Filter
MBA
Secara: Semua

Terbaik Online MBA dalam Percukaian 2019/2020

Pendapatan MBA adalah tanda bahawa anda telah menyelesaikan program sarjana lepasan ijazah yang ketat dalam pentadbiran perniagaan. Dengan melengkapkan kursus dalam talian, anda membuka sendiri sehingga lebih autonomi dalam membuat keputusan bila untuk bekerja pada kursus.

Apakah MBA dalam talian di Cukai? Program-program yang ketat boleh mengajar anda selok-belok kod cukai dan bagaimana untuk membantu pelanggan dalam mengemudi mereka. Anda boleh dilatih untuk menilai kewangan, perakaunan dan laporan penyata cukai dari perniagaan untuk menilai tahap kesihatan dan daya maju. Program anda boleh termasuk bukan sahaja perakaunan dan kemahiran kewangan, tetapi juga kemahiran komunikasi yang diperlukan untuk membantu pelanggan dengan cukai mereka. Anda juga akan belajar tentang saham, permodalan korporat, etika perniagaan, atau pengurusan risiko, atau faktor-faktor lain yang mempengaruhi persekitaran cukai korporat.

Memahami kod cukai rumit bukan sahaja kemahiran yang perlu bagi membantu pelanggan, tetapi juga memberi manfaat dalam kehidupan peribadi anda.Dapat meletakkan MBA pada resume anda boleh membuat anda lebih cenderung untuk disewa oleh firma cukai. ijazah ini juga boleh meningkatkan kemahiran keseluruhan organisasi dan undang-undang anda.

Harga pendapatan MBA anda berbeza-beza bergantung kepada sekolah anda dan negara anda. Hubungi sekolah anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kos dan biasiswa. Ijazah dalam talian mungkin kurang daripada satu yang diperolehi dalam bilik darjah tradisional kos.

pilihan pekerjaan anda selepas memperoleh ijazah anda boleh termasuk jawatan sebagai perunding cukai, juruaudit, penganalisis bajet, akauntan perniagaan, Ketua Pegawai Kewangan, akauntan awam diperakui, akauntan pengurusan disahkan, pengarah cukai, pengawal kewangan, atau ejen pendapatan. Dengan pengetahuan yang meluas kod cukai anda mungkin boleh untuk mendapatkan melalui kajian anda, anda boleh menggunakan kemahiran anda untuk membantu sama ada individu atau syarikat swasta dengan cukai mereka, atau anda boleh bekerja untuk kerajaan.

Melompat ke dalam program sarjana hari ini.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MBA

2 Hasil dalam Percukaian

IMF Business School Portugal

Ini adalah peluang utama bagi semua pengurus, tanpa mengira latihan asas mereka yang ingin mereka bentuk kerjaya anda atau syarikat anda untuk wawasan baru. The Executive ... [+]

The Atlantic Business School merupakan institusi pendidikan yang lebih tinggi khusus untuk menyediakan latihan, baik di ijazah dan Master sebagai tahap MBA dan kursus Lepasan Ijazah dalam bidang Sains Perniagaan, dengan penekanan khas mengenai Kewangan, Percukaian, Pemasaran, Sumber manusia, Pengurusan Antarabangsa, Sistem Maklumat, Kualiti, Alam Sekitar, Kesihatan dan Keselamatan.

The Atlantic Business School bertujuan untuk membentuk kakitangan kanan disediakan dengan latihan berstruktur, berkualiti dan relevan, yang terdiri daripada latihan saintifik yang kukuh digabungkan dengan komponen praktikal sebenar. Selepas tamat pengajian, pelajar akan bersedia untuk menjalankan perniagaan atau mewujudkan dan membangunkan perniagaan, anda akan tahu untuk menganalisis masalah konkrit dalam kehidupan perniagaan, yang mempunyai kepakaran tertentu dalam bidang pengkhususan dipilih.... [-]

Portugal Portugal Online
Pendaftaran Terbuka
Portuguese (Brazil)
Sambilan
2500 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
St. John's University Online

Dalam program MBA dalam talian Percukaian dari Kolej Perniagaan St. John's Tobin, anda akan memperoleh pengetahuan cukai teori dan teknikal yang sesuai untuk mentafsirkan ... [+]

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dari St. John's Tobin College of Business menekankan pengetahuan perniagaan yang luas yang mempersiapkan para pelajar untuk membuat keputusan yang bersifat fungsional dalam organisasi. Pelajar dalam program ini akan menerapkan pembelajaran mereka dan mengembangkan pemahaman perniagaan fungsinya melalui kajian kes, projek kumpulan, dan projek batu kapur.

Konsentrasi Percukaian: Dapatkan pengetahuan cukai teori dan teknikal yang sesuai untuk mentafsirkan undang-undang dan peraturan cukai yang kompleks dan menterjemahkannya ke dalam praktik dalam industri anda.

The College of Business MBA of Tobin memberi peluang untuk belajar di program perniagaan terakreditasi AACSB yang terulung, sambil membina rangkaian perniagaan anda di kawasan New York dan mendapat pengalaman kerjaya dan perundingan yang berharga.... [-]

Amerika Syarikat Queens
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu