Filter
MBA
Secara: Semua

Terbaik Online MBA dalam Fesyen 2019/2020

Master ijazah Pentadbiran Perniagaan adalah program akademik yang hanya diberikan sekali pelajar lengkap hampir tujuh tahun kajian dan kerja keras. Pelajar sering mempunyai pilihan untuk pakar MBA mereka supaya mereka boleh menyesuaikan pelajaran ke kerjaya yang dikehendaki mereka. 

MBA dalam Fashion bertujuan untuk membantu semua orang kreatif dari industri fesyen. Program ijazah ini bukan sahaja meningkatkan bakat mereka, tetapi ia juga mengajar mereka beberapa kemahiran perniagaan. Jadi cara ini, peningkatan keuntungan dan kerja mereka menjadi lebih produktif dan cekap.

Online MBA dalam Fesyen

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Fesyen

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
IMF Business School Portugal

MBA membolehkan untuk memperoleh kemahiran untuk: menganalisis asas-asas pengurusan strategik belajar asas-asas, membuat analisis persekitaran pasaran, untuk membolehkan ... [+]

MBA membolehkan untuk memperoleh kemahiran untuk: menganalisis asas-asas pengurusan strategik belajar asas-asas, membuat analisis persekitaran pasaran, untuk membolehkan pelajar untuk penggubalan, pelaksanaan dan pemantauan strategi pengurusan yang berjaya; menilai kesesuaian strategi perniagaan, menganalisis pelan pemasaran yang berasaskan untuk membuat keputusan mengenai saluran pemasaran yang paling sesuai, dengan itu memastikan keputusan yang dikehendaki untuk syarikat anda; memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk arahan dan pengurusan kawasan dan jabatan-jabatan yang berbeza yang membolehkan berfungsi dengan sebuah syarikat, mendominasi garis panduan asas.

lesen perisian termasuk:... [-]

Portugal Portugal Online
Pendaftaran Terbuka
Portuguese (Brazil)
Sambilan
720 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu