MBA

Umum

Penerangan Program

Mengubah pemikiran anda, kerjaya anda dan potensi anda.

Mengubah hidup anda selama-lamanya ... dan melakukannya semua dalam talian!

Patut masa belajar yang fleksibel sekitar kerjaya semasa anda dan terus "mendapatkan semasa anda belajar". MBA akan membolehkan anda untuk mendapatkan kemahiran baru untuk memajukan kerjaya anda dan meningkatkan potensi pendapatan anda. Belajar dalam talian memberikan anda fleksibiliti untuk mencari keseimbangan yang tepat antara kajian MBA anda dan kehidupan profesional dan peribadi anda.

CIRCLE adalah College for International Research, Kepenggunaan, Leisure & Keusahawanan. Kami bekerjasama dengan 80 universiti di seluruh dunia. Kami memudahkan kajian akademik dan perbahasan yang meneroka dan mengkaji tingkah laku pengguna dalam konteks tempatan, wilayah, negara dan antarabangsa.

CIRCLE menyediakan sebuah kolej maya untuk pembelajaran dalam talian, yang terletak di Universiti Vitez. Maya College membolehkan pelajar-pelajar kita untuk belajar untuk tuan-tuan mereka dan ijazah kedoktoran sepenuhnya dalam talian. Universiti Vitez adalah badan penganugerah kelayakan CIRCLE, termasuk MBA.

Mengapa belajar untuk MBA?

peluang kerjaya yang lebih baik

MBA diiktiraf di seluruh dunia sebagai bukti kelayakan 'peringkat tinggi' dan mungkin pasport anda untuk kerjaya yang cerah.

Gaji lebih tinggi

Pelaburan untuk masa depan anda yang akan membayar dividen kewangan dan dari segi pencapaian peribadi di seluruh kerjaya anda.

 • Mendapatkan pemahaman yang mendalam mengenai dunia perniagaan
 • Membina rangkaian perniagaan masa depan anda
 • Bertambah yakin untuk mengambil cabaran baru - dan berjaya

Kebaikan MBA talian

 • pendidikan diakses lebih tinggi, di mana sahaja anda adalah berdasarkan di dunia
 • Mendapatkan kelayakan anda pada masa dan di tempat yang sesuai dengan anda
 • Tidak perlu untuk meninggalkan tempat kerja anda atau menghadiri kampus sepenuh masa - "Earn semasa anda belajar"
 • Menunjukkan bahawa anda adalah seorang individu yang bermotivasi tinggi yang boleh komited untuk belajar untuk ijazah, manakala bekerja. Majikan mungkin untuk menghargai seseorang yang telah memperoleh kelayakan, tetapi tidak pernah keluar dari tempat kerja selama dua tahun sambil belajar

Mengapa memilih untuk belajar dengan CIRCLE?

World Class Profesor yang mengajar dan bertindak sebagai Tutors menyelia anda

tutor berbahasa Inggeris kita semua profesor dan pakar-pakar dalam bidang tertentu, yang mempunyai reputasi antarabangsa dan pengalaman yang luas dalam perdagangan dan industri. Semua pengajaran dalam bahasa Inggeris.

MAMPU

Nilai MBA CIRCLE tidak dapat ditandingi oleh mana-mana program berkualiti tinggi Antarabangsa MBA lain.

Peluang rangkaian

MBA bukan sahaja mengenai topik yang anda belajar, tetapi orang yang anda bertemu dan rangkaian yang anda buat. Belajar dengan CIRCLE sebagai pelajar dalam talian menawarkan anda peluang rangkaian yang berharga dengan pelajar dalam set pembelajaran anda dan masyarakat Antarabangsa CIRCLE lebih luas. Persatuan dan persahabatan yang terbentuk dan berkembang melalui telefon, Skype, e-mel dan kumpulan perbincangan.

Yang yang CIRCLE MBA bertujuan?

Pada CIRCLE kami menghargai bahawa ramai pengurus yang bercita-cita perlu mengimbangi kerja dan komitmen keluarga bersama pelajaran. Seperti program MBA kami bertujuan untuk bercita-cita pengurus:

 • yang tidak mahu bergerak jauh dari rumah untuk menerima MBA mereka
 • yang memerlukan fleksibiliti dalam jadual mereka
 • yang ingin terus bekerja sambil belajar.
 • yang ingin melaksanakan pengajaran di dalam kelas di tempat kerja keesokkan harinya

"Petugas CIRCLE Antarabangsa menyediakan saya dengan ceramah mengenai tiga tahap akademik dalam tempoh sembilan tahun yang lalu. Mereka sentiasa sangat profesional. Kuliah berada pada tahap yang sangat tinggi, menarik dan interaktif. Mempunyai peluang untuk mendengar profesor ini, seperti dalam kes program MBA dari University of Vitez, sentiasa aset.

Hrvoje Mederac

Mengenai Program

Organisasi menuntut pemimpin yang hidup di dalam bersilang fungsian, dan persekitaran yang kompleks, pelbagai peringkat global. MBA kami menyediakan peserta untuk kepimpinan dan peranan transformasi dalam pengurusan perniagaan, melengkapkan mereka dengan alat-alat dan strategi untuk memahami, menjangka dan menyesuaikan diri secara strategik untuk peluang di pasaran global.

Walaupun mengakui kepentingan nilai saham kepada perniagaan moden, program kami menambah tumpuan yang sama ke atas tanggungjawab korporat dan kemampanan. Kami mengambil kira pendekatan berfikiran luas ini menjadi penting untuk kedua-dua kejayaan dan kelangsungan hidup dalam ekonomi global moden.

Bagaimana Program ini berfungsi

Anda berusaha ke arah MBA anda secara kursus demi kursus. Setiap kursus dipecahkan kepada modul. Pengajaran modul sepenuhnya dalam talian.

Setelah selesai setiap modul, anda melengkapkan tugasan dan menyerahkannya secara elektronik kepada profesor yang sesuai untuk menandakan.

Apabila anda telah mencapai lulus dalam semua modul yang anda akan menghasilkan dokumen cadangan tesis anda.

Akhir sekali, anda akan menghasilkan tesis anda, di bawah pengawasan seorang profesor yang telah diperuntukkan kepada anda.

tesis sarjana adalah salah satu peluang terbaik untuk menunjukkan apa yang anda telah belajar dan apa yang anda mampu kepada bakal majikan.

tesis ini menawarkan banyak peluang untuk rangkaian dengan pelanggan korporat, alumni dan sudah tentu, pelajar seperti yang berfikiran MBA lain dari seluruh dunia.

Ia terdiri daripada sekeping asal, penyelidikan bebas dan menunjukkan kemahiran anda dalam penyelidikan, analisis dan penulisan laporan.

Biasanya, kita akan menjangkakan pelajar untuk melengkapkan program MBA dalam tempoh 2 tahun mengkaji Penuh Masa dan antara 2 dan 3 tahun jika belajar Part Time.

Syarat Kemasukan

Kelayakan

Ijazah sarjana muda Sarjana Muda (2: 2 minimum) atau yang setaraf antarabangsa - mana-mana mata pelajaran.

Pengalaman kerja

pengalaman kerja yang berkaitan adalah satu aset, tetapi tidak penting.

Bercakap bahasa inggeris dan Kemahiran Menulis

Calon-calon yang bahasa pertama bukan bahasa Inggeris biasanya akan dikehendaki untuk menunjukkan bukti penguasaan Bahasa Inggeris seperti berikut:

 • ujian bahasa Inggeris baru-baru ini 6.5 atau ke atas dalam IELTS tanpa elemen di bawah 6.0. atau
 • skor TOEFL 102 atau ke atas dalam TOEFL dengan tidak ada unsur di bawah 23.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

University of Vitez has a vision of the future based on the premise that the societies in the region of South Eastern and Eastern Europe are in the process of changes, reforms and transition towards t ... Baca lebih lanjut

University of Vitez has a vision of the future based on the premise that the societies in the region of South Eastern and Eastern Europe are in the process of changes, reforms and transition towards the civil democratic societies characterized by parliamentary pluralism, a state of law, a state of legislation and market economy with the predominance of private ownership. Baca Ringkas
Bosnia dan Herzegovina Online