Filter
MBA
Secara: Semua

Terbaik Online MBA dalam Hubungan Antarabangsa 2019/2020

Bagi mereka yang ingin melanjutkan pelajaran tetapi seolah-olah tidak mempunyai masa untuk berbuat demikian, Master dalam talian Pentadbiran Perniagaan mungkin menjadi penyelesaian yang sempurna. ijazah ini menawarkan individu kemudahan kursus dalam talian manakala mereka membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk berkembang maju dalam bidang mereka atau mendapatkan kaki ke dalam pekerjaan yang sedia ada.

Apakah MBA dalam talian dalam Hubungan Antarabangsa? Ini adalah ijazah yang direka untuk membantu pelajar bekerja dengan jayanya dalam bidang hubungan antarabangsa. Program tersebut biasanya mengambil masa dua tahun untuk disiapkan dalam kebanyakan kes, kadang-kadang dengan masa tambahan untuk tesis. Peserta dalam program MBA talian ini biasanya dijangka menguasai satu set tertentu kemahiran yang diperlukan untuk beroperasi dengan berkesan dalam bidang perniagaan ini, termasuk mereka bentuk strategi pemasaran antarabangsa, mengurus dan mengawal kewangan, berkomunikasi secara berkesan dalam kedua-dua medium bertulis dan lisan dan banyak lagi.

Kemahiran yang dibina dalam program itu boleh memberi manfaat kepada pelajar di luar tempat kerja juga. Komunikasi membantu pelajar membina hubungan yang lebih kukuh dan lebih bermakna semasa berurusan dengan penyelesaian konflik, dan memahami kewangan boleh membuat belanjawan peribadi mudah.

Harga mendapatkan MBA dalam talian dalam Hubungan Antarabangsa berbeza antara negara-negara dan institusi yang berbeza. Oleh itu, ia adalah idea yang baik untuk melakukan sedikit penyelidikan mengenai kos sebelum membuat pilihan muktamad mengenai kelas.

Kerana perniagaan menjadi acara global hari ini, kemahiran yang dipelajari sepanjang program ini boleh membuat orang-orang yang menyiapkannya beberapa pekerja paling dipasarkan di luar sana. Graduan berpotensi boleh memilih pekerjaan dari pelbagai industri, yang mungkin termasuk pilihan seperti arkib, ejen CIA, pakar pintar, penganalisis penyelidikan pasaran, ahli politik atau penganalisis hal ehwal luar negeri.

Tanpa mengira jadual anda, kursus dalam talian mungkin menawarkan anda fleksibiliti yang anda perlukan untuk melanjutkan pelajaran anda dalam hubungan antarabangsa. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Hubungan Antarabangsa

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Pada akhir Master (MBA) dalam Perhubungan Antarabangsa dan Pengajian Kebudayaan program graduan akan menggabungkan teori dengan amalan dan memaparkan pengetahuan bunyi Hu ... [+]

3 TOP UNIVERSITI = 1 IJAZAH EUROPEAN Semua pelajar akan mendapat tambahan untuk Diploma ABMS Diploma Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Kebangsaan Taras Shevchenko. 3 Top Eropah Universiti = Best Maya / Program Jarak = 1 Top Diploma Eropah SWITZERLAND + EU + TOP RANKING 500

Advance Kepakaran anda di ABMS

Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program master dalam talian kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai pelajar sarjana di ABMS.

Untuk Profesional

Sarjana Perhubungan Antarabangsa dan Pengajian Kebudayaan (MBA) melambangkan tahap seterusnya dengan pencapaian dalam sebarang bidang akademik.... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
16 - 20 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUCLID (Euclid University)

A # 1 kedudukan MBA ditawarkan sebagai Inisiatif Bersama dengan IOSD (Pertubuhan Antarabangsa bagi Pembangunan Lestari), yang EUCLID MBA / SD kekal rujukan dari segi peme ... [+]

TINJAUAN:

Ditawarkan sebagai Inisiatif Bersama dengan IOSD (Pertubuhan Antarabangsa bagi Pembangunan Lestari), perintis EUCLID MBA / SD kekal rujukan dari segi pemerolehan kecekapan MBA teras dan genggam global kemampanan gunaan.

Pada 2016, EUCLID secara rasmi diberitahu bahawa MBA dalam program Pembangunan Mampan telah kedudukan # 1 oleh laman web http://www.bestcollegereviews.org/ bebas. Artikel bertajuk "23 Program MBA Talian Terbaik Dalam Kelestarian" dinilai pelbagai program berdasarkan kemampuan, fleksibiliti dan reputasi akademik. program kedudukan lain yang dimasukkan ke Universiti Colorado-Denver, UMass Dartmouth, Universiti Marylhurst, Universiti Walden dan Sekolah Pengajian Siswazah Presidio.... [-]

Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu