pakar dalam kawasan pilihan mereka, seperti kewangan, pemasaran, ekonomi atau perakaunan.

Ia secara rasmi dikenali sebagai Principality of Liechtenstein. Ia didapati di Eropah Tengah. Struktur sistem pendidikan di negara ini adalah pada dasarnya dalam tiga tahap: asas atau rendah, menengah dan ciri levels.One pengajian tinggi bagi Liechtenstein adalah semangat yang kerajaan mempunyai untuk usaha pendidikan pelajar. Mereka menawarkan biasiswa kepada pelajar yang mengikuti sarjana muda, sarjana dan ijazah doktor falsafah. Mereka menawarkan projek-projek kerajaan di mana pelajar terkemuka sering mendapat pendidikan universiti yang dibiayai sepenuhnya.

Online MBA dalam Pengajian Pengurusan di Liechtenstein

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Penapis
IONISx
Liechtenstein Online, Liechtenstein +17 Lagi

Menguasai cabaran strategik transformasi digital dan global ekonomi, dan mengembangkan visi 360 ° syarikat untuk mendapatkan ketinggian.

Menguasai cabaran strategik transformasi digital dan global ekonomi, dan mengembangkan visi 360 ° syarikat untuk mendapatkan ketinggian. -
MBA
Separuh masa
18 bulan
Perancis
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan