Filter
MBA
Secara: Semua

Terbaik Online MBA dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan 2019/2020

Dalam talian MBA adalah Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan yang disampaikan menerusi platform kelas dalam talian. Pelajar boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada disiplin tertentu dan menyiapkan kerja kursus yang diperlukan untuk menyelesaikan ijazah.
Apakah MBA talian Pentadbiran Healthcare? Program ini secara umumnya bertujuan untuk pelajar yang berminat untuk bekerja dalam bidang perubatan sebagai pentadbir dan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk berbuat demikian. Program ini boleh melatih pelajar melalui kursus dalam mata pelajaran seperti penjagaan kesihatan, perniagaan, psikologi dan informatik. Beberapa kelas yang mungkin muncul dalam kurikulum termasuk Isu Sosial dalam Penjagaan Kesihatan, Perniagaan Informatics untuk Penjagaan Kesihatan, Kemahiran Pentadbiran Perubatan dan Kepimpinan Organisasi.
program ijazah ini mungkin memberi faedah mana-mana pelajar yang mahu meneruskan kerjaya dalam penjagaan kesihatan.Lebih umum, bagaimanapun, ia memberi manfaat kepada pelajar dengan membangunkan kemahiran pentadbiran dan pengurusan yang berharga yang boleh diguna pakai untuk hampir mana-mana kerjaya.
Kos sesuatu program MBA bergantung kepada faktor-faktor seperti yang sekolah anda menghadiri, berapa jam ia memerlukan dan apa bayaran lain yang dikenakan. Dalam usaha untuk mendapatkan anggaran tepat mengenai kos, anda boleh mendekati pejabat kemasukan di sekolah yang anda mahu mendaftar di.
Pendapatan MBA talian Pentadbiran Healthcare adalah satu langkah kerjaya yang hebat untuk pelajar yang berharap untuk mencari kerja sebagai pentadbir penjagaan kesihatan. Kedudukan ini mungkin jalan yang jelas untuk diikuti selepas tamat pengajian, tetapi ada beberapa pekerjaan lain yang berpotensi juga. Anda boleh bekerja sebagai perunding kesihatan, penyelaras penjagaan pesakit, pengurus pejabat perubatan atau perubatan penyelia bil. Semua jawatan ini boleh membenarkan anda untuk menggunakan kemahiran yang dibangunkan dalam program pentadbiran penjagaan kesihatan.
Biasanya ada banyak sekolah yang membolehkan pelajar untuk mendapatkan MBA talian Pentadbiran Healthcare. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

5 Hasil dalam Pentadbiran Penjagaan Kesihatan

PATTEN UNIVERSITY

Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah profesional yang diiktiraf di seluruh industri. Pelajar pertama mengambil bahagian dalam kurikulum bersepadu memeriksa kawasa ... [+]

Program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan menyediakan pelajar kepada:

Membezakan ciri-ciri utama bagi setiap fungsi perniagaan Menilai bagaimana perubahan kepada sistem pengetahuan organisasi boleh meningkatkan prestasi Memimpin orang lain dalam usaha untuk memenuhi matlamat organisasi Menilai kedudukan kewangan sesebuah organisasi menggunakan kaedah perakaunan Mewujudkan strategi pemasaran untuk memenuhi keperluan pelanggan Menyediakan maklumat untuk membolehkan organisasi untuk memaksimumkan prestasi kewangan Menilai situasi perniagaan dari perspektif undang-undang, etika, dan peraturan Meramalkan bagaimana perubahan dalam persekitaran ekonomi antarabangsa akan memberi kesan kepada organisasi Mencadangkan strategi untuk meningkatkan kedudukan daya saing sesebuah organisasi ... [-]
Amerika Syarikat Oakland USA Online
American Sentinel University

MBA-Healthcare Amerika Sentinel adalah yang terbaik dari kedua-dua dunia - program MBA yang paling canggih di terasnya, ditambah dengan tumpuan khusus pada penjagaan kesi ... [+]

Tinjauan Program

Industri penjagaan kesihatan mengalami pertumbuhan dramatik dan perubahan, yang memerlukan pemimpin yang mempunyai penghargaan terhadap cabaran unik dan amalan terbaik industri ini, dan juga pendidikan perniagaan yang komprehensif.

MBA-Healthcare Amerika Sentinel adalah yang terbaik dari kedua-dua dunia - program MBA yang canggih di peringkat terasnya, ditambah dengan tumpuan khusus pada penjagaan kesihatan. Kami merancang program ini untuk menyediakan graduan untuk jawatan pengurusan kanan dalam penjagaan kesihatan yang mampu mengintegrasikan idea dari pelbagai disiplin dan amalan terbaik industri kepada cabaran penjagaan kesihatan yang unik.

Kursus MBA - Kursus program kesihatan dibuka untuk pendaftaran sekali sebulan.... [-]

Amerika Syarikat Birmingham Aurora
Sept. 2019
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IMF Business School

MBA ini dengan kepakaran dalam Pemasaran Farmaseutikal menawarkan peluang untuk melatih dan mengembangkan kemahiran dalam bidang pengurusan perniagaan, pemasaran, penjena ... [+]

Industri farmaseutikal dan farmasi dibangunkan dalam persekitaran yang kompleks dan sangat terkawal. Penyiasatan ubat-ubatan baru agak mahal dan memerlukan banyak masa untuk itu.

Atas sebab ini, profesional pemasaran farmaseutikal mesti bersedia untuk menghadapi cabaran yang timbul dengan cara kejayaan jenama yang mereka urus.

MBA ini dengan kepakaran dalam Pemasaran Farmaseutikal menawarkan peluang untuk melatih dan mengembangkan kemahiran dalam bidang pengurusan perniagaan, pemasaran, penjenamaan dan komunikasi digital untuk menerapkan rancangan strategik kepada produk, perkhidmatan atau syarikat dengan strategi terbaik disesuaikan dengan semua peraturan semasa.

DIREKTUR UNTUK:... [-]

Sepanyol Madrid
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sambilan
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Delaware Online

Anda akan meningkatkan metrik industri dan organisasi apabila anda belajar untuk beroperasi dalam sistem kesihatan hari ini, termasuk maklumat informatik, e-perkhidmatan, ... [+]

Jika anda ingin memajukan bidang penjagaan kesihatan, pilihan darjah ini memberikan anda kelebihan daya saing. Anda akan meningkatkan metrik industri dan organisasi apabila anda belajar untuk beroperasi dalam sistem kesihatan hari ini, termasuk maklumat informatik, e-perkhidmatan, dan pengalaman pesakit. Anda mendapat fokus yang lebih mendalam dengan kursus tambahan apabila anda memilih ini sebagai utama anda.

[-]
Amerika Syarikat Newark
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
16 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Saint Mary Online

Sesuaikan gelaran MBA dalam talian dengan kepekatan dalam Kepimpinan dan Kesihatan Organisasi. Dengan kursus yang dibina di sekitar prinsip-prinsip kesihatan organisasi L ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Online (MBA)

Universiti Saint Mary (USM) satu tahun, mempercepatkan program MBA untuk menampung anda untuk kemajuan masa depan dan membolehkan anda meneruskan kerjaya anda semasa anda memperoleh ijazah dalam talian. Sama ada anda kembali kepada tenaga kerja, memasukkannya buat kali pertama, atau berharap untuk bergerak dalam kerjaya anda, MBA dalam talian membantu anda menjadi calon yang lebih diinginkan dalam pasaran pekerjaan yang kompetitif.

Reka Bentuk MBA anda untuk Menepati Matlamat Profesional Anda

Program MBA dalam talian USM menawarkan enam kepekatan unik, jadi anda dapat menyesuaikan pendidikan anda untuk memenuhi aspirasi profesional anda dan menjadi pemimpin yang berkesan. Pilih kepekatan dalam-permintaan dalam:... [-]

Amerika Syarikat Leavenworth
Sept. 2019
English
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu