ONLINESTUDIES.MY

Cari anda Online MBA dalam Kemampanan di Gambia 2019/2020

Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah program ijazah yang boleh membantu pelajar untuk meningkatkan dan mempelbagaikan set kemahiran mereka. Banyak sekolah menawarkan program MBA sama ada dalam talian atau separuh masa, supaya pelajar yang sibuk dengan kerjaya dan keluarga boleh melanjutkan pelajaran mereka dengan cara yang mudah.

Program-program dalam kemampanan biasanya memberi tumpuan kepada pengurusan sumber secara efisien untuk meminimumkan kerosakan kepada alam sekitar dan mengurangkan sisa. Arahan dalam sumber semula jadi atau sintetik boleh memberikan data untuk menilai daya maju jangka panjang proses dan kesan alam sekitar. Pelajar boleh bersedia untuk menangani kebimbangan tentang amalan hijau lestari.

Satu kekurangan melampau sumber ditambah dengan keadaan ekonomi yang lemah telah menjadikan The Gambia pilihan yang miskin untuk mereka yang mencari ijazah dalam pendidikan tinggi. Walaupun jumlah Gambians berpendidikan semakin meningkat, ia masih jauh lebih rendah daripada purata antarabangsa.

Online MBA dalam Kemampanan di Gambia

1 Hasil dalam Kemampanan, Gambia Filter

Mba dalam pembangunan dan diplomasi mampan

EUCLID (Euclid University)
Online Sepenuh masa Sambilan 12 - 36 bulan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online + 3 lagi

A # 1 kedudukan MBA ditawarkan sebagai Inisiatif Bersama dengan IOSD (Pertubuhan Antarabangsa bagi Pembangunan Lestari), yang EUCLID MBA / SD kekal rujukan dari segi pemerolehan kecekapan MBA teras dan genggam global kemampanan gunaan.