Filter
MBA
Secara: Semua

Terbaik Online MBA dalam Pentadbiran Awam 2019/2020

Bagi mereka yang ingin mendapatkan pemahaman yang lebih baik daripada dunia perniagaan dan keperluan teras pentadbiran perniagaan, MBA sering pilihan yang hebat. Program ini master siswazah yang mengajar kemahiran praktikal yang diperlukan untuk bekerja dalam persekitaran perniagaan hari ini.

Apakah MBA dalam talian dalam Perkhidmatan Awam? Di tengah-tengah ijazah ini adalah membina asas perniagaan yang kukuh di kalangan pelajar yang akan membantu mereka hidup di dalam keadaan dunia sebenar. Kursus boleh termasuk pemasaran, kewangan, perakaunan, kepimpinan dan pengurusan, operasi strategik dan sumber manusia. Pelajar akan, bagaimanapun, juga belajar bagaimana untuk menggunakan kemahiran ini khusus untuk membantu dalam kejayaan operasi perniagaan dalam sektor perkhidmatan awam.

MBA dalam Perkhidmatan Awam membantu graduan memahami realiti yang kompleks yang dihadapi oleh sektor perkhidmatan awam negara dan antarabangsa.Mereka memahami bukan sahaja aspek-aspek sosial yang memberi kesan kepada sektor perkhidmatan awam, tetapi aspek-aspek perniagaan yang mesti datang bersama-sama untuk kejayaan pengurusan syarikat dalam industri perkhidmatan sosial.

Kos tuisyen untuk MBA banyak bergantung kepada universiti yang dipilih atau institusi pendidikan. Faktor-faktor lain, seperti lokasi dan tempoh, juga boleh mempengaruhi kos. Ia adalah yang terbaik untuk menghubungi jabatan kemasukan di sekolah pilihan anda secara langsung untuk mengetahui maklumat lanjut.

Setelah tamat MBA dalam Perkhidmatan Awam, graduan program sering mendapati diri mereka dapat memasuki bidang perkhidmatan awam di peringkat pengurusan. Ada pilihan untuk bekerja untuk kerajaan tempatan atau kebangsaan, swasta dan badan bukan keuntungan, atau untuk inisiatif antarabangsa yang besar seperti Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu. Tajuk pekerjaan yang mungkin adalah pengurus program, pengarah pembangunan, perunding pentadbiran awam dan pengurus pembangunan masyarakat.

Jika anda sedang mencari untuk menggabungkan pengajian dengan pekerjaan sepenuh atau separuh masa atau di sekitar tanggungjawab keluarga, belajar dalam talian boleh menjadi pilihan yang hebat. Terdapat universiti dan kolej di seluruh dunia yang menawarkan MBA dalam talian dalam Perkhidmatan Awam. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MBA | EMBA

2 Hasil dalam Pentadbiran Awam

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MBA | EMBA
University of Phoenix Online

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Pentadbiran Awam direka untuk meningkatkan kemahiran pengurusan pelajar perlu untuk berfungsi secara berkesan dalam organisasi aw ... [+]

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Pentadbiran Awam direka untuk meningkatkan kemahiran pengurusan pelajar perlu untuk berfungsi secara berkesan dalam organisasi awam. Pelajar akan membuat dan mempertahankan penyelesaian mereka kepada masalah pengurusan krisis, peluang pertumbuhan yang menguntungkan, dan kepimpinan perubahan. Sepanjang program ini, pelajar mendapat pengalaman dalam menyuling keadaan menjadi masalah yang jelas; menggunakan alat dan konsep untuk menganalisis pelbagai penyelesaian alternatif; dan memilih dan mempertahankan kursus mereka disyorkan tindakan.

&nbsp

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan di Universiti Phoenix menggunakan pembelajaran berasaskan masalah di mana pelajar memperbaiki kemahiran menyelesaikan masalah mereka bersama-sama dengan komunikasi, kreativiti, penggunaan maklumat, dan kemahiran berfikir secara kritikal.Ia dinilai berdasarkan penggunaannya dalam proses penyelesaian masalah (yang menggaji rubrik umum) dan kemahiran komunikasi dan pemikiran kritikal mereka semasa persembahan mereka. ... [-]

Amerika Syarikat Phoenix
Sept. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Columbia Southern University

Tujuan Program MBA CSU 's dan program kepekatan MBA adalah untuk melahirkan pemimpin yang luar biasa. Program-program ini memberi peluang kepada orang dewasa untuk m ... [+]

Master CSUâ € ™ s program Pentadbiran Perniagaan memberi kefahaman tentang teori, amalan sejarah dan isu-isu semasa dalam bidang perniagaan dan industri; melatih pelajar dalam kaedah penyelidikan umum dan untuk menganalisis dan mentafsir penyelidikan dalam bidang; dan meneroka hubungan antara isu-isu global yang memberi kesan kepada profesion perniagaan dan masyarakat dan. CSUâ € ™ s dalam talian MBA graduan bersedia untuk menjadi pemimpin perniagaan berpengaruh dilengkapi dengan keupayaan untuk mengenal pasti, menganalisis, dan menyelesaikan pentadbiran dan pengurusan perniagaan masalah yang kompleks.

&nbsp

Program siswazah Universiti Columbia Selatan 's direka untuk melahirkan pemimpin yang luar biasa. Jika impian anda adalah untuk memimpin, untuk melaksanakan visi anda dan membuat perbezaan dalam skala yang lebih besar, CSU 's dalam talian MBA Kepekatan di dalam bidang Pentadbiran Awam yang boleh menjadi pemangkin untuk mencapai matlamat anda.... [-]

Amerika Syarikat Orange Beach