Program Sarjana Muda dalam talian kami menyediakan para profesional yang bekerja dengan peluang untuk mendapatkan ijazah sarjana muda yang terakreditasi, tanpa mengganggu karier mereka. Pembelajaran dalam format dalam talian yang fleksibel dan mudah, para pelajar boleh mengambil bahagian dalam kursus yang direka khas yang diajarkan oleh fakulti yang sama yang menyampaikan kurikulum sarjana sepenuh masa. Program dalam talian kami memberikan peluang untuk memperoleh ijazah sarjana terkemuka dengan menambah kemudahan dan fleksibiliti tidak kira apa persekitaran kerja anda. MBA dalam talian adalah sempurna untuk pelajar yang ingin meningkatkan kelayakan profesional mereka tanpa mengganggu kerjaya mereka. Semua program lepasan kami diakreditasi oleh AACSB International-The Association untuk Advance Sekolah Perniagaan Collegiate. Akreditasi ini menempatkan Kolej Perniagaan kami di lima peratus daripada sekolah perniagaan di seluruh dunia dan merupakan satu-satunya akreditasi yang diakui oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat untuk program siswazah dalam perniagaan. Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam talian di Southern Illinois University menarik pelajar dari seluruh dunia yang bercita-cita untuk menjadi pemimpin perniagaan esok. Ditunjuk oleh fakulti yang sangat dihormati dengan reputasi nasional dan antarabangsa, ijazah dalam talian menawarkan program siswazah yang ketat yang disampaikan dalam format yang menarik dan berteknologi. Format dalam talian kami membolehkan anda untuk:

 • Membangunkan kemahiran berfikir kritis anda melalui analisis mendalam masalah perniagaan.
 • Memperkukuhkan kemahiran komunikasi anda melalui perbincangan kelas, tugasan bertulis dan multimedia yang diperlukan, persembahan digital
 • Meningkatkan kemahiran kepimpinan organisasi anda melalui projek pasukan dan kerjasama dalam talian.
 • Memperluas pemahaman anda tentang pembolehubah persekitaran yang mempengaruhi prestasi organisasi.
 • Memahami sifat global persekitaran perniagaan hari ini dan kesannya terhadap membuat keputusan.
 • Meningkatkan kemahiran membuat keputusan anda dalam persekitaran kompleks melalui penggunaan analisis kuantitatif, simulasi komputer, pengurusan pangkalan data, dan permainan perniagaan.
 • Mengintegrasikan aspek teori dan praktikal perniagaan melalui analisis kes dan projek kerjasama.

Kami telah berusaha keras untuk mewujudkan satu program yang akan memaksimumkan keupayaan profesional yang bekerja untuk mendapatkan latihan siswazah yang menyeluruh dan berkesan tanpa mengira lokasi semasa mereka atau persekitaran kerja. Kami menawarkan format internet yang direka khas untuk memastikan kefleksibelan dan kemudahan semasa disampaikan dalam format yang merangsang dan menarik. Kami komited untuk menyediakan nilai tulen untuk pelaburan pendidikan anda:

 • Latihan siswazah yang diluluskan oleh AACSB, tahap akreditasi perniagaan yang paling berprestij.
 • Kurikulum 23 bulan berstruktur yang disampaikan melalui format modular terfokus.
 • Penyertaan dengan kohort rakan-rakan pelajar yang menggalakkan interaksi dan kerjasama.
 • Kandungan kursus yang direka dan disampaikan oleh fakulti yang sama yang mengajar di program MBA di kampus di Southern Illinois University.

Pentauliahan

Kami berbangga mendapat pengiktirafan oleh Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan, Antarabangsa. Akreditasi AACSB bercakap dengan kualiti fakulti kami, program kami, dan cara kami mengendalikan Kolej. AACSB

Kos

Yuran Permohonan Bayaran $ 50 diperlukan untuk mengemukakan permohonan dalam talian lengkap. Visa dan MasterCard diterima. Pesanan wang antarabangsa, cek juruwang, cek diperakui atau cek lain yang dikeluarkan di bank AS juga boleh diterima. Permohonan tidak akan diproses sehingga bayaran yuran ini diterima. Bayaran ini tidak boleh diketepikan. Kos untuk MBA dalam talian hanya di bawah $ 36,000 untuk keseluruhan program 23 bulan. Yuran program yang komprehensif ini merangkumi semua buku teks dan bahan bacaan tambahan khusus kursus. Ini adalah program yang sangat kompetitif dan kami menjemput anda untuk meneliti kos dan jadual perbandingan kami di bawah. Yuran kursus program tuisyen dalam talian kami dinilai secara bebas daripada tuisyen di Universiti dan oleh itu tidak termasuk yuran universiti biasa atau tidak termasuk perbezaan dalam keadaan / luar negara. Pejabat SIU Bursar mengendalikan bayaran untuk program MBA dalam talian. Pelajar semasa boleh melihat bil mereka, membayar secara dalam talian atau membuat pelan pembayaran ansuran. Pelajar MBA dalam talian yang didaftarkan hanya untuk program induk dalam talian tidak menilai yuran pelajar di kampus untuk Pusat Pelajar, Pusat Rekreasi atau Manfaat Perubatan Pelajar. Oleh itu, pelajar Pendidikan Jarak Jauh tidak layak untuk perkhidmatan perubatan, pergigian atau kaunseling daripada Program Kesihatan Pelajar atau mereka tidak mendaftar dalam Rancangan Manfaat Perubatan Terlengkap (insurans perubatan).

Pelbagai

Kami faham bahawa anda adalah seorang profesional yang sibuk bekerja yang ingin melakukan semuanya. Berita baiknya ialah, kerjaya dan pendidikan anda tidak saling eksklusif. Misi kami adalah untuk menjadikan pengalaman anda lancar seperti yang anda dapat menangani pekerjaan anda dan tahap baru anda. SIU College of Business terkenal dengan persekitaran pembelajaran yang berpusatkan pelajar. Ini disebabkan oleh fakulti dan kakitangan yang berdedikasi yang membuat kepuasan pelajar menjadi keutamaan. Kakitangan perkhidmatan pelajar kami akan bekerjasama rapat dengan anda sepanjang program untuk menjawab soalan dan memberikan bimbingan dengan pertumbuhan akademik dan profesional anda.

Program diajar dalam:
 • English
Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date