MBA dalam talian

Sukatan pelajaran MBA dalam talian memberi tumpuan kepada meningkatkan kecekapan merentas bidang seperti kepimpinan, pemikiran kritikal, perancangan projek serta disiplin perniagaan yang lain. Setiap modul program diketuai oleh akademik UCW Vancouver berpengalaman, yang berperanan untuk menggalakkan perbincangan dan perbahasan, untuk memudahkan penyertaan pelajar aktif serta menyediakan panduan dan maklum balas.

Terima kasih kepada program MBA yang diiktiraf ACBSP, anda akan lebih mampu bertindak balas secara strategik kepada cabaran dalam persekitaran perniagaan semasa. Anda akan belajar untuk mengambil tanggungjawab untuk keputusan penting, serta menjelaskan diri anda dan idea anda.

Sebagai pemimpin yang berkesan, anda akan yakin dengan kemahiran pengurusan anda dan anda akan dapat menyelesaikan masalah perniagaan.

Faedah Belajar Online

Belajar dalam talian datang dengan pelbagai faedah: anda boleh memilih jam fleksibel untuk memenuhi kajian anda di sekitar komitmen lain; terima kasih kepada kuliah video HD dan bahan kursus yang disediakan, anda akan siap seperti yang telah belajar di kampus.

Kajian dalam talian menjadi semakin popular kerana fleksibiliti yang ditawarkannya. Belajar dalam talian bermakna bekerja pada perkembangan profesional anda ketika memperoleh kelayakan akademik. Ini akan menjadikan anda lebih bersedia apabila mendapat pekerjaan dalam kedudukan pengurusan.

Kenapa Mengkaji MBA Dalam Talian?

 • Nikmati fleksibiliti untuk berfungsi semasa anda belajar
 • Perkembangan profesional dan peribadi
 • Rangkaian dengan komuniti pelajar global
 • Akses kepada sumber e-pembelajaran berkualiti tinggi

Struktur Kursus

MBA dalam talian mengikuti struktur yang sama dengan alternatif kampusnya. Program ini dicipta untuk mereka yang tidak dapat memenuhi program kampus di sekitar komitmen mereka yang lain.

Dengan bahan yang sama yang disediakan dan sukatan pelajaran yang sama dilindungi, belajar dalam talian MBA kami akan menetapkan anda pada tahap yang sama dengan setiap pelajar lain di kampus. Program sarjana MBA dalam talian telah diperhalusi untuk membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang lebih spesifik dalam satu bidang pilihan, dengan memilih kursus 3 pilihan mereka dari salah satu bidang subjek berikut: Pemasaran, Kewangan atau Kepimpinan.

Kandungan MBA Dihantar Online melalui:

 • Kandungan video dinamik
 • Kajian kes perniagaan antarabangsa
 • Bahan kajian yang jelas dan informatif
 • Hubungan antara satu sama dengan profesor anda melalui e-mel dan Skype

Berdiri Akademik

Pelajar mesti kekal dalam Good Academic Standing untuk meneruskan pengajian mereka di UCW Vancouver.

Syarat kemasukan

Ijazah Sarjana Muda dari universiti yang diiktiraf, dengan IPK terkumpul 3.00 daripada skala 4.33 (atau setaraf) dan mempunyai salah satu daripada yang berikut:

 • Skor boleh diterima pada Peperiksaan Kemasukan Pengurusan Siswazah (GMAT) atau Peperiksaan Rekod Siswazah (GRE) yang telah ditulis dalam tempoh lima tahun yang lalu.
 • Penetapan profesional Kanada yang bersesuaian atau sebutan antarabangsa setaraf (contohnya CPA, CA, CGA, CMA, CHRP atau P. Eng.).
 • Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) atau Perdagangan (BComm) atau setaraf.
 • Sekurang-kurangnya dua (2) tahun pengalaman profesional atau pengurusan didokumentasikan.
 • Pemohon yang tidak memegang semua keperluan akademik dan profesional di atas mungkin juga memenuhi syarat untuk masuk ke Program MBA setelah melengkapkan program Yayasan MBA.

Kemahiran Bahasa Inggeris

Bahasa Inggeris adalah bahasa pengajaran di UCW Vancouver. Sekiranya bahasa pertama anda bukan Bahasa Inggeris, anda mesti mengemukakan bukti Kemahiran Bahasa Inggeris seperti skor IELTS akademik 6.5 atau lebih baik, dengan minima 6.0 dalam band penulisan, atau setaraf.

Tempoh dan Bayaran:

 • Tarikh mula: Musim gugur (Oktober), Musim sejuk (Januari), Musim bunga (April), Musim panas (Julai)
 • Tempoh: Dua tahun
Bayaran:

Musim sejuk, musim bunga, musim panas 2019

 • $ 23,400 * (Domestik)
 • $ 35,100 (Antarabangsa)
Program diajar dalam:
English
Tarikh Akhir Kemaskini July 4, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Jan 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
23,400 CAD
Pelajar domestik. $ 35,100 Pelajar antarabangsa.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Apr. 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Julai 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Apr. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Julai 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date