Filter
MBA
Gambia Secara: Sambilan

Cari anda Online MBA dalam Kemampanan di Gambia 2019/2020

Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah program ijazah yang boleh membantu pelajar untuk meningkatkan dan mempelbagaikan set kemahiran mereka. Banyak sekolah menawarkan program MBA sama ada dalam talian atau separuh masa, supaya pelajar yang sibuk dengan kerjaya dan keluarga boleh melanjutkan pelajaran mereka dengan cara yang mudah.

Program-program dalam kemampanan biasanya memberi tumpuan kepada pengurusan sumber secara efisien untuk meminimumkan kerosakan kepada alam sekitar dan mengurangkan sisa. Arahan dalam sumber semula jadi atau sintetik boleh memberikan data untuk menilai daya maju jangka panjang proses dan kesan alam sekitar. Pelajar boleh bersedia untuk menangani kebimbangan tentang amalan hijau lestari.

Satu kekurangan melampau sumber ditambah dengan keadaan ekonomi yang lemah telah menjadikan The Gambia pilihan yang miskin untuk mereka yang mencari ijazah dalam pendidikan tinggi. Walaupun jumlah Gambians berpendidikan semakin meningkat, ia masih jauh lebih rendah daripada purata antarabangsa.

Online MBA dalam Kemampanan di Gambia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kemampanan, Gambia

EUCLID (Euclid University)

A # 1 kedudukan MBA ditawarkan sebagai Inisiatif Bersama dengan IOSD (Pertubuhan Antarabangsa bagi Pembangunan Lestari), yang EUCLID MBA / SD kekal rujukan dari segi peme ... [+]

TINJAUAN:

Ditawarkan sebagai Inisiatif Bersama dengan IOSD (Pertubuhan Antarabangsa bagi Pembangunan Lestari), perintis EUCLID MBA / SD kekal rujukan dari segi pemerolehan kecekapan MBA teras dan genggam global kemampanan gunaan.

Pada 2016, EUCLID secara rasmi diberitahu bahawa MBA dalam program Pembangunan Mampan telah kedudukan # 1 oleh laman web http://www.bestcollegereviews.org/ bebas. Artikel bertajuk "23 Program MBA Talian Terbaik Dalam Kelestarian" dinilai pelbagai program berdasarkan kemampuan, fleksibiliti dan reputasi akademik. program kedudukan lain yang dimasukkan ke Universiti Colorado-Denver, UMass Dartmouth, Universiti Marylhurst, Universiti Walden dan Sekolah Pengajian Siswazah Presidio.... [-]

Gambia Gambia Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
12 - 36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu