MBA Sekolah Perniagaan MBA dalam Inovasi dan Perubahan Terkemuka akan menjadi minat anda jika anda seorang profesional kerjaya yang ingin membangunkan kemahiran anda dalam membawa inovasi dan perubahan, atau anda sedang menyokong inovasi dan perubahan di tempat kerja atau dalam komuniti.

Tujuan keseluruhan program ini adalah untuk membolehkan anda membangunkan pemahaman kritikal anda mengenai isu-isu yang berkaitan dengan inovasi dan perubahan utama, supaya anda dapat meningkatkan kemahiran kepimpinan anda untuk membangunkan potensi individu dan organisasi yang mampan. Program ini menyatukan teori akademik kontemporari yang relevan dan penyelidikan dengan pemahaman praktikal mengenai aktiviti dalam organisasi. Anda akan meneroka isu-isu yang mempunyai kesan yang signifikan terhadap organisasi dengan bekerja dengan orang lain dan membina kedua-dua pengalaman mereka dan anda sendiri.

Program ini memberi peluang kepada anda untuk bekerjasama dengan pemimpin lain dan pemimpin berpotensi inovasi dan perubahan. Ini akan dibangunkan dengan membolehkan anda berkongsi pengetahuan, menghubungkannya dengan teori-teori yang dibangunkan dari penyelidikan yang relevan, dan pembelajaran dengan aplikasi praktikal.

Kebanyakan pembelajaran dibangunkan melalui penubuhan komuniti pembelajaran bersama peserta program dan tutor - dan anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti pembelajaran. Pengertian anda dibangunkan di sekitar kemahiran utama, proses, dan amalan inovasi dan perubahan. Penyelesaian kepada masalah sebenar disarankan, dibincangkan dan dianalisis di dalam komuniti pembelajaran dengan sokongan tutor dan pelajar sesama. Program ini dicirikan oleh pembelajaran reflektif berdasarkan pengalaman terdahulu dan pembelajaran peer-to-peer.

Program ini adalah antarabangsa dalam reka bentuknya dan melibatkan tema secara antarabangsa. Banyak konteks budaya yang berbeza digunakan untuk membantu menyediakan tetapan untuk perbincangan. Program pembelajaran jarak jauh dan campuran ini memberi peluang untuk mengembangkan rangkaian global baik secara langsung maupun melalui aktiviti kediaman yang mewujudkan persekitaran untuk peer silang budaya untuk belajar sebaya.

Apabila program selesai, anda akan dapat menilai secara kritikal pelbagai teori dan model yang berkaitan dengan organisasi, kepimpinan, inovasi, dan perubahan, dan menggunakannya dalam situasi kehidupan sebenar untuk memaklumkan keputusan anda. Rangkaian yang akan anda usahakan sepanjang tempoh program ini sering menjadi komuniti amalan yang berterusan dan kuat selepas tamat pengajian.

Kebanyakan program disampaikan secara dalam talian, tetapi anda mesti menghadiri kediaman 5 hari di York atau Zürich sebagai sebahagian daripada modul Projek Capstone. Ini adalah peluang yang sangat baik untuk rangkaian dengan rakan-rakan profesional, berkongsi pembelajaran dan pemahaman, dan membina hubungan global, bersama-sama belajar tentang bagaimana untuk menjalankan penyelidikan akademik untuk menyokong anda dalam menyelesaikan projek batu permata anda.

Tempoh

Minimum 12 bulan, maksimum 3 tahun.

Kaedah Penghantaran

Kebanyakan dalam talian melalui OnlineCampus (persekitaran pembelajaran dalam talian interaktif) dengan perbincangan dan kolaborasi kelas intensif, serta kediaman diwajibkan selama satu minggu. Tempat tinggal diadakan di dua lokasi, Robert Kennedy College di Zürich dan di York St John University di York, kedua-duanya diajarkan oleh fakulti York St John University.

Tempat

Bilangan tempat setiap istilah adalah terhad kepada 60.

Terma

Empat terma setahun (musim sejuk, musim bunga, musim panas dan musim luruh).

Yuran tuisyen

13,000 CHF (Franc Swiss). Fi ini termasuk akses perpustakaan, akses OnlineCampus, yuran pengajian dan yuran matrikulasi Universiti. Yuran dibayar dalam ansuran tanpa faedah. Yuran adalah untuk keseluruhan program dan termasuk semua kursus serta pengawasan untuk disertasi akhir. Kos residensi, seperti tiket pesawat dan tempat penginapan, ditambah dengan yuran pengajian sebanyak 2,000 CHF (Swiss Franc) untuk penginapan, dan beberapa buku teks yang anda perlukan untuk kursus ini tidak termasuk dalam yuran ini.

Akreditasi dan Pengiktirafan

Program ini ditawarkan dalam perkongsian eksklusif dengan Universiti York St John. Selepas berjaya menamatkan pengajian anda di Robert Kennedy College , anda akan menerima ijazah dari York St John University yang telah diakreditasi oleh Kerajaan British. Ijazah Universiti York St John diiktiraf di seluruh dunia.

Anda boleh mengesahkan perkongsian eksklusif kami dengan Universiti York St John di sini .

Program diajar dalam:
  • English
Robert Kennedy College

Lihat 32 lagi program yang ditawarkan oleh Robert Kennedy College »

Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Ogo 2019
Duration
1 - 3 
Price
13,000 CHF
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date