Filter
MBA
Secara: Semua

Terbaik Online MBA dalam Penjagaan Kesihatan Antarabangsa 2019/2020

Dalam Master dalam talian program Pentadbiran Perniagaan (MBA), pelajar menggunakan internet untuk menerima pendidikan yang mendalam tentang prinsip-prinsip perniagaan, sering memberi tumpuan kepada kawasan tertentu pengajian. Banyak program yang ditawarkan secara sepenuh atau separuh masa, menjadikan mereka boleh diakses untuk semua mencari untuk melanjutkan pelajaran perniagaan mereka.

Apakah MBA dalam talian di International Healthcare? program ijazah ini biasanya direka untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan kawasan utama perniagaan sementara memberi tumpuan kepada industri penjagaan kesihatan global. Pelajar boleh mengambil kursus-kursus dalam bidang ekonomi, pengurusan, kewangan dan perakaunan. Selain itu, kursus boleh diambil dalam pengurusan penjagaan kesihatan, isu-isu undang-undang dan kewangan penjagaan kesihatan. Topik-topik lain mungkin termasuk kepimpinan, pengurusan kemudahan, pengurusan sumber manusia dan pengurusan budaya.

MBA dalam talian di International Healthcare boleh membantu individu bergerak ke atas dalam kedudukan semasa mereka atau memulakan kerjaya dalam jawatan pengurusan atasan.Kemahiran yang diperolehi boleh menjadikan mereka cukup berharga kepada majikan yang berpotensi.

Kos yang berkaitan dengan pendapatan MBA dalam talian di International Healthcare akan berbeza-beza bergantung kepada sekolah, program dan lokasi. Penyelidikan pelbagai institusi untuk mengetahui lebih lanjut tentang kos mereka dan juga program-program mereka.

Graduan dengan ijazah ini boleh menjadi layak untuk jawatan pengurusan dengan syarikat-syarikat penjagaan kesihatan, dan mereka sering bekerja untuk syarikat-syarikat yang menjalankan perniagaan di peringkat global. pengurus penjagaan kesihatan adalah pilihan kerjaya yang berpotensi di mana profesional menguruskan kakitangan, memulakan projek, menetapkan jadual, membangunkan strategi dan matlamat, membuat belanjawan, mengendalikan kewangan dan berunding tuntutan insurans. Program dalam bidang ini yang dapat menyediakan individu untuk mengendalikan tanggungjawab ini.

pendidikan dalam talian adalah memberi manfaat kepada ramai orang yang tidak akan mampu untuk pergi ke sekolah tanpa peluang akademik fleksibel, dan banyak darjah ditawarkan dalam talian.Jika anda berminat dalam pembelajaran jarak jauh, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Penjagaan Kesihatan Antarabangsa

IMF Business School Portugal

MBA ini dengan pengkhususan dalam Pemasaran Pharmaceutical menawarkan peluang untuk melatih dan membangunkan kecekapan dalam pengurusan korporat, pemasaran, penjenamaan d ... [+]

Industri farmaseutikal dan farmasi membangunkan persekitaran yang kompleks dan sangat dikawal selia. Penyelidikan ubat-ubatan baru adalah sangat mahal dan tidak mempunyai ketersediaan masa.

Atas sebab ini, pemasar farmaseutikal mesti bersedia untuk menghadapi cabaran yang dihadapi dalam jalan kejayaan jenama mereka uruskan.

MBA ini dengan pengkhususan dalam Pemasaran Pharmaceutical menawarkan peluang untuk melatih dan membangunkan kecekapan dalam pengurusan korporat, pemasaran, penjenamaan dan komunikasi digital bagi melaksanakan pelan strategik bagi produk, perkhidmatan atau syarikat yang mempunyai strategi yang terbaik, menyesuaikan diri dengan semua peraturan-peraturan yang berkuat kuasa.... [-]

Portugal Portugal Online
Pendaftaran Terbuka
Portuguese (Brazil)
Sambilan
720 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
PATTEN UNIVERSITY

Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah profesional yang diiktiraf di seluruh industri. Pelajar pertama mengambil bahagian dalam kurikulum bersepadu memeriksa kawasa ... [+]

Program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan menyediakan pelajar kepada:

Membezakan ciri-ciri utama bagi setiap fungsi perniagaan Menilai bagaimana perubahan kepada sistem pengetahuan organisasi boleh meningkatkan prestasi Memimpin orang lain dalam usaha untuk memenuhi matlamat organisasi Menilai kedudukan kewangan sesebuah organisasi menggunakan kaedah perakaunan Mewujudkan strategi pemasaran untuk memenuhi keperluan pelanggan Menyediakan maklumat untuk membolehkan organisasi untuk memaksimumkan prestasi kewangan Menilai situasi perniagaan dari perspektif undang-undang, etika, dan peraturan Meramalkan bagaimana perubahan dalam persekitaran ekonomi antarabangsa akan memberi kesan kepada organisasi Mencadangkan strategi untuk meningkatkan kedudukan daya saing sesebuah organisasi ... [-]
Amerika Syarikat Oakland USA Online
Robert Kennedy College

Pengurusan Perubatan Antarabangsa MBA direka untuk menyediakan pengurus penjagaan kesihatan dengan alat untuk menganalisis, mengarahkan dan membangunkan aktiviti pentadbi ... [+]

Pengurusan Perubatan Antarabangsa MBA direka untuk menyediakan pengurus penjagaan kesihatan dengan alat untuk menganalisis, mengarahkan dan membangunkan aktiviti pentadbiran dengan lebih berkesan, dalam persekitaran dimana permintaan yang semakin meningkat terus dihadapi dengan kekangan kewangan.

Program-program MBA manfaat yang besar daripada secara antarabangsa yang diperolehi daripada merekrut pelajar dari seluruh dunia, dan lukisan pada tutor baik berkelayakan dalam bidang mereka.

Belajar di kolej swasta utama Switzerland dan lulus dengan pelajar dari lebih 130 buah negara dan dari Universiti Cumbria.

TEMPOH

Minimum 12 bulan, maksimum 5 tahun.

Garis Panduan Program ... [-]
Switzerland Zürich Switzerland Online United Kingdom City of Carlisle  + 1 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 4 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu