Filter
MBA
Secara: Semua

Terbaik Online MBA dalam Pengurusan Hotel 2019

Dalam talian MBA adalah program ijazah berasaskan web yang ditawarkan di peringkat ijazah. Di dalamnya, pelajar boleh memberi tumpuan kepada disiplin yang berkaitan dengan perniagaan dan mengasah pengetahuan mereka melalui ujian, perbincangan dan kerja kursus yang dijalankan melalui bilik darjah dalam talian.
Apakah MBA dalam talian di Hotel dan Pelancongan Pengurusan? Secara umumnya, program ijazah ini menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam industri hospitaliti melalui kerja kursus memberi tumpuan kepada hubungan pekerja, pemasaran, keusahawanan dan prinsip-prinsip perkhidmatan. Belajar mata pelajaran ini dalam konteks hotel dan pelancongan pengurusan boleh membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan hospitaliti dan pelancongan pertubuhan sedia ada. Para pelajar juga boleh meletakkan pengetahuan perniagaan mereka ke dalam amalan dan menubuhkan mereka sendiri. Bahagian perniagaan ijazah boleh memberikan rasa yang kuat untuk perancangan kewangan, yang juga penting untuk kejayaan.
MBA dalam talian di Hotel dan Pengurusan Pelancongan boleh memberi manfaat kepada pelajar-pelajar yang merancang untuk memasuki kerjaya peringkat atasan di lapangan. Secara umum, bagaimanapun, ia boleh mengembangkan pengetahuan pelajar perniagaan, memberi kemahiran hospitaliti dan melengkapkan graduan dengan kemahiran pengurusan penting.
Kos MBA dalam talian mungkin berbeza. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai berapa banyak program itu akan kos, sumber terbaik maklumat yang mungkin menjadi pejabat kemasukan di sekolah yang anda merancang untuk hadir.
laluan kerjaya yang paling jelas untuk diikuti selepas memperoleh ijazah ini sedang mengikuti jawatan pengurusan di sebuah penubuhan hotel atau pelancongan. Sesetengah pelajar, bagaimanapun, juga memohon kemahiran mereka dengan menarik ke atas mereka sendiri dan merasmikan penubuhan baru. Sama ada pilihan ini boleh terus menggunakan kemahiran yang dibangunkan melalui ijazah, tetapi ada peluang lain seseorang boleh meneruskan juga.Anda mungkin layak untuk jawatan seperti pengurus pemasaran, pengurus perkhidmatan pelanggan atau pegawai pelancongan dalam pelbagai industri.
Sekolah anda boleh menawarkan peluang untuk mendaftar dalam MBA dalam talian dalam Pengurusan Hotel dan Pelancongan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Hotel

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Pada akhir Master (MBA) dalam International Hotel dan program kajian Pengurusan Hospitaliti graduan akan menggabungkan teori dengan experiance kerja mereka sendiri dan me ... [+]

3 TOP UNIVERSITI = 1 IJAZAH EUROPEAN Semua pelajar akan mendapat tambahan untuk Diploma ABMS Diploma Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Kebangsaan Taras Shevchenko. 3 Top Eropah Universiti = Best Maya / Program Jarak = 1 Top Diploma Eropah SWITZERLAND + EU + TOP RANKING 500

Advance Kepakaran anda di ABMS

Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program master dalam talian kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai pelajar sarjana di ABMS.

Untuk Profesional

The Sarjana Antarabangsa Pengurusan Hotel dan Hospitaliti (MBA) melambangkan tahap seterusnya dengan pencapaian dalam sebarang bidang akademik.... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
16 - 20 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu