Filter
MBA
Secara: Semua

Terbaik Online MBA dalam Pengajian Undg-undg 2019/2020

Dalam talian MBA adalah program ijazah di peringkat sarjana yang membangunkan pemahaman pelajar pentadbiran perniagaan. Peserta program boleh memilih satu bidang pengkhususan, dan apabila siap, mereka mungkin layak untuk mendapatkan jawatan dalam bidang perniagaan.
Apakah MBA dalam talian dalam Undang-undang? program ijazah ini biasanya bertujuan untuk pelajar yang berminat dalam undang-undang tetapi mungkin tidak berminat untuk menghadiri sekolah undang-undang. Lebih khusus lagi, ia memenuhi keperluan mereka yang ingin membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk undang-undang perniagaan. Beberapa kelas yang mungkin akan dimasukkan ke dalam kursus meliputi Pengenalan Kepada Undang-undang Perniagaan, Etika Dalam Persekitaran Perniagaan, Memahami Tort Law dan Komunikasi Korporat Teknik. Ini, sebagai tambahan kepada elektif, boleh membentuk pemahaman pelajar terhadap isu-isu undang-undang korporat.
Mungkin terdapat banyak manfaat yang boleh dituntut dengan mendaftar dalam program ini.Dengan membangunkan pengetahuan anda dalam dua bidang, anda mengembangkan kepakaran anda dan membuat diri anda calon berpotensi lebih berharga untuk pekerjaan.
MBA dalam talian dalam Undang-undang mungkin mempunyai kos yang berbeza-beza bergantung kepada institusi dan beberapa faktor lain. Jika anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut, pejabat kemasukan di sekolah anda ingin menghadiri biasanya sumber terbaik.
Program ini menawarkan pelbagai menjanjikan, pilihan kerjaya atas peringkat bagi pelajar selepas tamat pengajian. Dengan kepakaran perniagaan anda maju, anda boleh mengejar hampir mana-mana kedudukan di dunia korporat, termasuk pengurus latihan, pengurus sumber manusia dan pengarah operasi. Pekerjaan yang akan menggunakan kepakaran undang-undang anda termasuk perunding undang-undang, penasihat undang-undang korporat dan perunding dasar.
Jika anda berminat untuk mendapatkan MBA dalam talian dalam Undang-undang, anda mungkin boleh untuk mendaftarkan diri di sekolah pilihan anda.Mula hari ini, dan mencari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Undg-undg

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Pada akhir Master (MBA) dalam Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam program pengajian siswazah akan menggabungkan teori dengan experiance kerja mereka sendiri dan ... [+]

3 TOP UNIVERSITI = 1 IJAZAH EUROPEAN Semua pelajar akan mendapat tambahan untuk Diploma ABMS Diploma Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Kebangsaan Taras Shevchenko. 3 Top Eropah Universiti = Best Maya / Program Jarak = 1 Top Diploma Eropah SWITZERLAND + EU + TOP RANKING 500

Advance Kepakaran anda di ABMS

Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program master dalam talian kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai pelajar sarjana di ABMS.

Untuk Profesional

The Sarjana Undang-undang Perniagaan dan Perhubungan Awam (MBA) melambangkan tahap seterusnya dengan pencapaian dalam sebarang bidang akademik.... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
16 - 20 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Utica College Online

30 kredit MBA dalam talian dalam Kejahatan Ekonomi dan Pengurusan Penipuan adalah salah satu daripada beberapa program di negara ini untuk menggabungkan pengurusan penipu ... [+]

MBA dalam talian dalam Kejahatan Ekonomi dan Pengurusan Penipuan adalah salah satu daripada beberapa program di negara ini untuk menggabungkan pengurusan penipuan dengan perniagaan, memberikan anda ijazah yang sangat dipasarkan. Menjadi daya proaktif dalam mengenal pasti dan mencegah penipuan dengan mempelajari konsep yang tepat dalam menguruskan projek dan program teknologi yang kompleks bersama-sama dengan konsep dan kemahiran perniagaan yang penting.

Program MBA dalam talian yang diiktiraf ACBSP menyediakan ahli persatuan, kerajaan dan persatuan profesional swasta untuk memajukan pengetahuan mereka dalam menguruskan sumber teknologi korporat dan lanjutan untuk memerangi jenayah kewangan. Pelajar akan diajar untuk mengelakkan penipuan dengan belajar mengurus projek dan program teknologi yang rumit. Ijazah ini direka untuk pelajar yang mungkin tidak mempunyai latar belakang dalam pengurusan atau penyelidikan penipuan, tetapi ingin mendapatkan latihan yang diperlukan dalam semua bidang penipuan.... [-]

Amerika Syarikat Utica
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu